Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

madzia kolonia z przyjemno艣ci膮 przeczyta艂am Tw贸j post i mam nadziej臋, 偶e ci kt贸rzy chc膮 sko艅czy膰 ze 艣mierdzielem potraktuj膮 Twoje s艂owa powa偶nie, przeczytaj膮 ksi膮偶k臋 nie raz ale kilka razy je艣li b臋dzie trzeba. Niedowiarki polegn膮 , ale to ju偶 jest ich sprawa ich wyb贸e, poprostu b臋d膮 pachnie膰 ale nieprzyjemnie. MY NIE PALIMY, MY PACHNIEMY 馃尰 馃憚

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
"Pami臋taj papierosy nie wype艂niaj膮 pustki - one j膮 stwarzaj膮. Czym pr臋dzej nauczysz sw贸j umys艂, 偶e nie potrzebujesz pali膰 papieros贸w , ani u偶ywa膰 czegokolwiek na ich miejsce, tym pr臋dzej staniesz si臋 ponownie WOLNYM CZ艁OWIEKIEM" A.C.

Udost臋pnij ten post

witch 321 pozwolilam wkleic sobie twoj post i zapewniam zeniew celu aby cie w jakis sposob skrytykowac. Witam wszystkich rzucaj膮cych. Dawno temu by艂am jedn膮 z Was, ale to ju偶 pewnie nie wr贸ci. Tak jak Wy 艣ledzi艂am wszystkie nowe wpisy i nawet mi to pomaga艂o, jednak na kr贸tko. Pal臋 prawie 20 lat, rzuca艂am 6 mo偶e 7 razy. Nie dzia艂a na mnie nic. Ka偶da pr贸ba ko艅czy艂a sie klap膮. My艣l臋, 偶e osoby tak silnie uzale偶nione jak, ja nie maj膮 szans z na艂ogiem. W g艂owie pozostaje zawsze my艣l o rzuceniu palenia, ale od my艣li do ch臋ci d艂uga droga. Widz臋 po sobie. Jakie艣 2 miesi臋ce temu pomy艣la艂am o ponownej pr贸bie, cho膰 z g贸ry zak艂adam przegran膮. Poczyni艂am nawet pewne kroki w tym kierunku. Potrafi臋 wytrzyma膰 bez papierosa ca艂y dzie艅 ale 2 rano i 2 wieczorem obowi膮zowo. Wspomagam si臋 Tabexem i Niquitinem. Odk膮d ograniczy艂am przyty艂am, poprawi艂 mi si臋 cera, mam lepszy apetyt, wydaj臋 mniej na fajki, nie mam stresu jak przy kompletnym rzucaniu palenia, nie 艣mierdz臋 bo pal臋 ma艂o. Tak wi臋c nie mam motywacji, ch臋ci ani si艂y do walki ze swoim na艂ogiem. Z jednej strony jestem na niego skazna z drugiej za艣 staram si臋 ogranicza膰 ilo艣膰 podawania sobie tej trucizny. Pozdrawiam wszystkich trwaj膮cych Robisz wszystko co cie jeszcze bardziej wciaga, czyli ograniczenie palenia co sprawia ze papieros staje sie dla ciebie wyjatkowo cenny, uzywanie nikotyny w postaci Niguitin bedzie cietrzymac w okowach palenia. Czytalas ksiazke a wiec wiesz ze robisz wszystko aby nigdy nie wyjsc ztej pulapki. Ponadto nic ci nie pomoze oprocz ciebie samej chciec rzucic, a bez tego nie ma zadnej mozliwosci aby rzucic palenie. Pisalas ze rzucilas palenie na dluzszy okres czasu ale w obliczu tragedi zaczelas znow palic. Zlamalas instrukcje ze nigdy nie wezmiesz papierosa, tak sie domyslam ze juz wtedy przeczytalas ksiazke. Autor pisze ze jesli sie zlamie zasade nigdy wiecej papierosa nastepnym razem bedzie znacznie trudniej. Papierosy niczego nie daja i nie umiejsza tragedi ktora sie wydarzyla. Ja tez zlamalam zasade. Na poczatku powrotu do palenia palilam malo, papieros stawal sie cenny bo jak juz napisalam odbiera nam myslenie, w zwiazku z tym jak z kazdym narkotykiem coraz wiecej coraz wiecej, az doszlam do stanu z przed rzucenia palenia. I zaczelam miec dosc, kazdego dnia myslalam w jaki sposob sie teraz zmotywowac, wiec zrobilam tak.Wypilam kilka drinkow i do tego bo bardzo lubilam paczke papierosow w przeciagu dwoch godzin. Po tym eksperymecie dwa dni nie palilam, bol glowy, kaszel, podwojny kac, powtorzylam to 3razy caly czas czytajac juz ksiazke. I udalo sie stalam sie znow osoba niepalaca psychicznie w tej sytuacji wsadzanie peta do ust stalo sie bezsensowne. Jest ci teraz trudniej ale jesli chcesz to rzucusz. Wielu osobom wyslalam ta ksiazke i powiem ci tak, nie pala osoby ktore palic nie chcialy, natomiast ci co mysl o rzuceniu palenia odkladaja w nieokreslaona przyszlosc pala nadal. Jak chcesz uslyszec diagnoze rak i wtedy dopiero rzucic bo zrozumiesz co sobie zrobilas to twoja sprawa, wszystko zalezy od ciebie jakie informacje przyjmujesz za prawdziwe. mamuska44 ciesze sie ze milo ci sie czytalo mam nadzieje ze innym tez. A i jeszcze przypomialam sobie,ktos tu pisal ze unika imprez i alkoholu bo nie moze sie powstrzymac, pragnie zapalic. Nie unikac, wlasnie uczesniczyc i przygladac sie jaka krzywe robia sobie ci palacze. Kiedy uda sie rozpoznac wszystkie zaleznosci pulapki nikotynowej, imprezy beda sprawialy wielka przyjemnosc. Ja nie pozwalalam wczesniej palic w domu a jak pilam alkohol chcialam zapalic. Teraz nie zakazuje pozwalam w kuchni i sprawia mi ogromna przyjemnosc swiadomosc ze ja nie musze i nie chce i wiem ze kiedy oni pojda do domu beda nadal palic i beda nadal nieszczesliwi ztego powodu. A ja coz okno otwarte w kuchni trzy dni bo mi stara kupa te papierosy smierdza.

Udost臋pnij ten post

"Boj臋 si臋, 偶e nie znajd臋 tu ani bratnich dusz ani dobrych, sensownych, przemyslanych argument贸w (nie wym膮drzania si臋), szkoda. ":(:( WITCH321---> Nie licz, 偶e inni rzuca palenie za Ciebie- TO TY MUSISZ CHCIE膯!!! My tu tylko pe艂nimy rol臋 "wsp贸艂wi臋藕ni贸w"...bratnich dusz a nie jeste艣my TERAPEUTAMI od PB:) Je偶eli nasze wpisy, przemy艣lenia nie sa dla Ciebie do艣膰 dobre......nic na to nie poradzimy....chcesz- jeste艣 i starasz si臋 pracowa膰 na BP. Nie chcesz to nawet konkretny i mocny argument nie przekona Cie do niepalenia. Troch臋 wiary w siebie i wiary w ludzi.... To tyle ode mnie....Trzymam kciuki. Pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiek 1982
Witam wszystkich:) fragles 69 dzi臋ki za wsparcie, jest ok ale ci臋偶ko by艂o uff, nast臋pny dzie艅 my艣l臋 偶e b臋dzie lepszy:) pozdrawiam wszystkich Nie pal臋 ju偶 18 dni (+ 12g44m12s). Ilo艣膰 niewypalonych papieros贸w: 222. B臋d臋 偶y膰 d艂u偶ej o 1 dzie艅 (+ 16g46m03s)! Zaoszcz臋dzone pieni膮dze: 99,50 z艂!

Udost臋pnij ten post

Witam pozdrawiam wszystkich serdecznie 偶ycz臋 mi艂ego dnia BP jovik 馃尲 nie ma to jak by艂a stara wiara co? :D witch321 馃尲 dzi臋ki za s艂owa uznania :D zosta艅 z nami warto rzucaczka 馃尲 masz racj臋 ja r贸wnie偶 ka偶de wej艣cie tu na forum odbieram jak brakuj膮c膮 lekcje BP :D na razie spadam do lekarza bo paskudne grypko mnie zaatakowa艂o 馃尲 nie palimy pachniemy 馃尲

Udost臋pnij ten post

Nie pal臋 ju偶 20 dni (+ 08g25m33s). Ilo艣膰 niewypalonych papieros贸w: 610. B臋d臋 偶y膰 d艂u偶ej o 4 dni (+ 15g55m51s)! Zaoszcz臋dzone pieni膮dze: 244,21 z艂! Z ka偶dej pora偶ki wyci膮gamy wnioski aby przy nast臋nej pr贸bie by膰 m膮drzejszym. nie palimy chocia偶 pu艂apki czaj膮 si臋 wok贸l. dzi艣 "pali艂am' ca艂膮 noc iby艂o mi z tym okropnie a rano - och jak dobrze, 偶e to tylko sen. Nie pal臋 i prawie nie jem - uby艂o mnie od niedzieli 2,5 kg / huuuura/ a my艣l臋 g艂贸wnie o jedzeniu a nie o paleniu. Ciekawe jak d艂ugo to bedzie dzia艂膮膰....

Udost臋pnij ten post

Allan Carr ZDROWIE Moja ulubiona czesc ksiazki, kiedy na poczatku przychodzla mysl o papierosie siegalam do tej czesci ksiazki.. Gdyby艣 mia艂 pi臋kny samoch贸d i pozwoli艂 mu zardzewie膰, bez uczynienia czegokolwiek, aby temu przeciwdzia艂a膰, to by艂oby to g艂upie, gdy偶 wkr贸tce sta艂by si臋 kup膮 z艂omu, i nie m贸g艂by ci臋 wi臋cej wozi膰. Jednak偶e to nie by艂by koniec 艣wiata; to tylko kwestia pieni臋dzy i zawsze przecie偶 mo偶esz kupi膰 nowy. Twoje cia艂o jest wehiku艂em, kt贸ry wiezie ci臋 przez 偶ycie. Wszyscy m贸wimy, 偶e zdrowie jest naszym najcenniejszym skarbem. 艢miertelnie chorzy milionerzy wiedz膮 o tym najlepiej. Wi臋kszo艣膰 z nas potrafi przypomnie膰 sobie jak膮艣 ci臋偶k膮 chorob臋 lub wypadek, kiedy modlili艣my si臋, 偶eby wreszcie wyzdrowie膰 (JAK呕E SZYBKO ZAPOMINAMY). Poprzez bycie palaczem nie tylko zezwalasz wehiku艂owi zardzewie膰, nic przy tym nie robi膮c. Ty wr臋cz systematycznie niszczysz pojazd, kt贸rym jedziesz przez 偶ycie, a masz tylko jeden. Zm膮drzej. Nie musisz tego robi膰. I pami臋taj: TO ABSOLUTNIE NIC CI NIE DAJE! Przez chwil臋 wyjmij g艂ow臋 z piasku i zastan贸w si臋: czy gdyby艣 wiedzia艂 na pewno, 偶e nast臋pny papieros spowoduje u ciebie raka, to czy zapali艂by艣 go? Zapomnij o chorobie (trudno j膮 sobie wyobrazi膰), lecz wyobra藕 sobie, 偶e musisz i艣膰 do szpitala, aby podda膰 si臋 tym okropnym testom, leczeniu chemicznemu itp. W tym momencie nie planujesz reszty swojego 偶ycia. Planujesz swoj膮 艣mier膰. Co si臋 stanie z twoj膮 rodzin膮 i ukochanymi, twoimi planami i marzeniami? Cz臋sto widuj臋 ludzi, kt贸rym si臋 to przydarzy艂o. Oni tak偶e nie s膮dzili, 偶e to ich dosi臋gnie. Lecz najgorsza w tym wszystkim nie jest sama choroba, lecz 艣wiadomo艣膰, 偶e sami j膮 na siebie 艣ci膮gn臋li. Przez ca艂e 偶ycie jako palacze m贸wimy sobie: „Przestan臋 jutro”. Postaraj si臋 wyobrazi膰 sobie, jak czuj膮 si臋 ludzie, dla kt贸rych jest ju偶 za p贸藕no. Dla nich pranie m贸zgu jest zako艅czone. Dostrzegaj膮 w贸wczas „przyzwyczajenie” takim, jakim ono jest, i sp臋dzaj膮 reszt臋 swojego 偶ycia my艣l膮c: „Dlaczego si臋 oszukiwa艂em, 偶e potrzebuj臋 pali膰? Gdybym tylko mia艂 szans臋 si臋 cofn膮膰!” Przesta艅 si臋 oszukiwa膰. Ty masz t臋 szans臋. To jest reakcja 艂a艅cuchowa. Je艣li zapalisz nast臋pnego papierosa, to on powiedzie do nast臋pnego i nast臋pnego. Jest wiele takich motywacji w ksiazce ktore sprawiaja ze papieros nie jest wcale do niczego potrzebny, jego palenie nie daje zadnej przyjemnosci a wrecz odwrotnie. Warto ksiazke przeczytac wiele razy aby miec swiadomosc nie zapominac, kiedy przyzwyczajenie chce wziac gore wtedy najlepiej czytac to co w ksiazce nas najbardziej przekonywalo, wywolywalo wrecz niechec do papierosow. Kiedy minie okres uzaleznienia fizycznego pozostanie uzaleznienie w mozgu, czyli ochota na papierosa w chwilach kiedy to robilsmy wczesniej. Trzeba sobie wtedy uswiadomic, ze nie chcemy wcale palic a nasz mozg nam tylko automatycznie przypomina bo przeciez przez lata go tego nauczylismy. Ale teraz jestescie nowymi osobami, niepalacymi i uczycie mozgu nowych reakcji na dane sytuacje, bedziecie to robic z radoscia a wasz mozg blyskawicznie nauczy sie nowych reakcji i w krotkim czasie przestanie przypominac o paleniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stylowaaa
Witam wszystkich:) Wiele razy pr贸bowa艂am rzuci膰 palenie,ale bezskutecznie:( Nie pali艂am po 2 miesi膮ce,3 miesi膮ce,6 miesi臋cy i nawet 13 miesi臋cy i.. wraca艂am:( Teraz nie pal臋 6 dzie艅,przeczyta艂am 1/4 ksi膮偶ki,jem gumy nikotynowe,mo偶e po sko艅czeniu ksi膮偶ki przestan臋:) Na razie jest w miar臋,nie najgorzej,tylko jak zawsze kiedy odk艂adam papierosy mam problem z zaparciami(przepraszam za szczero艣膰,ale mo偶e kto艣 te偶 tak ma i podpowie co robi膰) ,w艂a艣nie przez zaparcia niejednokrotnie wraca艂am do palenia. Z do艣wiadczenia te偶 wiem,偶e mnie jest 艂atwiej na pocz膮tku ni偶 p贸藕niej,my艣l臋,偶e to przez to ,偶e pami臋tam na pocz膮tku tek niedobry smak papierosa,pami臋tam o argumentach dzi臋ki kt贸rym rzucam,a potem przychodzi moment,w kt贸rym te z艂e strony palenia odchodz膮 w niepami臋膰 ,a pami臋tam tylko jak to przyjemnie jest zapali膰 np w towarzystwie do kawy itp.,wraca ch臋膰 zapalenia. Boj臋 si臋,偶e nie wytrwam,poniewa偶 "nie obrazi艂am si臋" dostatecznie na papierosy,chcia艂abym,偶eby to co my艣l臋 teraz na ich temat zosta艂o mi ju偶 na zawsze. Papierosy psuj膮 zdrowie,przeszkadzaj膮 w codziennym funkcjonowaniu,w pracy kombinowanie 偶eby i艣膰 zapali膰,w domu nie pal臋,bo mam dziecko,wi臋c wychodz臋 przed dom bez wzgl臋du na pogod臋-nie dlatego,偶e chc臋 w tym momencie,tylko dlatego,偶e musz臋. Jednak niestety s膮 momenty ,w kt贸rych zapalenie sprawia mi przyjemno艣膰:( Chcia艂abym 偶eby do mnie dosz艂o ,偶e to jest przyjemno艣膰 tylko prowizoryczna,dlatego czytam ksi膮偶k臋. 呕ycz臋 sobie i wszystkim rzucaj膮cym wytrwa艂o艣ci,pozdrawiam,b臋d臋 si臋 meldowa膰 jak mi idzie,czyta膰 Wasze porady i dowiadywa膰 si臋 jak idzie Wam:)

Udost臋pnij ten post

jovik 馃尲 chyl臋 czo艂o w twoj膮 stron臋 :D wrocilem od lekarza 6 dni zwolnienia angina :( mamu艣ka 44 馃尲 rzucaczka 馃尲 nie przesadzaj z tym nie jedzeniem bo wysuszysz si臋 na wi贸r czasem nie obra藕 si臋 bo :D 偶artuj臋 :D trzymam za ciebie kciuki jeste艣 zuch dziewczynka b臋dzie wszystko OK. :D Julka 85 馃尲 madzia kolonia 馃尲 bardzo si臋 ciesz臋 ze wybra艂a艣 taki system walki ze 艣mierdz膮cym na艂ogiem i Tobie to pomaga nie obra偶aj si臋 czasem ale ja jestem :D starej daty :D i nie pasuje mi ta ksi膮偶ka i przepisywane z niej cytaty dla mnie to brzmi jako艣 obco – sztucznie ja wybra艂em inny system ja ucz臋 si臋 od was wszystkich na bie偶膮co 艣ledz膮c wasze wypowiedzi –sukcesy jak r贸wnie偶 i wpadki i zawsze co nieco skubn臋 co艣 dla siebie a nie raz to i a偶 艂za w oku si臋 zakr臋ci i tu mam PRZYJACI脫艁 na kt贸rych zawsze mog臋 liczy膰 :D witch 321 馃尲 jak mo偶esz to si臋 odezwij asiek 1982 馃尲 Lorika 馃尲 ja tez tak my艣le 偶eby nie zawie艣膰 na tym topiku przyjaci贸艂 kt贸rzy mi tyle tu pomogli chwala Wam za to :D stylowaaa 馃尲 witam na pok艂adzie pachn膮cego grona ka偶da metoda rzucania jest super najwa偶niejsze ze jeste艣 z nami dasz rade na pewno :D wymieni艂em obecnych z ostatniej stronie nie mam si艂y grypko meczy 馃尲 nie palimy pachniemy 馃尲

Udost臋pnij ten post

Lorika my艣l臋,偶e ze mn膮 jest troszk臋 inaczej ni偶 z Tob膮,po prostu papieros mnie przeczyszcza艂:( Ja w sobote przesta艂am pali膰,a od niedzieli zjadam ogromne ilo艣ci b艂onnika-siemie lniane,otreby,艣liwki suszone,jogurty z musli-to s膮 ogromne dawki dzie艅 w dzie艅 a偶 do przesady,opr贸cz tego wypijam 3-4 litry p艂yn贸w,bo to pono膰 tez pomaga i do dzisiaj nic:( Jestem przerazona tym stanem,nie chce si臋 podda膰,absolutnie nie,pr臋dzej p贸jd臋 po tabletki przeczyszczaj膮ce,jednak chcia艂abym tego unikn膮膰,ale brzuch boli coraz bardziej:( Dlatego jestem ciekawa czy kto艣 mia艂,ma podobny problem i jak sobie z tym radzi,kiedy to mija,czy mija? Jestem w po艂owie ksi膮zki:) Wiecie co? Jestem osoba wiecznie rozdra偶nion膮,szczeg贸lnie tak by艂o ostatnimi czasy,teraz przez te dni kiedy nie pal臋,spodziewa艂am si臋,偶e moje rozdra偶nienie osi膮gnie szczyt,偶e w domu m膮z ze mn膮 nie wytrzyma,ba艂am si臋 o c贸reczk臋,偶e nie b臋d臋 mia艂a do niej cierpliwo艣ci,a tu niespodzianka,owszem czuj臋 lekkie rozdra偶nienie,ale jest to pryszcz w por贸wnaniu do okresu z przed sze艣ciu dni:D Bardzo jestem zdziwiona i szcz臋艣liwa z tego powodu,autor ksi膮zki ma racj臋 pisz膮c,偶e papierosy powoduj膮 rozdra偶nienie-nigdy,przenigdy w to nie wierzy艂am:D

Udost臋pnij ten post

Czesty objaw odstawienia nikotyny to wlasnie zaparcia i w moim przypadku jeszcze byla sennosc. Lyzke swiezo zmielonego siemienia + dwie trzy lyzki otrab przennych zalej gotujaca sie woda, pij ranno na czczo i wieczorem, to powinno rozwiazac problem.

Udost臋pnij ten post

Minelam sie z tym postem z toba, jesli nie dziala to moze sprobuj pocwiczyc do tego 15 minut rano i wieczorem albo wiecej jesli chcesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uparciuchnionanananana
Witam. Pali艂am przz 5 lat non stop - jedna paczka dziennie, czasami niecala. My艣la艂am o tym by rzuci膰 palenie, ale jako艣 nie by艂o odwagi, a czasami t艂umaczy艂am sobie ze lubie pali膰. Do rzucenia namowi艂 mnie chlopak i poszli艣my... Przed wyj艣ciem z domu poinformowa艂am go 偶e je艣li nie wytrzymam to mam nadzieje 偶e nie potrakt贸je tego jako" zdrade". :) Nie wierzylam 偶e si臋 uda i taki efekt da, ale naprawde tak by艂o. Wyszli艣my i nie czulam ch臋ci palenia, pozosta艂a tylko pusta pustka czasu, kt贸ry zajmowa艂 na spalenie papierosa ( np. na przystanku, po jedzeniu). czyli w chwilach w kt贸rych palili艣my nast臋powa艂a cisza, kr贸tkie spojrzenie i zaczynali艣my si臋 艣mia膰 i szybko szukali艣my jakiego艣 zaj臋cia. O wiele 艂atwiej jest..... nie ma tej ch臋ci zapalenia .... Pami臋tam 偶e jak nie pali艂am przez dwie godziny to by艂 chorror.... Teraz tego brak. Trzy miesi膮ce nie pali艂am nic. Wr贸ci艂am do palenia, ale pale 1 papierosa do towarzystwa na tydzie艅 / dwa!!!! Poprawi艂a mi si臋 cera, w艂osy, ale musze stwierdzi膰 偶e pojawi艂 si臋 te偶 mocny celulit z kt贸rym ju偶 nie wiem co robi膰. Nie przyty艂am wcale je艣li o to chodzi. To tak odemnie:) Finansowo i tak na tym wyszam super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uparciuchnionanananana
stylowaa mia艂am tak jak ty. Pomog艂o jak przez ca艂y dzie艅 nic nie jad艂am, du偶o ruchu, a potem to ju偶 mniejsze porcje jedzenia, du偶o pitku. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

witch 321---------- skoro uwazasz ze nie znajdziesz tutaj tego czego szukasz to poszukaj gdzie indziej,tutaj osoby zostaja z nadzieja ze znajda to czego szukaja,a na nas nie musisz sie wyzywac za to ze sobie nie radzisz,nam mozesz sie wyzalic ale nie krytykuj i przede wszystkim nie atakuj nas kochani ja caly czas jestem ale zadko pisze :) z reguly jak weny dostane :) melduje ze :) Nie pal臋 ju偶 698 dni (+ 05g35m31s). Ilo艣膰 niewypalonych papieros贸w: 13964. B臋d臋 偶y膰 d艂u偶ej o 106 dni (+ 16g11m15s)! Zaoszcz臋dzone pieni膮dze: 6聽423,74 z艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werona40
Kochani dzisiaj min膮艂 miesi膮c i da艂am rad臋!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Witch powinno by膰 Ci wstyd, 偶e dosta艂a艣 tutaj od ludzi tyle wsparcia a tak ich perfidnie b艂otem obrzuci艂a艣, WSTYD KOBIETO WSTYD !!!

Udost臋pnij ten post

Kochane dzi臋kuj臋 za rady,spr贸buj臋 jeszcze 膰wiczy膰 ,mo偶e co艣 pomo偶e,na pewno nie zaszkodzi,bo je艣li chodzi o jeden dzie艅 postu od jedzenia,to nie przejdzie:o Ja czytam nadal ksi膮偶k臋 i jestem pe艂na samozaparcia i gotowo艣ci do walki:D Przykro mi tylko ,bo w艂a艣nie doczyta艂am ,偶e autor tej ksi膮偶ki nie 偶yje:(Pom贸g艂 tylu ludziom w walce z na艂ogiem a sam przez papierosy jednak umar艂,szkoda

Udost臋pnij ten post

z艂o艣liwiec dobry nasz duszku zdrowia du偶o i wracaj do nas Melduje sie pachn膮co i Powiem Wam 偶e mam dobry okres nie chce mi sie pali膰 wcale nie ci膮gnie mnie ale 艣mierdz膮 mi okropnie Wczoraj kole偶anka kupowa艂a i 9,20 paczka aj jak fajnie nie pali膰 i za kase oszcz臋dzon膮 kupi膰 sobie co艣 fajnego. Tem topik fiona to super 偶e za艂o偶y艂a szkoda tylko ze ju偶 wcale sie tu nie pojawia. Mi艂ego pachn膮cego i ciep艂ego wieczorku Kiedy b臋dzie lato ;0:):):):) 馃尰馃尰馃尰

Udost臋pnij ten post

widz臋 偶e jaka艣 burzliwe dni mnie omine艂y....b臋d臋 mia艂a wi臋cej czasu to przeczytam zaleg艂o艣ci... Farbowana_lisica------ja Ci wybij臋 smierdziela z g艂owy....kochana masz numer gg i tel.?masz problem to pisz kochaniutka,a nie ty myslisz o smierdzielu....co chcesz 艣mierdzie膰?Papieros ma mie膰 satysfakcj臋 偶e wygra艂 z Tob膮?On bedzie mia艂 g贸r臋....3mam za Ciebie kciuki..i czekam na sygna艂 od Ciebie....sama m贸wi艂a艣 ze jest wyjscie ze wszystkiego.... Ania.B.-----co u Ciebie?U taty?Jak on si臋 czuje?Napisz co艣 kochana.... S膮dny dzie艅----mi艂o 偶e si臋 odezwa艂a艣?Jak u Ciebie z problemami?mysl臋 偶e troch臋 si臋 uspokoi艂y?wierz臋 w to mocno....ale dobrze 偶e niepalimy... z艂o艣liwiec----uk艂ony w Twoj膮 stron臋....i wygrzewaj si臋 w 艂贸偶eczku...zdrowiej nam... ja-ka-----napisz co u Ciebie?Jak dajesz sobie rad臋? mamu艣ka44-super 偶e mimo lokomotywy uda艂o Ci si臋 tak du偶o wytrzyma膰 bez 艣mierdziela....uk艂ony w Twoj膮 stron臋... jovik-----jak masz problem pisz kochana,ale niemy艣l o fajce,co Ci to da?Masz 5膰 pachnacych lat...chyba teraz niechcesz mie膰 tylu 艣mierdz膮cych?i zaczyna膰 wszystko od pocz膮tku...3mamza Ciebie kciuki...i to pachnace...a偶 popekala mi sk贸ra na d艂oniach... Dla reszty kt贸rych niewymieni艂am 馃尰馃憚 ale pami臋tam .... Witam nowe osoby... A ja nadal niepal臋..oto m贸j licznik.... Nie pal臋 ju偶 376 dni (+ 22g17m14s). Ilo艣膰 niewypalonych papieros贸w: 11307. B臋d臋 偶y膰 d艂u偶ej o 86 dni (+ 09g06m27s)! Zaoszcz臋dzone pieni膮dze: 4聽579,68 z艂! 馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰 stylowaa-----"a c贸偶 to za cyfry,co oznaczaj膮??? np. 106 dni (+ 16g11m15s) ? "----odp.偶e niepalisz 106dni i 16godzin11minut i 15sekund....gdy min膮 24godziny przejdzie na 107dzie艅....i tak na oko艂o... :D

Udost臋pnij ten post

I呕YCZ臉 WSZYSTKIM PACHN膭CEGO I MILEGO,CIEP艁EGO WIECZORKU...UMNIE W DOMU ZIMNICA JAK CHOLERA,SIEDZ臉 W DW脫CH SWETRACH I POLARZE JAK NA SYBERII...ALE DOBRZE 呕E NIEPAL臉,BO TERAZ MUSIA艁ABYM WYCHODZI膯 NA BALKON PALI膯,A SMIERDZIEL BY MNIE WOGULE NIE OGRZA艁... BUZIAKI DLA WAS....

Udost臋pnij ten post

stylowa mam ten sam problem, najpierw mialam 4 dni gdzie totalnie sie we mnie wszystko nazbieralo, tez jadlam mnostwo blonnika + dodatkowo zwiniecie w klebek tak jak sie dzieciom robi jak maja zaparcia, przyciaga ugiete nogi do brzuszka, w koncu poszlo teraz znowu sie zbiera, dzis znowu poszlo, kiedys po fajeczce to nie byl problem rano kawka + fajka i odrazu kilo l偶ej a teraz.. no coz nie ma tak latwo, mam nadzieje ze sie ureguluje, poki co latam raz na 3 dni mniej wiecej a chcialabym tak jak kiedys ;/

Udost臋pnij ten post

zlosliwiec oby艣 mia艂 racj臋 z tym wyschni臋ciem na wi贸r - a wierz mi jest z czego wysychac.... Na razie myslenie o diecie pomaga mi nie my艣le膰 o fajce, ale je艣li faja si臋 o mnie upomni to bet skrupu艂贸w jem na co mi przyjdzie ochota - schudn膮膰 zawsze mog臋 p贸偶niej. Stylowa za zaparcia mi najlepiej pomagaj膮 gumy bezcukrowe - wszystkie dzialaj膮 lekko przeczyszczaj膮co a poza tym od艣wiezaj膮 - ja zawsze w pierwszych dniach niepalenia mam spory niesmak w ustach. Polecam

Udost臋pnij ten post

rzucaczka jesli dieta ci sluzy chudnij ile chcesz. W koncu to my kobiety odchudzamy sie cale zycie, wiekszosc kobiet. Ale bez krzywdy dla siebie swojego ciala ono nie jest winne naszym nawykom narkotykowym. Taka biologia nie mozemy wygryc bo nie jemy tego co nasi praprzodkowie. Z tego powodu glodujemy bardziej bo chcemy byc chude a ze naturana nas przystosowala do rodzenia dzieci i zabezpieczenia ich przed ubytkami energi to dwa razy ciezej nam utrzymac wage niz mezczyzna. I z tego powodu wiele kobiet choc nie potrzebuje je za dwoch, ewolucja nie przystosowana do piekna photoshopa w przenosni i doslownym wspolczesnym znaczeniu ma to w nosie. Cywilizacja wygrywa narazie z natura przedluzajac zycie genetycznie zmutowanym nieuleczalnym, tylko jak dlugo i po co. Aj odbieglam od tematu. Nie palimy jedni bardzo dlugo inni krocej. Nie palimy nie mamy po co, pet nic nie daje a wali jak stara kupa!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Allan Carr umarl na raka leczac ludzi w ostatnich 23 latach swojego zycia. Leczyl ludzi w tym czasie z palenia nie myslac o sobie. Odkryl jedyna skuteczna metode rzucenia palenia. Nie ma innej ktora sprawi ze palacze z taka latwoscia i szczesciem przestana palic na zawsze.

Udost臋pnij ten post

dzi臋kuj臋 jeszcze raz za porady-w k艂臋bek si臋 b臋d臋 zwija膰 i gumy te偶 kupi臋(to co艣 ca艂kiem nowego) ,pewnie jest wiele przedziwnych sposob贸w ,rzeczy,na kt贸re nie da si臋 tak 艂atwo wpa艣膰,a kt贸re pomagaj膮 w tych sprawach,tak jak np. te gumy :) rzucacka ja te偶 mam dziwny posmak w buzi teraz i bardzo sucho,mam wra偶enie ,偶e nikotyna wychodzi z organizmu(dobrze niech znika jak najpredzej) queen of nowhereland te偶 bym chcia艂a 偶eby by艂o tak jak kiedy艣,ale szczerze w to w膮tpi臋 ,偶e tak b臋dzie,jednak mam nadziej臋,偶e chocia偶 troch臋 b臋dzie lepiej ni偶 teraz.No nic zobaczymy,przekonamy si臋 za jaki艣 czas;)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋