dudka 0 Napisano Grudzień 18, 2009 WITAM kessii licznik wgrał mi sie ..miałam go kiedys ale gdzies sie podział i teraz wiem ze nie pale 881 dni kupe kasy zaoszczedziłam az sie wierzyc nie chce ponad 8 tysiecy A ztym tyciem to teraz wiem ze trzeba uwazac co sie je i tyle... teraz składam wszystkim swiąteczne zyczenia bo mam troche pracy i nie wiem czy bede miała czas na kompa http://www.dailymotion.pl/video/xbjebo_wesolych-swiat-i-nr-2010-cicha-noc_people Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość happyland30 Napisano Grudzień 18, 2009 ja dalej pachnąco i jak na razie nic mnie nie ciągnie. Mam dużo pracy i zero czasu na myślenie.Niestety cos mi zdrówko szwankuje - ostatnio kreci mi się w głowie słabo mi i na nic nie mam siły.Nie wiem czy wy też mieliście takie dziwne skutki uboczne rzucania? Nie palę już 18 dni (+ 22g40m09s). Ilość niewypalonych papierosów: 303. Będę żyć dłużej o 2 dni (+ 07g34m14s)! Zaoszczędzone pieniądze: 151,55 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awela Napisano Grudzień 19, 2009 Witam dalej niepaląco. Dawno się tu nie pojawiałam. Ale nadal nie palę i o was nie zapomniałam. Nie palę już 20 dni (200 papierosów/10 paczek/78,50 zł) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smokerka Napisano Grudzień 19, 2009 hej wszystkim, ja jestem tu nowa. pale od 2 lat i dzisiaj postanowilam rzucic. w plucach cos czasami gra a kondycja - porazka. ponadto wychodzenie na balkon przy -14 to totalna glupota, zeby nie powiedziec ze czuje sie jak...zul :/ na tym parterze, gdzie wszyscy mnie widza. wlasciwie nie lubie smrodu /nazywajmy rzeczy po imieniu/ papierosow, nie lubie swojego oddechu ale caly rytulal wdychania i wydychania mnie...odpreza. ale rano czuje sie po papierosie jak bym zsiadla z karuzeli. zmotywujcie mnie jakos, napiszcie ze po rzuceniu czulyscie sie lepiej itp. pozdrawiam! p.s. silne babki jestescie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieraz mi sie chce Napisano Grudzień 19, 2009 Ja nie palę 1,5 roku, ale nieraz tak mi się chce zapalić, że aż mnie ssie w żołądku. Jednak nie zapalę, może kiedyś, jak będę starowinką to sobie sprawie przyjemność, jeżeli w ogóle będę miała ochotę. :) Nawet wiem jakie zapalę - mentolowe takie długie i cienkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Grudzień 19, 2009 smokerka trzymam kciuki za sukces . ja tez palilam na balkonie i jak sobie teraz patrze na termometr to az mnie trzesie . Ja to bylam jeszcze gorszym nalogiem a poniewaz rodzinka nie wiedziala ze pale to chowalam sie przed 4 letnim synem . On ogladal bajke na dole na bylam na balkonie na gorze i na odwrot ale porazka wstyd mi jak sobie pomysle . Niestety czasem jeszcze mysle o smierdzielu ale juz coraz rzadziej pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Grudzień 20, 2009 witam tamto mi nie weszło jak trzeba dla wszystkich ZDROWYCH I WESOŁYCH SWIAT ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU http://www.dailymotion.pl/video/xbk64j_kolydy-venus-dzisiaj-betlejem_music Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Witam pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia BP :D wszystkich chętnych zapraszam na kawę i herbatę czeka zaparzona :D dudka wielkie dzięki za życzenia :D jak fajnie jest nie palić!!!!! :D ja również życzę Tobie :D ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Z OKAZJI ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ NOWEGO ROKU DLA CAŁEGO PACHNĄCEGO GRONA I DLA TYCH, CO MAJA ZAMIAR DO NAS DOŁĄCZYĆ ŻYCZĘ PRZEDE WSZYSTKIM, DOŻO ZDROWIA I SPEŁNIENIA SIĘ WSZYSTKICH MARZEN W 2010 r BP http://www.paperboy.nl/?PID1=%3F%3A%25%3A%27 F9%2A%25%5F%2436JN%203F%40%2E%5C%5BK06%3B4%29I%5B7LP9%256WCE %3B2%3C%20%20%20%0A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość happyland30 Napisano Grudzień 20, 2009 no ja wczoraj bylam na imprezie, wypiłam butelkę wina i nie zapaliłam!!! a wszyscy latali na papierosa.A gdy przychodzili to tak mi od nich śmierdziało że natychmiast mi się odechciewało palic!!!. Takze jestem z siebie dumna bo w ogóle mnie nie ciągnęło . Powiedzcie mi moi drodzy jak się zaczernić? Nie palę już 20 dni (+ 11g54m46s). Ilość niewypalonych papierosów: 327. Będę żyć dłużej o 2 dni (+ 12g07m21s)! Zaoszczędzone pieniądze: 163,97 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Grudzień 20, 2009 moje gratulacje że nie zapaliłaś :) to pierwszy znaczacy krok dla ciebie , skoro udało ci sie nie palic przy alkoholu to teraz juz moze byc tylko lepiej :) jak sie zaczernic ? To proste na głównej stronie forum masz odnosnik do rejestracji nicka , pozniej to tylko wypełnienie rubryczek :D pozdrowienia dla całej załogi BP :D nie palimy ....pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 20, 2009 http://www.paperboy.nl/?PID1=%3F%3A%25%3A%27F9%2A%25%5F%2436JN%203F%40%2E%5C%5BK06%3B4%29I%5B7LP9%256WCE%3B2%3C%20%20%20%0A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 20, 2009 happyland jesteś zuch dziewczynka 20 dni BP jak na początek to jest naprawdę bardzo dużo :D trzymam za ciebie kciuki nie palimy pachniemy Regres graba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Wpadłam się przywitać i podpisać listę Nie palę już 95 dni (+ 05g36m26s). Ilość niewypalonych papierosów: 2857. Będę żyć dłużej o 21 dni (+ 19g47m06s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 142,80 zł! Miłego popołudnia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Jak dobrze pójdzie w 1 dzień świąt będę miała 100 dni . Jeśli chodzi o tą kasę to jej nie widzę chodź mam skarbonkę ale systematycznie nie wrzucam tam kasy a mogłabym. Ale ciuszków trochę sobie kupiłam. Pozdrawiam WAS i odzywajcie się pachnąco !!!!!!!!!!!!!!!!. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niepaląca Napisano Grudzień 20, 2009 Cześć! Wpadłąm na ten topik bo szukam w necie jakiejs motywacji do dlaszego niepalenia. Przestałam 11 paxdziernika, bralam Tabex. Teraz biore jeszcze 1 tabl co drugi dzien. Ale wlasnie mimoto, mam jakis kryzys bo strasznie mnie ciagnie do papierochow. Sa takie momenty w ciagu dnia, jakis impuls , ze mysle jak bardzo bym zapalila. Jakos to potem tłumie w sobie, ale bywa, ze i w nocy sni mi sie ze pale. I teraz mam pytanie do znawcow tematu i soob doswiadczonych: czy to jest normalny objaw w czasie rzucania palenia, czy to długo trwa zanim calkowicie przestane myslec o papierosach. Czy moze oznacza to, że niestety nie uda mi sie i wkrotce zaczne palic. Jak bylo/jest z Wami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happyland30 0 Napisano Grudzień 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happyland30 0 Napisano Grudzień 20, 2009 no zaczerniłam się. udało się.pozdrawiam pachnąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinja 0 Napisano Grudzień 20, 2009 witam wszystkich pachnaco i prawie swiatecznie ja nadal BP dzis juz 55 dni ostatnie dni nie byly trudne, mysl o papierochu prawie wcale mnie nie nachodzila moze z braku czasu w przedswiatecznej bieganinie.... jutro rano wyjazd do Polski....bardzo sie ciesze ze zobacze sie z rodzina...rodzice beda tez dumni ze mnie ze nie pale-sami tez rzucili kilka lat temu a byli to prawdziwi jaracze ! skoro oni potrafili to i mi sie uda czego i Wam wszystkim zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niepaląca Napisano Grudzień 20, 2009 Serdeczne dzięki za odpowiedź :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Od wczoraj nikt się nie odezwał, więc ja podpisuję się i spadam do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Grudzień 21, 2009 Niepaląca :), oczywiście, że każdego ciągnie w niektórych momentach dnia i nawet po kilku latach sny palące bywają :( , ale potem coraz rzadsze, i rzadsze i przestaje się myśleć o zapaleniu - przeczytaj sobie kilka....., kilkanaście stron wstecz, a znajdziesz odpowiedzi na większość pytań ! Zaglądaj tu - to jest magiczne forum - WSZYSTKIM pomaga :) pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia kolonia Napisano Grudzień 21, 2009 http://z1.przeklej.pl/prze364/81fd8ea8001452724a891d6d/latwy-sposob-na-rzucenie-palenia-pdf Dla wszystkich udreczonych rzucaniem palenia polecem przeczytanie ksiazki Allan Carr. Metoda silnej woli w wiekszosci wypadkow ponosi kleske, bo palic nie chcesz a pragniesz papierosa. Metota opisana w tej ksiazce nie tylko pozwoli ci sie uwolnic od nalogu ale bedziesz to robic z radoscia a nie udreczeniem i tesknata za smierdzacym nikomu do niczego nie potrzebnym petem.Latwo ja znalesc w google w pdf. link powyzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Grudzień 21, 2009 witam wszystkich,ja dzis nie w pracy,niestety reka mi sie popsula i musze isc do chirurga ja naprawic ;/ ale za to mam czas poklikac mamuska44------ ja jak rzucilam to na dzien dobry wzielam sobie fajny telefon w abonamencie a teraz juz przedluzylam umowe i wzielam kolejny (w sieci mozna 110 dni wczesniej podpisac przedluzenie) jak palilam to nie bylo mnie stac placic 100zl abonamentu za fona :) w lutym stuknie mi 2 latka BP :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Grudzień 21, 2009 mysle ze gdyby nie ciąża i dzidzia palilabym nadal ukrywala sie na balkonie psikala tona perfum na ktore wydawalam jescze raz tyle co na fajki bo zużywalam je jak wode i niestety mysle o fajkach czesto ale mysle juz w innym kontekscie powoli przyzwyczajam sie do mysli jak dobrze pachniec jak dobrze niepalic i jak ladnie pachne zaczynam doceniac to ze nie latam na dwor na fajke jeszcze nie jestem na etapie zapomnienia ze kiedykolwiek palilam ale coraz czesciej wierze w to ze moze uda mi sie rzucic na dobre a uwierzcie mi jestem weteranka rzucania palenia pozdrowienia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niepaląca Napisano Grudzień 21, 2009 Dziękuję za wpisy i zaproszenie na forum :) Oczywiście bedę tu zaglądać no i zabiorę się do lektury poprzednich stron asporo tego :) .Przed komputerem zawsze siedzialam z papierosem i potrafilam prawie paczke wypalic w jeden wieczor. Okropne wiem. Dlatego nie chce palic tylko czasami mam te ciągoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Grudzień 21, 2009 witam wieczorkiem:)niepaląca-witam również i trzymam kciuki:)wszystkich pozdrawiam,nie wymieniam z lenistwa-przyznaję się:) buziaczki i dobrej nocki:) Nie palę już 43 dni (+ 03g15m10s). Ilość niewypalonych papierosów: 603. Będę żyć dłużej o 4 dni (+ 14g42m52s)! Zaoszczędzone pieniądze: 211,36 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Grudzień 21, 2009 niepaląca-zapomniałam napisać,że ja też rzucałam z Tabexem,i też miałam momenty wieeeelkiej chcicy,ale teraz już jest lepiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Grudzień 21, 2009 wpadłam w sprawie tego licznika bo koleżanka żyć nie daje... niestety link podany nie działa... szukałam sama ale znalazłam tylko anglojęzyczną wersję :( http://download.cnet.com/Smoker-sCalc/3000-2129_4-10376255.html buuuu.... a może mogę poprzez @ jej instalkę mojego programu posłać ?? czy się nie da ?? może ktoś wie ..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Grudzień 22, 2009 ANIU ja licznik bralam z bodajze 509 strony topiku tylko potem doszly sluchy ze z jakims wirusem zaczol wchodzic wiec nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach