Gość vSecret Napisano Lipiec 9, 2009 Miłego dnia wszystkim :) Nie palę już 14 dni (+ 02g41m25s). Ilość niewypalonych papierosów: 169. Będę żyć dłużej o 1 dzień (+ 07g02m47s)! Zaoszczędzone pieniądze: 68,16 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Lipiec 9, 2009 Dario30 jak tu zaglądasz na ten topik to już jest 50% że dołączysz do naszego pachnącego grona weź się w garść ja wiem ze najgorzej to jest wystartować zacząć najgorsze są pierwsze dni bo dalej to już z każdym dniem jest lżej można z wielką biedą wytrzymać odwagi zacznij jak najszybciej nie odwlekaj trzymam za ciebie kciuki bo nie palić to jest coś pięknego :D paliłem 40 lat ostatnio 3 paczki dziennie jak mi się udało to i tobie też się uda nie palimy pachniemy vSecret gratulacje 14 dni BP :D to jest już nie lada wyczyn najgorszy początkowy okres czasu masz już za sobą zuch dziewczynka :D wydaje mi się że nie tak dawno zaczynałem a to już ładny wynik też ja zazdrościłem innym ale tu nie trzeba zazdrościć tu trzeba tylko CIERPLIWOŚCI I CZASU a bilansik będzie piękny Nie palę już 1553 dni (+ 00g03m56s). Ilość niewypalonych papierosów: 93180. Będę żyć dłużej o 711 dni (+ 19g01m48s)! Zaoszczędzone pieniądze: 31 215,35 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 9, 2009 Ja jak patrzę na Twoje 30 tysięcy złotych to już w ogóle nie chce mi się palić;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 9, 2009 bo nie palić to jest coś pięknego\" dokładnie złosliwiec :D ja-ka przemawia do rozumu te 30 tysi ;) co ? ja tez jak patrze na te liczby złosliwca to az chce sie juz miec takie cyferki na swoim koncie moj :D Nie palę już 69 dni (+ 02g36m59s). Ilość niewypalonych papierosów: 967. Będę żyć dłużej o 7 dni (+ 09g22m47s)! Zaoszczędzone pieniądze: 430,54 zł! Dori 30 mu ci tu pomożemy z tym nałogiem :) ale najwazniejsza decyzje ( o nie paleniu) podejmujesz TY :) wieczornie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 9, 2009 v -secret :) co raz lepiej :) tak trzymać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość igraszka787845 Napisano Lipiec 9, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/6323149/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Witam zapraszam na kawę i herbatkę zieloną czeka zaparzona na wszystkich chętnych marjola53 gdzie jesteś :D nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2009 a jak ktos nie lubi zielonej herbaty?? biala tez serwujesz?? he he witajcie widze topik kwitnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Lipiec 10, 2009 siemka sadny dzien białą też serwuję :D Tobie :D jaką tylko sobie zażyczysz nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2009 to ja poprosze biala :) wklejam bilansik Nie palę już 503 dni (+ 02g04m15s). Ilość niewypalonych papierosów: 10061. Będę żyć dłużej o 76 dni (+ 20g38m58s)! Zaoszczędzone pieniądze: 4 376,85 zł! pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Lipiec 10, 2009 sadny dzien ---gratulacje --piekny czas nie palenia ,,trzeba brac z Ciebie przyklad:):):) zlosliwiec --graba i brawa jak zwykle swiecisz przykladem madziuchna 04 :) Regres :) ja-ka :) Dori30 :) vSecret --trzymasz sie to fajnie 30-stka z Gdańska :) pachnąca aga :) gosa78 :) dodob :) pozdrawiam wszystkich i nie palimy:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Dori----:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kruszynka33 Napisano Lipiec 10, 2009 Witam, ja wlasnie wczoraj rzucilam palenie. Teraz mija 29 godz bez papierosa. Jest tak ciezkoooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Lipiec 10, 2009 kruszynka33 --bardzo madra decyzja,,witaj i wytrwalosci zycze:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Lipiec 10, 2009 kruszynka33 niło że do nas dołaczyłaś witamy :):):) Ja melduje sie pachnąco ale mam jakiegos doła od kilku dni jestem beksa Nie wiem co sie dzieje wszystkich gorąco pozdrawiam życze miłego wieczorku i pachnacego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kruszynka33 Napisano Lipiec 10, 2009 Ja to Was podziwiam ze dajecie rade. Ja musze sie przyznac ze rzucilam palenie dla malenstwa bo jestem w ciazy, strasznie sie mecze, o papierosie mysle 1000 razy dziennie. I jeszcze dol bo to dopiero 2 dzien i za bardzo nie ma sie czy chwalil, jak bylo u Was ?? Po ilu dniach, tygodniach zycie stalo sie latwiejsze, bez tego okropnego glodu nikotynowego?? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Witam wszystkich chętnych zapraszam na kawę i herbatkę BP :D sadny dzien biała herbatka czeka na ciebie już zaparzona :D kaja zapraszam na kawę :D kruszynka33 najgorzej to jest do dwóch tygodni później to już jest lżej już można wytrzymać ale za to teraz jest coś pięknego :D Dario30 co u ciebie jak możesz to się odezwij nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alibia Napisano Lipiec 11, 2009 Hej, dawno mnie nie było. Nada nie palę, to już 6 tygodni :) Czuję się perfekcyjnie, rzadko myślę o papierosie, ale niestety się zdarza. kruszynka33 zawsze jest się czym chwalić jak się nie pali. Ja ostatnio zaobserwowałam, że jak mówię, że nie palę już 6 tygodni, to każdy patrzy ma mnie z politowaniem i zawsze dodaje jakieś uwagi, że to mało, że jeszcze zobaczę jak to jest rzucać palenie itd, itd, dlatego nie mówię że rzucam, mówię po prostu - nie dziękuję nie palę !!!! Najbardziej wkurza mnie to, że ludzie najczęściej nigdy nie palący, ale i palący również, nie rozumieją z czego ja się cieszę, z tych 6 tygodni (?), tylko oni nie wiedzą, że te 6 tygodni, 2 dni, tydzień jest da rzucającego całą wiecznością, no ale najważniejsze aby cieszyć się samemu, w końcu robimy to dla siebie. Trzymam za wszystkich mocno kciuki. Pozdrawiam. Ala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 11, 2009 Ja to Was podziwiam ze dajecie rade\" my tez mozemy ciebie podziwiac jesli ty bedziesz tego chciała :D kiedy najgorszy okres ? dla mnie pierwszy tydzien , meki i katusze :O Bardzo mi pomógł SPORT w rzuceniu fajek :) Regularne uczeszczanie na basen i regularna jazda na rowerze zrobila swoje :) Teraz nie pale ok 70 dni i nie wyobrazam sobie bym mogł wrocic na nowo do tego nałogu ...!!!! a po za tym to ... jestesmy na zajebistym topiku gdzie znajduje sie wiele przyjaznych i pomocnych ludzi którzy tak jak i ty rzucaja badz rzucili ten wstretny nałog Musze przyznac ze decyzje podjałem sam :) ale tutejsi bywalcy bardzo wspomagali i za to im WIELKIE DZIĘKI :) sobotnie dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 11, 2009 alibia:) myslenie o papierosie to nam (niestety) ale zostanie juz do końca życia :( jedni mysla czesciej inni rzadziej ... ale mysla mnie tez sie zdarza pomysleć o zajaraniu ..:( no własnie ale tego nie zrobie bo tego nie chce !!!! Takie mysli trzeba zamieniac innymi myslami ,bardziej pozytywnymi i fajniejszymi ... czasami to jest trudne ale jednak do zrealizowania TRZEBA TYLKO CHCIEĆ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość westgermany Napisano Lipiec 11, 2009 Ja za każdym razem kiedy idę spać wmawiam sobie że jutro nie zapalę.Niestety dzień zaczynam od papierosa.A jak uda mi się na kilka dni rzucić palenie to gdy tylko byle co mnie wkurwi palę na nowo. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogatta Napisano Lipiec 11, 2009 ZARÓB 15,000 ZŁ W JEDEN MIESIĄC! Ta strona zarobi dla Ciebie 15,000 zł! Zamykając ją "wyrzucasz" 15,000 zł. Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuję, że nie pożałujesz! Naprawdę warto! Jedyne, co musisz zainwestować to 5 zł i 20 - 30 minut jednorazowo. Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 23914 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godziny a nie 30 minut! Opłacało się). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz adres tej strony i wróć do niej kiedy będziesz miał czas : ) Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy? To zależy tylko od Ciebie! Ja wahałem się bardzo długo, ale w końcu się zdecydowałem. Przecież 5 zł to niewielkie pieniądze, nawet jak je stracę to tego nie odczuję. I wiesz, co? Moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie, to zostanę milionerem! Czy jest to możliwe?! To smutne, że tyle osób musi ciężko pracować aby utrzymać dom i rodzinę, lub po prostu zbiera na kino lub komputer. Jestem bardzo wdzięczny temu, kto przedstawił mi ten pomysł, i cieszę się, że zdecydowałem się spróbować i zainwestować pieniądze po to by same pracowały na mnie. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14 000 zł z każdej okazji. Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie musisz niczego sprzedawać! Nie musisz konsultować tego z przyjaciółmi, rodziną czy kimkolwiek (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem masz z głowy - bo nie będziesz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem. Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa na zmianę Twojej przyszłości! To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. Ok., więc. ZACZYNAMY! NIE ważne ile masz lat. NIE potrzebujesz specjalnej wiedzy lub talentu. NIE musisz przeglądać stron internetowych, NIE musisz nigdzie dzwonić czy klikać w bandery, NIE będziesz także płacić za reklamy itp. Wszystko, czego potrzebujesz to: - Konto w banku ( Internetowe, lub nie ) - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo! Jeżeli masz minimum 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz To wejdź nawww.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13 lat możesz mieć już własne, prawdziwe konto w banku. A oto moje instrukcje: KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, że aby coś otrzymać musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze, co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki - "jeśli nic nie zainwestujesz – nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać! Tak, więc: 1. Przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe tytułem: "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej." CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć .• Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 61 1160 2202 0000 0001 4059 3543 2. Nr konta: 48 1140 2004 0000 3502 4690 7322 3. Nr konta: 22 1140 2004 0000 3102 4776 5175 mbank 4. Nr konta: 97 1140 2004 0000 3702 5056 9547 5. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1143 4990 0016 PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr 1. i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą! KROK 2 2. Gdy już przelałeś 5zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy, następna rzecz, jaką musisz zrobić to skopiować tekst z tej strony, następnie konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2, 3, 4, 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA POZYCJĘ NR 1, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ! ZAPEWNIAM CIĘ! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z książki mailowej albo reklamując na swojej stronie WWW – tak jak ja to zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się), ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie, przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić! POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały tylko 5 zł i 30 minut swojego czasu. "Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko, co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie temu i co prawda nie udało mi się uzbierać, 15 000 o których mówiliście, ale te 9 135zl też mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień!" Tomasz, Warszawa "Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? - DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO - wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie, bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! Dziękuje jeszcze raz!" Justyna, Strzelce Opolskie "Byłem zaskoczony, kiedy zobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie znalazło się 9440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie super kompa! Nareszcie! Dzięki, dzięki, dzięki!" Ryszard, Gdańsk "Mam 14 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto w banku od 13 lat), powysyłałem maile, zrobiłem stronę i ogólnie zapomniałem o tym. Po miesiącu sprawdzałem w Internecie stan mojego konta i normalnie spadłem z krzesła. Na moim koncie było ok. 15000zł (byłem wtedy tak podniecony, że zapomniałem dokładnie ile było wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuje!" Marcin, Białystok Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo, co Ty teraz w tej chwili, czytał to i się zastanawiał. A wystarczy troszkę matematyki: Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób, będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądźmy bardziej pesymistyczni i dajmy na to, że tylko 12,5%, dla utrudnienia. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób, możesz spodziewać się ze 5 z nich zrobi dokładnie to, co Ty (12,5% z 40= 5). Ale tym razem twój numer konta przesunie się na 4 pozycje. Wówczas będzie już o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40). Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200= 25), więc dalsze 1000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje. Z tych 1000 ludzi, możesz spodziewać się, ze udzieli się 125 osób (12.5% z 1000= 125), więc dalsze 5000 maili (125 x 40) podniesie Twoje konto na 2 pozycje w liście. A z tych 5000 ludzi, możesz spodziewać się 625 osób, które się udziela (12.5% z 5000= 625), więc kolejne 25000 osób (625x40) podniesie TWÓJ NUMER KONTA NA 1 POZYCJĘ! I teraz, z 25000 ludzi, możesz spodziewać się, ze 3125 z nich odpowie (12.5% z 25000= 3125). A w tym czasie to Ty będziesz na 1 miejscu! Więc dostaniesz: 15 625 złotych! (3125 x 5zł). Więc, jak Twój numer znajdzie się na 1 pozycji przez kolejne kilka dni, to będzie Twój czas na to by zbierać pieniądze! Przez 30 dni, te pieniądze będą wysłane przez kilka tysięcy ludzi tak jak Ty to zrobiłeś! Powodzenia! Proszę, nawet, jeśli się jeszcze nie zdecydowałeś(aś), nie wyrzucaj adresu tej strony. DOBRZE CI RADZĘ! Mało, kto wierzy ze można tyle zarobić, ludzie są bardzo sceptycznie nastawieni do takich spraw, ale to jest naprawdę realne, a te 5 zł to nie dużo. Tu nie ma żadnego ryzyka! Tylko zyski! Zachęcam Cię jeszcze raz do wzięcia udziału w tym wspaniałym planie < WYSOKICH ZAROBKÓW ! ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 11, 2009 A Ty co to wyżej napisałaś, weź no puknij głową o ścianę, to może mózg Ci trochę się rozrusza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ACIK 2000 Napisano Lipiec 11, 2009 WITAJCIE WSZYSCY RZUCAJACY :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ACIK 2000 Napisano Lipiec 11, 2009 RZUCIŁAM SMRODA 3 CZERWCA NIEJEST LEKKO ALE JAK MI CIĘSZKO TO ZAGLĄDAM DO WAS I CZYTAM WSZYSTKIE WASZE RADY JEST MI WTEDY LŻEJ POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ACIK 2000 Napisano Lipiec 11, 2009 Nie palę już 38 dni (+ 05g55m11s). Ilość niewypalonych papierosów: 764. Będę żyć dłużej o 5 dni (+ 20g14m15s)! Zaoszczędzone pieniądze: 248,60 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Lipiec 12, 2009 witam witam wszystkich serdecznie.... złosliwiec :)widze ze ciągle trzymasz tutaj dyzur i jestes wsparciem dla wielu rzucających ten smrodek.... a my wiemy ze fajnie jest bez fajeczki ....to mało powiedziane super...ja juz za pare dni bedę obchodzic drugą rocznice ...nie wierze ....a mąz ciągle pali .....i nie umie powiedziec sobie ze nie pale ...tak jak my to zrobilismy ...takze pozdrawiam wszystkich poczatkujacych i tych z dłuzszym stazem trzymajcie sie ...FAJNIE JEST NIE PALIC....naprawde !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cela Napisano Lipiec 12, 2009 Ja zdecydowałam się rzucić 20.06.09 jest to trzy tygodnie ale jest ciężko. Sama bym nie dała rady i dlatego pomagają mi w tym plastry, a mąż jedzie na tabletkach . Mąż zaczą tydzień po mnie zobaczymy jak się to potoczy ale narazie się trzymamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Lipiec 13, 2009 Witajcie kochani,,i znow zaczyna sie nowy tydzien i oczywiscie nie palimy,,,,Wszystko tak ladnie pachnie --ach a jak smakuje. jak nie pale to jestem spokojniejsza --czy to cos nie tak ze mna?...dlugo musialam nad tym pracowac bo trzeba CHCIEC NIE PALIC wtedy jest to latwiejsze. .Zlosliwiec---:):):)jest naszym wzorem do nasladowania tak dlugo juz nie pali i jest wolnym czlowiekiem,,,, wiec i my nie pozwolmy prowadzac sie na krotkiej smyczy nalogu :):):)kruszynka33 ---kochanie nie truj dzidziusia nu nu,,,dasz rade ,masz taka silna motywacje wiec prosze NIE PAL :):):) POZDRAWIAM WSZYSTKICH nie palacych :):):) MILEGO BEZDYMNEGO I PACHNACEGO DNIA:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 13, 2009 kruszynka33 jest ciezko jesli te decyzje podejmujesz jakby nie ze wzgledu na siebie ale tak trzeba tez jestem w ciazy i oczywiscie nie pale ale pomysl czemu taki maly szkrab jeszcze nienarodzony ma brac to swinstwo szczegolnie ze jest gabarytow np jablka :) wczoraj bylam nad jeziorkiem na kaszubach i wiecie nigdy na to nie zwracalam uwagi ale bylam zszokowana ilu ludzi pali papierosy i jak wielu z nich przy malych dzieciach bleeeeeeeeeee straszne a juz matki idace z wozkiem z fajka to zbodnia ;( palilam po urodzeiu dziecka ale nigdy przy michale zawsze jak bl oddalony albo spal albo gdy go nie bylo w domu a smrodzenie dziecku to masakra a sa ludzie ktorzy jada z dziecmi samochodem i pala masakra to powinno byc karalne!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach