dodob 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 wiem wiem wspolczuje z tymi alimentami faceci sa beznadziejni przeciez nie on bedzie sie martwil co dziecku do buzi wlozyc ja pitole ale nie palimy nie palimy co nas nie zabije to nas wzmocni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 on najwyrazniej stwierdzil ze monika i tak dobrze wyglada to jak miesiac nie zje to sie nic nie stanie;/ ale nie palimy he he zreszta i tak nie mamy za co o ironio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kapi84 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 Vilemoo ja mam też problemy z dzidziusiem a bardzo go pragnę. Dodob może podzielisz sie swoimi staraniami o dziecko, leczyłaś się i tak dalej. Sorki że pytam na tym forum bo to nie ma nic wspólnego z paleniem ale jak nie chcecie o tym pisać na forum to może na gg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 no ja mialam jedna ciaze pozamaciczna i mi ja usuneli rowno wczoraj minelo 6 lat 10 czerwca 2002 potem nie moglam zajsc i llekarze wmawiali mi endometrioze i niedroznosci jajnikow bo hormony byly ok moj kochany lekarz wojcik zrobil mi laparoskopie zeby sprawdzic czy mam drozne jajowody i czemu nie moge zajsc i co sie okazalo !!!!! ze jeden jajowod jest ok ale przy usuwaniu ciazy zarazili mnie gronkowcem i tak wyleczyl mi gronkowca przyokazji schudlam to tez podobno istotne i w marcu 2006 zaszlam w ciaze i przez 3 miesiace nie wiedzialamze jestem wciazy i mam cudownego malucha reszta jutro buziaki powiedzcie co chcecie wiedziec to wam pomoge i doradze caluski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 ja mam dwie pannice i starczy jedna 5 druga 12 lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Sędzina 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 pojutrze mijają 4 miesiące jak nie kopce:) wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 no prosze to jest efektowny wynik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 melduje sie bp*-) buziole dla moich idolek i nie tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 buziole dla mojej galaretki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 dziekuje dziekuje dziekuje *-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 aaaa i juz dzisiaj nie taka galaretka*-) dzielnie sie w pracy dzis stresowałam bez papierosa___mmmm___latałam___krzyczałam___przywoływałam do porządku_____ i nie polazłam na koniec zapalić_____ mmmmm a tak wogóle u mnie w pracy od 1.07 wprowadzają całkowity zakaz palenia____ panika jest oczywiście wśród palaczy_____ a ja się oczywiście cieszę że mnie to juz nie rusza czy można czy nie moźna*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 co tu tak pusto sie zrobiło??? przeniosłyście się na jakiś inny topik czy cóś?*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 melduje sie na posterunku:D czuwam czuwam tylko cos mi nail swiruje i nie powiadamia o nowych postach;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 no tak myślałam że przynajmniej mnie jedna moja idolka nie zawiedzie*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 no tak myślałam że przynajmniej mnie jedna moja idolka nie zawiedzie*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 czuwalam dzielnie co najmniej pol dnia ale teraz musze pojsc pochorowac troszke,standard-juz sie przyzwyczailam do wiecznej choroby;/ wiec dobranocki i buziolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 czuwalam dzielnie co najmniej pol dnia ale teraz musze pojsc pochorowac troszke,standard-juz sie przyzwyczailam do wiecznej choroby;/ wiec dobranocki i buziolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 jak nie bede mogla usnac to jeszcze zajrze do was:D :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 buziole odpocznij sadny dzien a tu tez cos szwankuje___ posty są duble___ dobrze ze choć głód jest pojedyńczy hihihi____ jest tu jeszcze kto??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość damy radę Napisano Czerwiec 11, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 ooo nie jestem sama*-) damy rade*-)*-)*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 Ja przestaję wierzyć w siebie ale to dlatego że mam doła z innych powodów. I sobie myśle \" jak to mi nie wychodzi to po co mam nie palić?\". Ale jeszcze nie kupiłam:), wczoraj paliłam na tej imprezie z pracy, dzisiaj nic. Może po prostu mam dół ale chyba nie wiem o co na tym świecie chodzi.. Dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 ja-ka ja tez mam wiecznie pod gorke ale nie palimy laska,nie palimy jakie jestesmy??dzielne jestesmy i twarde i niezlomne,zaden smierdziel nami nie bedzie rzadzic!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 oj nie palimy rzucam k...mi denerwuje sie a pani przez telefon powiedziałam ze jest debilka i jest mi glupio ale to z bezsilności :( ale nie palimy nie palimy nosze w torbie ksiazke o szybkim rzucaniu palenia i w autobusie znowu czytalam zeby sie odstresować pomoglo a na dodatek ludzie tak smierdzieli potem i fajkami !!! ble co niektorzy w XXI wieku mydla nie uzywaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 dodob ta pani w sluchawce najwidoczniej sobie na to zasluzyla,co sie martwisz,ty teraz jestes na specjalnych prawach a co do smierdzieli w autobusie to wlasnie dlatego odkad mam auto nie jezdze autobusami,juz wole piechty zadylac w razie awari auta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbbbbbbbbbbbbb Napisano Czerwiec 12, 2008 A jak ktos pali ponad 20 lat to te plastry nicorett czy jak to sie pisze pomoga.Bede wdzieczna za odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 helluuu:D skoro pomagaja dziewczynom ktore 18 lat palily to mysle ze i tobie pomoga,glowa do gory i do dziela:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbbbbbbbbbbbbb Napisano Czerwiec 12, 2008 sadny dzien dzieki a moze powiesz mi jeszcze czy trzeba być calkiem zdowym i czy mozna kupic bez recepty i ile to cos kosztuje. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kastanieta24 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 Hej dziewczyny!miałyście problem po odstawieniu fajek z zębami?ja mam tak od kilku dni,że spać nie moge tak boli i jeszcze dziąsła.Nie pamiętam kiedy miałam podobnie,ale na przegląd do dentysty sie musze udać:( wygląda na to,że oczyszczają mi sie płuca i szczęka:) Laski a widziałyście filmy co robi papieros z zębami(szok!)jak uda mi sie wkleić to podam link.17 dni bp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 nie znam plastrow ale jestem gorliwa zwolenniczka tabexu !! tani w porównaniu z fajkami ok 30 zl ja naprawde przez te 2 tygodnie prawie nie mysle o fajkach i nie mialam jakis jazd z glodem nikotynowym jedyny minus to dziwne sny TRZYMAM KCIUKI bbbbbbbbbbb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach