mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 dzień dobry decolle! tak dziś zaczynam już 5-ty dzień BP*-) dziekuję za trzymanie kciuków i słowa otuchy. link do tego forum powinien być dołączany do ulotek każdej terapii antynikotynowej*-)*-)*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Maj 24, 2008 No ja zaczynam tak jakby półtorowy dzień:). Bo przestałam palić wczoraj o 13. I jak narazie (oby tak dalej) - nie jest źle, naprawdę:)! Trzeba spojrzeć z innej strony. Ja sobie nie wyobrażałam dwóch godzin bez:)... bo zawsze myślałam że to niemożliwe, nie dam rady a jak próbowałam to po swojemu. A tu proszę, przeczytałam książke i boom:D hihi:D. Kapi - ja zawsze jak juz kupiłam to spalałam do końca. Ale to głupie-szkoda wyrzucić a nie szkoda wciągnąć syf w płuca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 no widzisz ja-ka a jesli dobrze pamiętam to chciałas rzucic palenie dopiero dzisiaj w połączeniu z rowerem... a tu już półtorej dzionka BP! a ja jestem właśnie po odświeżającym prysznicu i wiecie co! zazwyczaj zaraz po prysznicu zamiast sie nabalsamować leciałam po papierosa ! i jak on wtedy smakował! to żałosne! 20 minut bez nikotyny i mój głód był tak wielki że papieros wydawał mi się super nagrodą i niebiańskim odlotem... teraz patrzę sobie na to zupełnie z innej strony*-) to takie piękne uczucie być wolnym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 kapi84 __________a Ty naprawde dzielna jesteś!___________ja ostatnimi czasy już po dniu albo dwóch niepalenia jak już kupiłam to wciągnęłam cały ten syf w płuca____________ żal było wyrzucić 6,75 zł do kosza hahaha____________żałosne________ następnym razem jak mnie weźmie ochota na kupienie fajek to pójde do chemicznego po trutke na szczury___________wszak i to i to trucizna*-) b u z i a k i __________ p a c h n i a k i ___________*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 24, 2008 hello julenko ja wczoraj odpadlam bo cos zas chora jestem ;/ buu kicham prycham i pratkuje gratulacje moje dzielne dziewczynki i stare wyjadaczki i nowki buziole dla was i pachnace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 24, 2008 Wiem wiem sądny dzień, żeś Ty bidulko chora jest Ja wczoraj siedziałam do 4 rano bo nie mogłam zasnąć.Ciągle jeszcze mój tryb życia jest do góry nogami;) Kapi84---- no ja podobnie jak Ty obecne lasencje też wolałam do końca spalić. A moja ostatnia fajke zapaliłam o 23_55 aby móc się jeszcze rozkoszować osttanim dymkiem przed nową niepaląća Doba :D ja-ka Powodzenia w wytrwaniu półtorowego dnia :D W razie kryzysu zapraszamy na forumowisko Mariolcia---- u mnie podobnie ledwo się umyłam to leciałam na fajke a całe nabalsamowane ciało zamiast super zapachem odswieżenia to przesiąknięte z samego rana było dymem:D Podobało mi sie to co napisałaś wcześniej, że ludzietraktują fajke jako nagrode - właćza muzyczke -fajeczka, po śniadanku- fajeczka. W sumie nie moglismy cieszyć się z prostych , codziennychczynności bo od samego rano miałyśmy już peta w paszczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 witaj julcia85_________no tak jak sie chodzi spac o 4 rano to dzien dobry słyszy się dopiero o 13*-) sadny dzien______jak tam twoja walka z bakteriami? wiecie co Dziewczyny ja mam taki pomysł: piszcie o absurdach związanych z waszym paleniem, do czego byłyście zdolne żeby dostać upragnionego peta? z czego potrafiłyście zrezygnować dla niego? nie wiem jak Was ale mnie te absurdy utwierdzają w przekonaniu jaka byłam głupia... ja np pod wpływem nałogu zrezygnowałam z chodzenia do znajomych, u których w domu nie można palić! uwierzycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 hahaha_____________dziewczyny słuchajcie___________ jeszcze właśnie coś komicznego mi się przypomniało: w zeszłym roku byłam na rajdzie konnym, pod koniec rajdu juz nam sie spieszyło i nie było czasu na przerwy na papierosa tym bardziej że mój kumpel niepalący*) więc oczywiście wpadłam na super pomysł żeby zapalić jadąc na koniu! jechałam oczywiście za kumplem żeby nie czuł dymu, papierocha trzymałam w zamnkniętej dłoni zeby nie zobaczyl dymka gdyby sie przypadkiem odwrócil, poparzyłam prawie, już nie mówie o strachu i wstydzie, który pewnie bym poczuła gdyby on mnie zobaczył z papierochem na koniu... no i oczywiście jeszcze cały cyrk związany z tym jak tu zgasić papierosa hahhaha było lato więc wkoło pełno wysuszonego leśnego runa (bo rajd był leśno-górski), miałam na szczęście jeszcze na tyle głęboko zakorzenione hasło : nie pal ognia w lesie że mój móżdzek nie pozwolił mi wyrzucic peta ot tak sobie więc_________wygaszałam o podeszwę buta hahahha______ile mnie to kosztowało wygibasów_______a koń jaki zdziwiony był co ja sie tak na nim wierce_________jak sobie przypomne_______masakra*-)______ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 24, 2008 dziewczynki na chwile sie wbilam na kompa potem czeka mnie cos gorszego niz sadny dzien ;) moja panna za 3 dni konczy 12 lat i na dzisiaj zaprosila pol klasy RAAATUUUNKUUU!!!;) hje he mariolka szczerze to latwiej mi bylo cygarety zwalczyc niz te cholerne bakterie buu a jeszcze dzis po tej imprezie \"w klubie harcerza\" to chyba umre;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 hahha________sadny dzien__________to tobie sie dzisiaj w domku sajgon zapowiada*-)_______trzymaj się! jakby coś to postrasz że ich pozarażasz*-)_________a jak nie pomoże to wchodz tutaj bedziemy podtrzymywać cie na duchu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 24, 2008 sek w tym ze komputer jest u dzieci w pokoju:( gdyby nie to to niech se robia co chca ja mam kafeterie:) i moje dziewczynki ktore mi na grype umrzec nie dadza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
decolle 0 Napisano Maj 24, 2008 Mariola 18, z tym paleniem na koniu miałam identycznie i też gasiłam na bucie - szok.Inna kwestia, która budzi moje obrzydzenie to palenie kiepów z popielniczki. Co prawda to były moje kiepy, ale jak sobie pomyślę to mnie naciąga. Fakt, że mój staż był duży - 23 lata i ostatnio po 35 papierosów dziennie, ale myslę, że każdego palącego, który nie zrezygnuje z palenia prędzej czy później takie pokusy dopadną. Nałóg będzie chciał więcej i więcej.:( :( :( Jestem taka szczęśliwa, że to już koniec :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 24, 2008 Ja np byłam zdolna biec z pół mokrymi włosami (które jeszcze nie zdążyły wyschnąć) do sklepu po fajury bojąc się , że mi sklep zaraz zamkną!:D A nabardziej żenujące było dla mnie zapalić w towarzystwie osoby niepalącej w jej mieszkaniu(oczywiście zakaz był palenia w jej domu a 15 mięter windą na dół nie chciało mi się zjeżdzać) . Robiłam wszystko , żeby wytrzymać tą paro godzinną abstynencje a osoba ta patrzała na mnie jak na głupią kiedy mnie skręcało z głodu nikotynowego a ona mi akurat opowiada o swoim życiu :D Nie mówiąc już o kryciu się przed rodziną i wymyśalniu 10000 durnych wymówek, żeby tylko wyjść z domu. Jak jechalam z mlodsza siostra i z bratem palacym na rowerach do lasu to zawsze gadalismy do siostry, że musimy się zatrzymać bo chce nam się kupe :D Iraz ja szłam i paliłam za krzakiem a pozniej brat to samo robil. Mlodsza siostra wdziac ,że zakichamy niedlugo caly las powiedzila do mamy , że boi sie , że niedługo wdepnue w lesie w nasz g.... :D:D:D:D haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Maj 24, 2008 Witajcie kochane pachnące laseczki:) Ja również miałąm liczne \"przygody\" związane z paleniem, ale najbardziej mój nałóg uwielbiała moja psinka:) mój pies był najbardziej wybieganym psem w mieście :) w związku z tym oczywiście że rodzice nie wiedzieli że pale! I nie wiedzieli do końca. Ale to dobrze bo obawiam się że w czasie rzucania byłabym bardzo \"przykra\" a tak musiałam się ukrywać z zmiennym nastrojem. Pamiętam jak mi mąż ciągle mówił że mam 22 lata, męża a przed rodzicami się dalej ukrywam, ale szacunek mi nie pozwalał powiedzieć prawdy. Nie wiem dlaczego tak było ale na dobre wyszło. Ok spadam, bo zaraz wpadną znajomi, niepalący na szczęście:) Buziaczki 4 all Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 24, 2008 no imprezowicze mi sie na dwor wyniesli he he he tylko tera ta mala wyje bo jej z nimi nie puscilam ale to i tak jest prawie anielska cisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 24, 2008 puść mała do nich w końcu to jej impreza :D niech dziewczyna szaleje na całego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 24, 2008 póżniej będzie Ci to wypominała do końca życia hehe:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 24, 2008 no wlasnie nie jej tylko tej starszej:D a ona jest troszke za mala mzeby tak dalej pujsc z gromada zozhasanych 12-stolatkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 24, 2008 wrociliiiii:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Maj 24, 2008 Hej dziewczynki:D! Ja właśnie dopijam piwko:). Się należało bo dopiero co wróciłam z roweru, byłam w lesie i zrobiłam 35km:). Super było:)! Ładnie laskiem pachniało i fajne widoki:). A po południu dziś piłam kawę i sobie uświadomiłam, że piję kawę bez papierosa:). I sobie tak myślę \"czy ona smakuje bez tego inaczej? NIE:)!\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 24, 2008 ja- ka to niezłą masz kondycje ;) ja sobieteraz codziennie robie spacerki i od dłuższego czasu nie kupuje biletu miesięcznego i na uczelnie zasuwam piechota ;) Trzeba zadbać kobitki o siebie poprzez ruch i witaminki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 Julcia85_________opowieść o przerwie na qpe rewelacja!________ale się uśmiałam_____hahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 a poza tym to miałam cięzkie chwile dzisiaj*-( spędziłam popołudnie w towarzystwie kumpla palacza i nie powiem że mnie momentami nie skręcało___papieros był na wyciągniecie dłoni buuuuuuu____jak zapalał to z trudem musiałam wmawiać sobie że nie lubie tego zapachu_____buuuuu____ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 wiecie co dziewczyny ? bardzo bym chciała nie czuć głodu uzależnienia od nikotyny____ tak samo jak nie czuje potrzeby brania narkotyków i picia alkoholu____ buuuuuu____ a to już zawsze tak będzie_____ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 ale mam głoda____buuuuuuuuu______ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 24, 2008 Mariolka a Ty Eurowizji nie ogladasz?:D ponoć mamy spora szanse na wygranie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Maj 24, 2008 nie Julcia, czytam ksiazke i co 5 min zaglądam tu na forum czy ktoś jest bo mi dzisiaj ten dym z papierosa chyba mózg zlasował*-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 24, 2008 mozg to mi sie zlasowal taki sajgon jak mialam toz to szok he he ale jkuz po wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Maj 24, 2008 a ja leb 4 na 8 he he he ale bylo minelo nastepna impreza za rok he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 25, 2008 Mariolcia i jak sie czujesz? Kurna gdybym przeczytala postatwojego to bym posiedziala razem z Toba :( Mam nadzieje, że nie zapaliłaś ! sadny dzien to my sie wbijamy na ta nastepna imprezke do Ciebie :D na piwko i papieroska :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach