Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

witam melduej sie pachnąco i życze spokojnej i pachnącej nocki mój bilansik Nie palę już 212 dni (+ 08g28m56s). Ilość niewypalonych papierosów: 5521. Będę żyć dłużej o 42 dni (+ 04g13m04s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 946,21 zł! czyli dziś mija mi 7 miesięcy bez śmierdziela Super jest nie palić tak wiec namawiam przestańcie śmierdzieć Wyytrwacie trzeba mocno chcieć i do nas zaglądać

Gość jedrek 30
Dobry wieczor jedrek melduje ze nie nie pali juz pol roku .Dzis mialem bardzo ciezki dzien miedzy innymi klotnie z pracodawca ale i przyznam sie ze przez moment pomyslem o papierosie a nastepna mysl byla taka ze ten facet nie jest w stanie mnie tak ...... zdenerwowac zebym musial zapalic :)Do niej podobna dzieki za link do pieknego kawalka jest swietny dla mnie odkrycie .ja tez miewam czasem takie sny na szczescie jak sie obudze to sie ciesze ze to byl tylko sen :)

Gość jedrek 30
Jeszcze kilka dni i jade na urlop i to sie liczy

Regres dzieki. Dzisiaj wypalilam jednego. Wczoraj 6. Ten tydzien bede oraniczac, bo jednak tak z dnia na dzien jest b. ciezko. Ale NAPEWNO niebawem wstawie tu bilans mojego sukcesu:)))) Pozdrawiam! :)

Gość vSecret
Witam !! Regres dzięki, jakos po Twoich słowach jakos tak cieplej mi sie zrobiło na serduchu :) Dori30 z własnego doświadczenia wiem że żadne ograniczanie nic nie daje, jeśli sie nie chce palić to mówi się trudno i pokonuje kryzysy które nie są łatwe ale z dnia na dzień jest troche lepiej, trzeba poprostu chcieć i tyle pozdrawiam całe niepalące i pachnące grono :)

Gość vSecret
przepraszam za powtórzenia jakaś nieprzytomna jestem :(

\"z własnego doświadczenia wiem że żadne ograniczanie nic nie daje\" - święte słowa:)! Jak ograniczałam, to potem nadrabiałam to co ograniczyłam:)

Witam pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia BP :D ja-ka 🌼 zgadzam się z tobą również wiem ze nie ma kontrolowanego ograniczenia w paleniu dziś jeden jutro dwa a za tydzień paczka śmierdzieli Dori 30 🌼 rzuć te świństwo jest bardzo ciężko, ale można pokonać śmierdzący nałóg a ja jestem tego dowodem :D paliłem 40 lat ostatnio 3 paczki dziennie jak mi się udało to i tobie też tak mi się spodobało te nie palenie że to jest coś pięknego :D 🌼 nie palimy pachniemy 🌼

vSecret 🌼 z tobą również się zgadzam ze ograniczenie nic nie daje ja przed rzuceniem palenia przeprowadziłem rozmowę sam ze soba i nastawiłem się tak od środka bo naprawdę ale to naprawdę chciałem rzucić palenie było bardzo ciężko przeżyłem ja i moja rodzina horror ale udało się i dziś jestem wolnym człowiekiem nie zależnym od śmierdzącego nałogu

Nie palę już 1550 dni (+ 20g27m06s). Ilość niewypalonych papierosów: 93051. Będę żyć dłużej o 710 dni (+ 19g22m25s)! Zaoszczędzone pieniądze: 31 172,12 zł!

Ja dwa lata nie palilam! :((( A teraz juz czwarty miesiac leci! Durny leb! Nastawiam sie teraz, obrzydzam sobie, myje zeby po papirosie ograniczonym. Najgorsza jest kawa !!!

Dori30 🌼 ja przez pierwsze dwa tygodnie nie piłem kawy bo przy jednej kawie wypalałem 4-5 śmierdzieli a teraz kawa smakuje i bez fajki bo teraz czuję jej prawdziwy smak i zapach :D 🌼 nie palimy pachniemy 🌼

pamiętacie mnie jeszcze? Widzę że jest wiele nowych osób,ktore chcą rzucić śmierdziela...i tak 3mać... Ja dalej pachnę,ale czasu mam mniej niż zwykle...i dlatego niezaglądam często,ale myślami jestem z wami...dzięki Wam udało mi się wytrwać prawie pół roku bez śmierdziela... Nie palę już 179 dni (+ 11g44m55s). Ilość niewypalonych papierosów: 5384. Będę żyć dłużej o 41 dni (+ 03g11m32s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 938,48 zł! jak widzicie jutro bedzie 180dni bez śmierdziela,a ze wyjeżdzam na Mazury...stawiam juz dzisiaj browarka,serniczek,kawkę,winko i wszystko to naco będziecie mnieli ochotę... Częstujcie sie... dziękuję Wam za te pachnące dni...początki były trudne...ale warto bylo podjąć walkę... 🌻NIE PALIMY🌻PACHNIEMY🌻 3mam kciuki za nowe osoby na tym topiku jak ii za stare... :)

Najgorsza jest kawa !!!\" nie do konca ... Dori30 jak ja dałem rade przy alkoholu sie opanowac to i ty dasz przy kawie :) złosliwiec 🖐️ ty to juz tu niezły weteran jestes w temacie abstynencji od peta :) tez tak bede miał :P wszystkim 🖐️

madziuchna miłego i dobrego mazurskiego wypoczynku :) czyli pierwsze wakacje bez smoły ;) gratuluje 180 dni :)

Gość malicious___
Rozwiązanie: Njoy firmy NPRO - elektroniczny papieros na cartridge z nikotyną. Wygląda jak prawdziwy standardowy papieros i pozwala \'cieszyć się\' nikotyną i samym smakiem papierosa bez udziału szkodliwych substancji smolistych, ponieważ nie zawiera prawdziwego tytoniu. Działa na baterie. Wytwarza dym na bazie pary wodnej i absolutnie nie jest szkodliwy ani dla samego palącego ani dla otoczenia, więc można go bezpiecznie palić w miejscach gdzie obowiązuje zakaz palenia tytoniu (bo nie jest to prawdziwy papieros). Jest dostępny w sprzedaży w Polsce.

Ale my chcemy się cieszyć brakiem smaku nikotyny a nie na odwrót:)! Precz z fajkami, nawet sztucznymi;)! My NIE PALIMY:D!

cieszyć się nikotyną? Buahaha:). My się chcemy cieszyć z tego, że nie musimy czuć jej smaku:). A co z tego, że elektroniczny-też kosztuje:).

cieszyć się nikotyną? Buahaha:). My się chcemy cieszyć z tego, że nie musimy czuć jej smaku:). A co z tego, że elektroniczny-też kosztuje:).

To dopiero obciach palic sztucznego :))) Przciez jakbym kogos z takim czyms zobaczyla, to chybabym padla ze smiechu:))))

Gość malicious___
sama nikotyna nie jest specjalnie szkodliwa dla zdrowia (oczywiście po za tym, że uzależnia cię od samego papierosa). to co szkodzi to substancje smoliste zawarte w tytoniu. nie wierzysz? zapytaj swojego lekarza, albo nawet farmaceutki. whatsoever...

Gość malicious___
sama nikotyna nie jest specjalnie szkodliwa dla twojego zdrowia (jakkolwiek to właśnie ona uzależnia cię od papierosa). to co szkodzi, to substancje smoliste zawarte w tytoniu. nie wierzysz? zapytaj swojego lekarza, albo nawet farmaceutki. whatsoever...

Gość malicious_____
sama nikotyna nie jest specjalnie szkodliwa dla twojego zdrowia (jakkolwiek to właśnie ona uzależnia cię od papierosa). to co szkodzi, to substancje smoliste zawarte w tytoniu. nie wierzysz? zapytaj swojego lekarza, albo nawet farmaceutki. whatsoever...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

No właśnie! W tym cała rzecz! to nikotyna UZALEŻNIA a nie te szkodliwe substancje! I o to chodzi producentom papierosów, plastrów i tak samo e-papierosów. Bo to czysty biznes. Nieważne w jakiej postaci-nikotyna UZALEŻNIA! Nie dajcie się nabrać! Ja bez jakiejkolwiek nikotyny mam dziś 390 dni:)!

Witam pozdrawiam wszystkich pachnących BP :D ja-ka 🌼 masz rację ! precz z fajkami, nawet sztucznymi ! My NIE PALIMY Dori30 🌼 czwarty miesiąc najgorsze masz za sobą zuch dziewczynka 🌼 madziuchna4 🌼 gratulacje 180dni BP 🌼 Regres 🖐️ graba tak trzymaj to na pewno będziesz to samo miał :D BP wymieniłem obecnych z ostatniej strony 🖐️ :D za wszystkich potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP

Zlosliwiec buuuuuuuuu niestety to czwarty miesiac jak pale! Dlatego chce do Was dolaczyc, ale jest baarrrdzo ciezkooo .

Zlosliwiec buuuuuuuuu niestety to czwarty miesiac jak pale. Dlatego chce do Was dolaczyc. Ale jest bardzoooo ciezko.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się