30-stka z Gdańska 0 Napisano Grudzień 14, 2008 :) Julcia ja właśnie wróciłam:) mrozek daje po policzkach cioooooooo;) Ale jest bosko dzisiaj ponad dwie godzinki truchciku:) zrobiłam:) Ciekawa jestem Julcia jakie masz odczucia i wrażenia po bieganiu:) pierwsze dwa tygodnie są ciężkie, ale od 3 tygodnia już jest spoko, aha Julcia uważaj na kolana i kostki , nie biegnij za szybko, biegnij tak żebys mogła po 15 minutach zaśpiewac wlazł kot na płot:) Lekko się ubierz, żebys se organizmu nie odwodniła, no i dużo pij,,,, to tak po koleżeńsku , nei chciałabym żebyś sie zniechęciła:) więc daje rady, tak od serca:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Grudzień 14, 2008 słuchajcie mam sprawe,moze ktos mi pomoze:):) stokrotce pomogliscie/lyscie to i moze i mi pomozecie,bedziecie znali odpowiedź:) musze napisac dwie prace do szkoly,ale za cholere w necie nie moge znleźć materiałów 1 temat to wplyw zaburzen hormonalnych na wyglad zewnetrzny człowieka a 2 temat to regulacja cieplna- zaburzenia przemiany materii moze ktoś coś wie na ten temat???:):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 http://www.sciaga.pl/tekst/10589-11-budowa_ukladu_hormonalnego_czlowieka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 a to dwa chyba tez cos znajdziesz http://www.piwencjusz.republika.pl/prace/praca_anes1/wstep.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Grudzień 14, 2008 monika a w gogle wpisywałas w wyszukiwarke? No i jeszcze jest pewno ściąga z akademi medycznej, musisz wpisać w przeglądarke : medycyna, ściągi,studia.... lub akademia medyczna, ściągi hormony, tam często można znaleść gotowe prace...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Nutka ------> kochana moja :) trudno..poległaś ...ale najważniejsze że szybko tu do Nas wróciłaś :D ja jak poległam za pierwszym razem po 3-dniach :P to na topiku pojawiłam się z powrotem po półtora roku he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 jest tu ktos? pusto cos dzis.... witaj misku i reszta ;) Julka tak licznik przestawiony od dzis :D jezuuu jak mi dzis zle... jakies dolki mnie lapia - ale nie nie to nie z powodu papieroska ;) ogolnie mi zle, zimowo i okropnie buziaczki wieczorne i pachnace dla Was.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 nutka to chyba w powietrzu gdzies wisi Ci powiem;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 jezuuu przegapilam jedna strone :D:D:D ide nadrobic straty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 leloof Tobie tez zle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 Ania no wrocilam ;) bo bez Was sie nie da :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 a jak nazwac ze gorzej niz zle??:/ przeyebane hmmm jeszcze bardziej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 leloof nigdy nie ma tak zle zeby moglo byc jeszcze gorzej ;) dajcie cos na polepszenie humoru bo husteczek mi zaraz braknie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 nucia swieta sie zblizaja polecam piosenke o polskich swietach hehehhehe:D cale sluchaj;p http://daniel2201.wrzuta.pl/audio/m3I8ry5qVK/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 a co do tego gorzej to dochodze juz do granic bo jedank chyba jakas jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 leloof tos mi dowalil teraz... :D:D ja tu z powodu Swiat sie doluje a Ty takie cos :D ale przynajmniej sie posmialam hahaha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 heheh dobre nie i jakie szczere i prawdziwe:D tez mnie szczela ale jakos sie przezyje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 nucia byle do wiosny hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 leloof byle do wiosny ;)) palisz??? mi jest dzis strasznie ale do fajek mnie nie ciagnie i sie ciesze ... chcesz herbatki? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 lo kopce nie moge sie zebrac a najgorsze ze ja mam z siedemnascie nalogow do rzucenia heheheh ale czy to sie wogole da...;/:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 nie pal...zbierz sie!! tak Ci dobrze szlo :D jakich 17 hahaha a to wogole mozliwe??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 nie no tak se cyferke szczelilem ale w sumie jak by tak policzyc heheh;)zart:D i ten wogole przed chwila ryczael tj poplakiwalem sobie a teraz slucham tej piosenki jak ona mnie rozbawia i porawia nastroj heheheh:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 nie placz leloofku ja juz przestalam :D:D widzialam Cie kiedys na naszej klasie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Grudzień 14, 2008 ja sie trzymam całkiem jak do tej pory jakoś mocno mnie nie ciągnęło do tego świństwa Są momenty że pomyśle ale daje rade i sobie powtarzam że szkoda tych pięknych pachnących dni zmarnować a jak zaglądne do liczniczka ile kasy jest to już wiem że nie chce palić w 100% Dziś kupiłam sobie prezencik z tych moich skromnych oszzczędności . a jeść staram sie nie jeść dużo Patrze na to co jem i ile jem Do dziś nie przytyłam ale to dopiero tydzień Ale co tam najwyżej będzie na wiosne odchudzanie Pozdrawiam wszystkich pachnących Miłego wieczorku życze a tych co sie zastanawiają poganiam do syzbkiego zerwania ze świnstwem co sie śmierdziel nazywa Można to zrobić jak sie tylko chce Nie palę już 8 dni (+ 08g00m26s). Ilość niewypalonych papierosów: 216. Będę żyć dłużej o 1 dzień (+ 15g43m25s)! Zaoszczędzone pieniądze: 76,37 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 a ja czasem tak lubie albo potrzebuje nie pupa poprostu czasem to tak samo;/ widzialas mnie a ja Ciebie nie no LAdnie to tak;)?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 http://nasza-klasa.pl/profile/536841 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 mowisz i masz powaiadasz heheheh:D uz Cie kukam;) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Grudzień 14, 2008 nutka ani mi sie waz płaac!!!!!!!!i zapalic papierosa! masz nas i my Ci pomożemy rozumiesz??masz nas czytac i byc znami i pisac pisac i pisac!!! chyba juz wiem czemu płaczesz...nie smuć się kochana:* i Ty lelofku tez sie weź w garść,bo trzeb abyć twardziochem a nie mieciochem! dzieki za linki,ale to nie o to chodzi,ale juz mam!!:):) dzieki Ci lelof,to sie nameczyłes co??heh:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Grudzień 14, 2008 nucia noi co??;d noi Ci powiem ze nastepna pikna kobitka ktorej fajoch absolutnie nie pasuje bleh pleh tfu;) wiec wiesz nie ten:D nie pal bo Cie cos widze bierze a ten kurde przecierz nie chcesz sie czuc tak ja ja bleh tfu smrod kaszel i wogole;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nutka_76 0 Napisano Grudzień 14, 2008 monika dzieki za slowa otuchy :D za papierochy sie nie wezme ale za to lezko plyna znowu ...wrrrrr ale jutro bedzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach