Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

wiem wiem wspolczuje z tymi alimentami faceci sa beznadziejni przeciez nie on bedzie sie martwil co dziecku do buzi wlozyc ja pitole ale nie palimy nie palimy co nas nie zabije to nas wzmocni

on najwyrazniej stwierdzil ze monika i tak dobrze wyglada to jak miesiac nie zje to sie nic nie stanie;/ ale nie palimy he he zreszta i tak nie mamy za co o ironio

Vilemoo ja mam też problemy z dzidziusiem a bardzo go pragnę. Dodob może podzielisz sie swoimi staraniami o dziecko, leczyłaś się i tak dalej. Sorki że pytam na tym forum bo to nie ma nic wspólnego z paleniem ale jak nie chcecie o tym pisać na forum to może na gg.

no ja mialam jedna ciaze pozamaciczna i mi ja usuneli rowno wczoraj minelo 6 lat 10 czerwca 2002 potem nie moglam zajsc i llekarze wmawiali mi endometrioze i niedroznosci jajnikow bo hormony byly ok moj kochany lekarz wojcik zrobil mi laparoskopie zeby sprawdzic czy mam drozne jajowody i czemu nie moge zajsc i co sie okazalo !!!!! ze jeden jajowod jest ok ale przy usuwaniu ciazy zarazili mnie gronkowcem i tak wyleczyl mi gronkowca przyokazji schudlam to tez podobno istotne i w marcu 2006 zaszlam w ciaze i przez 3 miesiace nie wiedzialamze jestem wciazy i mam cudownego malucha reszta jutro buziaki powiedzcie co chcecie wiedziec to wam pomoge i doradze caluski

aaaa i juz dzisiaj nie taka galaretka*-) dzielnie sie w pracy dzis stresowałam bez papierosa___mmmm___latałam___krzyczałam___przywoływałam do porządku_____ i nie polazłam na koniec zapalić_____ mmmmm a tak wogóle u mnie w pracy od 1.07 wprowadzają całkowity zakaz palenia____ panika jest oczywiście wśród palaczy_____ a ja się oczywiście cieszę że mnie to juz nie rusza czy można czy nie moźna*-)

czuwalam dzielnie co najmniej pol dnia ale teraz musze pojsc pochorowac troszke,standard-juz sie przyzwyczailam do wiecznej choroby;/ wiec dobranocki i buziolki 💤 😘

czuwalam dzielnie co najmniej pol dnia ale teraz musze pojsc pochorowac troszke,standard-juz sie przyzwyczailam do wiecznej choroby;/ wiec dobranocki i buziolki 💤 😘

buziole odpocznij sadny dzien a tu tez cos szwankuje___ posty są duble___ dobrze ze choć głód jest pojedyńczy hihihi____ jest tu jeszcze kto???

Gość damy radę
;)

Ja przestaję wierzyć w siebie ale to dlatego że mam doła z innych powodów. I sobie myśle \" jak to mi nie wychodzi to po co mam nie palić?\". Ale jeszcze nie kupiłam:), wczoraj paliłam na tej imprezie z pracy, dzisiaj nic. Może po prostu mam dół ale chyba nie wiem o co na tym świecie chodzi.. Dobrej nocki

ja-ka ja tez mam wiecznie pod gorke ale nie palimy laska,nie palimy jakie jestesmy??dzielne jestesmy i twarde i niezlomne,zaden smierdziel nami nie bedzie rzadzic!!:D

oj nie palimy rzucam k...mi denerwuje sie a pani przez telefon powiedziałam ze jest debilka i jest mi glupio ale to z bezsilności :( ale nie palimy nie palimy nosze w torbie ksiazke o szybkim rzucaniu palenia i w autobusie znowu czytalam zeby sie odstresować pomoglo a na dodatek ludzie tak smierdzieli potem i fajkami !!! ble co niektorzy w XXI wieku mydla nie uzywaja

dodob ta pani w sluchawce najwidoczniej sobie na to zasluzyla,co sie martwisz,ty teraz jestes na specjalnych prawach a co do smierdzieli w autobusie to wlasnie dlatego odkad mam auto nie jezdze autobusami,juz wole piechty zadylac w razie awari auta

Gość bbbbbbbbbbbbbb
A jak ktos pali ponad 20 lat to te plastry nicorett czy jak to sie pisze pomoga.Bede wdzieczna za odpowiedz.

helluuu:D skoro pomagaja dziewczynom ktore 18 lat palily to mysle ze i tobie pomoga,glowa do gory i do dziela:D

Gość bbbbbbbbbbbbbb
sadny dzien dzieki a moze powiesz mi jeszcze czy trzeba być calkiem zdowym i czy mozna kupic bez recepty i ile to cos kosztuje. Pozdrawiam 👄

Hej dziewczyny!miałyście problem po odstawieniu fajek z zębami?ja mam tak od kilku dni,że spać nie moge tak boli i jeszcze dziąsła.Nie pamiętam kiedy miałam podobnie,ale na przegląd do dentysty sie musze udać:( wygląda na to,że oczyszczają mi sie płuca i szczęka:) Laski a widziałyście filmy co robi papieros z zębami(szok!)jak uda mi sie wkleić to podam link.17 dni bp.

nie znam plastrow ale jestem gorliwa zwolenniczka tabexu !! tani w porównaniu z fajkami ok 30 zl ja naprawde przez te 2 tygodnie prawie nie mysle o fajkach i nie mialam jakis jazd z glodem nikotynowym jedyny minus to dziwne sny TRZYMAM KCIUKI bbbbbbbbbbb

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się