marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Kulka dla Ciebie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pachn膮ca aga 0 Napisano Luty 8, 2009 jestem jestem oczywi艣cie pachn膮co sie melduje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Gra偶ka ja nie zapali艂am. Papierosy mam ca艂y czas na widoku. Tragedia by by艂a gdybym ich nie mia艂a.Ka偶dy ma swoje metody. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Dzi臋ki Aga. Gra偶ka nie pal.Papierochy 艣mierdz膮 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pachn膮ca aga 0 Napisano Luty 8, 2009 marjola53 ja bym nie mog艂a mie膰 fajek w domku pewnie bym zapali艂a Masz WIELK膭 siln膮 wol臋 i tak trzymaj Podziwiam cie Dzi艣 by艂a u mnie kole偶anka i zapali艂a mi w kuchni Ca艂y czas czuje 膮 fajke a domek wywietrzy艂am Wiem jak wcze艣neij u mnie w domu 艣mierdzia艂o :O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 50mam Grudni贸wka co z wami.Odezwijcie si臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Aram dla Ciebie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 . Aga ka偶dy ma swoje sposoby. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pachn膮ca aga 0 Napisano Luty 8, 2009 ka偶dy spos贸b jest dobry Najwa偶niejsze to NIE PALI膯 Marjola Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
aram55 0 Napisano Luty 8, 2009 Witam wszystkich:) Wr贸ci艂am niedawno z rodzinnej imprezy, gdzie by艂o 17 os贸b. Nikt z towarzystwa nie pali tylko ja i m贸j M. Obciach na ca艂ego. Czarne owce jeste艣my:( I co tu zrobi膰 z tym fantem? Wiadomo - nie pali膰, ale jak to zrobi膰??? Pozdrawiam wszystkich niepal膮cych i zazdroszcz臋 Wam. Dla wszystkich Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Papa id臋 spa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 polecam ksiazke allena carra Napisano Luty 8, 2009 "Prosta metoda jak skutecznie rzuci膰 palenie". do znalezienia w formacie pdf w necie ;] Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gra偶ka66 Napisano Luty 8, 2009 Co do posiadania fajek w domu to te偶 mam "zado艂owan膮" paczk臋 moich ulubionych niebieskich Mars贸w. Le偶膮 sobie spokojnie nie ruszane ju偶 ca艂e trzy tygodnie. Nigdy nie wiadomo, w kt贸rym momencie mog膮 byc potrzebne. Szczeg贸lnie, 偶e w tej chwili tak mi si臋 porobi艂o, 偶e nic na "P" Nie pal臋, nie mog臋 nawet p贸艂 drinka, a na to trzecie po operacji w og贸le nie mam ochoty. Ale jak poczuj臋 si臋 pewniej to wyrzuc臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kasia3 0 Napisano Luty 8, 2009 Melduje si臋 BP. Aram po prostu nie pal. M贸j znajomy powiedzial mi 偶e chocia偶by nie wiem co si臋 dzia艂o trzeba to przetrzyma膰 i nie zapali膰. on pali艂 35 lat po 2 paczki dziennie. nie pali 2 lata i bardzo 偶a艂uje 偶e prawdowpodobnie przepali艂 domek jednorodzinny dla swojej rodziny. Bardzo teraz 偶a艂uje 偶e by艂 taki g艂upi. Powiedzia艂 mi 偶e najgorsze by艂y dla niego 2 miesi膮ce a p贸藕niej psychika troch臋 odpu艣ci艂a i ju偶 dawa艂 sobie rad臋 z my艣lami i wag膮. M贸j m膮偶 te偶 si臋 trzyma. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Luty 8, 2009 melduj臋 si臋 pachn膮co ;) fakt jest taki, 偶e Marjola trzyma nas wszystkich w pe艂nej gotowo艣ci dzi臋ki !!! ja te偶 nie mam fajek w domu, a w pracy jakie艣 le偶膮 i powiem Wam, 偶e kto tylko si臋 napatoczy, to rozcz臋stowuj臋, bo jednak kusz膮 ;( dzi艣 w艂a艣nie mi zameldowa艂a kole偶anka o nieudanej pr贸bie rzucania :(, jest zdo艂owana, ale wierz臋, 偶e nast臋pnym (a mo偶e jeszcze nast臋pnym...) razem si臋 jej uda Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 8, 2009 Melduj臋 sie pachn膮co..... Oto m贸j bilansik.... Nie pal臋 ju偶 30 dni (+ 01g21m13s). Ilo艣膰 niewypalonych papieros贸w: 901. B臋d臋 偶y膰 d艂u偶ej o 6 dni (+ 21g18m36s)! Zaoszcz臋dzone pieni膮dze: 324,60 z艂! Dzi艣 okr膮gla sumka.Jutro po pracy stawiam kaw臋 i ciacho. ps.Papieros贸w niemam w domu ani niczego potrzebnego do tego na艂ogu np.popielniczka,zapalniczka,zapa艂ki i wszelkie podpa艂ki... Pozdrawiam i 偶ycz臋 pachn膮cej nocy oraz kolorowych sn贸w,ja spadam do wyrka bo jutro o 4:00 pobudka:( Dla wszystkich nie pal膮cych Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pachn膮ca aga 0 Napisano Luty 9, 2009 madziuchna04 GRatulacje 偶ycze by tych 30 by艂o wiele By艣 zawsze by艂膮 pachn膮ca Zapraszam na kawke ju偶 zrobiona czeka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 9, 2009 Witam wszystkich serdecznie w ten kolejny pachn膮cy dzie艅. Zapraszam na kaw臋.Swie偶o zaparzona . Mi艂ego dnia wszystkich. Nie palimy Madziuchna gratuluj臋 30 dni, Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 9, 2009 Palaczka Aga razem pisa艂y艣my i razem pijemy kawka.:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
pachn膮ca aga 0 Napisano Luty 9, 2009 pyszna kawka Ja jem jeszcze p膮czka hihi masz ochote Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grudni贸wka Napisano Luty 9, 2009 Witam marjola53 jestem, jestem tylko wczoraj jako艣 tak mi zlecia艂o ale dzisiejsza kawka niepowiem pyszna mniam mnia , melduj臋 si臋 pachn膮co oczywi艣cie :) wszystkim 偶ycz臋 mi艂ego dnia BP madziuchna gratulacje i ja ju偶 sie nie moge doczeka膰 moich 30 dni he he he Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ajajaj.. Napisano Luty 9, 2009 A ja tu by艂am kilka tygodni temu, niestety jako palaczka, ale dzisiaj jest u mnie drugi dzie艅 bez papierosa, na razie powstrzymuj臋 eufori臋, bo wiem , 偶e to wsystko jeszcze takie niepewne. Baaaardzo potrzebuj臋 waszego topiku. Razem ze mn膮 rzuca m贸j m膮偶, kurde, jest nie do wytrzymania, przy nim w niekt贸rych momentach zapominam o sobie, i 偶e ja te偶 walcz臋 z g艂odem. On ma wr臋cz objawy somatyczne, wczoraj trz膮s艂 sie jak galareta, robi艂o mu si臋 s艂abo, dzisiaj bez kija do niego nie podejd藕, dla mnie to jest jeszcze wi臋ksza motywacja, 偶eby to rzuci膰. Prosz臋 powiedzcie, 偶e b臋dzie dobrze:O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grudni贸wka Napisano Luty 9, 2009 ajajaj s艂uchaj u mnie te偶 2 dzie艅 bp bo niestety musia艂am wyzerowa膰 licznik, b臋dzie dobrze ja te偶 chodze ca艂a spieta i og贸lnie nie lubie tego uczucia ale co tam damy rad臋;) zamelduje sie wieczorkiem bo uciekam do pracy pa pa NIE PALIMY!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Luty 9, 2009 madziuchna Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
50mam 0 Napisano Luty 9, 2009 Od wczoraj biore regularnie tabex,w sobote zapominalam. Jest tragicznie,najgorzej rano,wypalilam juz kilka . Jutro chce wyjechac z domu bez wypalania papierosa,nie wiem czy sie uda.Planuje na piatek calkowite rzucenie ,zalamana jestem soba. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Luty 9, 2009 Witam serdecznie, ja zamiast kawy yerbka z mi臋t膮 cedronem i burito:). Ach p膮czka bym zjad艂a:)! Napewno dzi艣 sobie kupi臋:)! Olejmy te kilogramy;)! Gra偶ka co Ty piszesz?? \"Nigdy niewiadomo kiedy mog膮 by膰 potrzebne\", to znaczy 偶e chcesz w pewnym momencie zapali膰?? Jak co艣 nie tak p贸jdzie?? Wyrzu膰 je ale mi to natentychmiast:D! Ja swoje spali艂am w piecu jak mia艂am:)! My jeste艣my wolne a Ty my艣lisz o nich, 偶e \"gdzie艣 tam le偶膮 w razie..\" Buziaki kochane pachn膮ce:D!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
30-stka z Gda艅ska 0 Napisano Luty 9, 2009 witam, melduje si臋: Nie pal臋 ju偶 112 dni (+ 03g00m45s). Ilo艣膰 niewypalonych papieros贸w: 4485. B臋d臋 偶y膰 d艂u偶ej o 34 dni (+ 06g15m13s)! Zaoszcz臋dzone pieni膮dze: 2聽018,25 z艂! Pozdrawiam wszystkich mi znanych i nowych:) ps: ja ju偶 chyba \"jestem wolna\" nic mnie nie ci膮gnie.....nadal biegam, nie stosuje 偶adnej diety, jem ile chce i nie tyje bo biegam, chyba mia艂am depresje, ale ju偶 jest lepiej:). Przyznaje ze nie by艂o mi 艂atwo rzuci膰, bo kocha艂am papierosy.... pami臋tam jak na 艣niadanie dochodzi艂am przy jednej kawie do 9 smrodk贸w...... Warto by艂o rzuci膰, na powa偶nie powiem 偶e nie 偶a艂uje:), jestem z siebie dumna...Mam jeszcze tylko jeden ma艂y odruch, 偶e jak co艣 mi nie wychodzi to zwalam wine na to 偶e nie pal臋, ale potem wiem 偶e to nie jest wina nie palenia tylko mojej jakiej艣 tam sprawy.....;) pozdrawiam Leloof pozdrawiam, dosta艂am 5 z naszej wsp贸lnej pracy;)dzi臋ki za pomoc:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pani S臋dzina 0 Napisano Luty 9, 2009 w pi膮tek minie ROK!!!!!! jak nie pal臋:) bardzo Wam dziekuje i zycze powodzenia w dalszej walce z tym 艣mierdz膮cym na艂ogiem :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 9, 2009 gra偶ka mi ma艂y drink nie przeszkadza.Wa偶ne,偶e dajesz rad臋. kasia 3 ja mo偶e nie domek , ale mieszkanie na pewno.Wstyd jak byk. G艂upich nie siej膮 sami si臋 rodz膮.Mo偶e jeszcze co nie co zaoszcz臋dz臋. ojejkujejku u mnie le偶y wszystko.Ca艂y arsena艂.Jak bym ca艂y czas pali艂a. Mo偶e ja jaka masochistka.;) Madziuchna jeszcze raz wszystkiego dobrego.Czekamy na s艂odkie i kaw臋 Palaczka aga ranny ptaszek z Ciebie,.Dobra jest ta Twoja kawa. grudni贸wka przeleci, przeleci.Tobie b臋dziemy te偶 gratulowa膰 30 dni bez 艣mierdzieli. ajajaj ja te偶 rzuca艂am razem z m臋偶em.Nie pozabijali艣my si臋.Wy te偶 dacie rad臋. 50mam dasz rad臋.Ja przez te cztery dni raczej nie pali艂am mniej. Wyjazd na pewno nie zaszkodzi. Trzymam kciuki. ja-ka madziuchna stawia za 30 dni BP.Nic nie musimy kupowa膰. O ile dobrze pami臋tam kaw臋 zast膮pi艂a艣 yerba. 30 stka z Gda艅ska masz prawie 4 m.ce BP. Mam nadziej臋,偶e ja wtedy te偶 b臋d臋 wolna. Wiem, 偶e tak b臋dzie.:) Pani S臋dzina tylko pogratulowa膰.Mo偶esz by膰 z siebie dumna. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 9, 2009 Tyle napisa艂am i nie wiadomo gdzie jest.:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach