Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 Witajcie moje kochane pachnidełka mam nadzieję ,ze oprócz sadnego dnia reszta nie chce mnie zjeść :P Sadny dzień -> obżarciuchu ty ale w sumie trochę mi przybyło w udkach więc na obiadek załapią się wszyscy :P Dziękuje że mnie nie skreśliliście z listy ... A właśnie wczoraj powinnam skończyć kuracje plastrami. wielki pachnący całus dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 och och zabka a dlaczego mielibysmy Cie skreslic mamm nadzieje ze wiecej nie zrobisz nam tego a wlasciwie nie wolno Ci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 Filipinka witam serdecznie i prośba do ciebie żebyś nam coś o sobie napisała. Vonk % zapomniałam powiedzieć magiczne słowo gibraltar Pachąca aga - gratuluję wyniku robi wrazenie złośliwiec ja też jestem za tym żeby to była historia Basiek dobrze że jesteś kachna jovik farbowana madziuchna mamuśka regres i dla niewymienionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 zabka--pamietaj zeby nie wiem co to ma sie nie powtorzyc bo jak przyjade w Twoje okolice to nakopie po du----sku:D kachna--i tak trzymaj nie wolno sie skusic Kinja-- jovik-- Vonk- jullka01-- sadny dzien-- Filipinka_01--witamy w pachnacym gronie zlosliwiec--- pachnaca aga-- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 co za grupa albo Cie zjedzą albo nakopią basiek nie to żebym się bała ale nie będę więcej śmierdziela brać do ręki :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 a co mi tam pochwale sie: Nie pale juz 35dni(+12g15min) Ilosc niewypalonych papierosow 714 Bede zyc dluzej o 2 dni(+11g30min) Zaoszczedzone pieniadze 339,15zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 zabko i oto chodzi on nic niedaje sprobowalas i wiecej nie ruszysz tego smierdziela (a pozatym mam sentyment do Ciebie)chcialabym aby Ci sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 hip hip hurrra basiek pięknie teraz to ja będe ciebie i kachnę gonić ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 basiek ---> widzisz to jest " miłość" ;) uda mi się bo musi bo jestem silna i nie wróce do tego zniewolenia. Che być wolna, dumna z siebie, i chce żeby moją siłę poczuli ci którzy wątpili w moje powodzenie :) Jesteście bardzo ważną i sporą częścią mojego życia i mojej codzienności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 jak się robi taką buźke rozbawioną :)) :) :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 : D :D o taka Ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 no właśnie :D :D super dziekuje. A jak tam samopoczucie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 a dzisiaj wieczorem ten dran nie dawal spokoju a le teraz jest prawie dobrze nawet nie mysle zeby zapalic wiec bedzie dobrze a ogolnie to do duszy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 no to kiedy przyjeżdżasz ? Na ogaduchy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 pogaduchy miało być oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 jak dostane kwalek jakiegos urlopu to kto wie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 superowo :) a dostałaś kubusia? na o2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 o.k. sorki ale ide lulu bom troche zmeczona spokojnej nocki i pamietaj my nie palimy zabko wszystkim zycze takze spokojnej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 nie dostalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 20, 2010 oj szkoda wyślę znowu :) ale juz jutro słodkich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość farbowana-lisica Napisano Kwiecień 20, 2010 Witajcie z wieczorka:) Buziole ogromne dla wszystkich a zwłaszcza jeden wielki buziol wspierający dla żabki:D:D:D Dobrej nocki kochani moi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 pora spać skoro nawet swojego nicka poprawnie napisać nie umiem hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Witam Was jak zwykle bp. Od poniedziałku zaczynam jakieś dbanie o siebie, tz. muszę trochę zrzucić. Miłego pachnącego dnia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Hejka milego dnia oczywiscie BP dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 witam się z wami pachnąco dzisiaj kolejny dzień BP nawet nie wiem który to już :d Żabko - myślę że nic się nie stało ze zapaliłaś ale mam nadzieję że utwierdziłaś się w przekonaniu jakie to jest ohydne .Trzymam kciuki za ciebie dasz radę bo jesteś silna [usta} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 -tak miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 Jestem już mi lepiej chociaż muszę wam powiedzieć że wczoraj łaził za mną śmierdziel, a późnym wieczorem nerwówka i wrażenie jakbym czuła smak papierosa. Ale co tam człowiek uczy się na błędach nie ma co biadolić moje talizmanki poszły znów w ruch, za oknem wiosna, dziecko zdrowe, Są powody do mruczenia :D Dla wszystkich czeka kawa i ciasto kto ma przerwę niech wpada :) Dziękuje za wsparcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinja 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 witam wszystkich serdecznie i pachnaco zabko dzieki za wczorajszy link do licznika u mnie dzis zimno i wietrznie ale najwazniejsze ze BP mamuska to moze razem za te kiloski sie wezniemy bo ja tez przybylam troche (z 5kg napewno) i tez sobie obiecuje ze od poniedzialku ;D ale najwazniejsze ze juz prawie pol roku nie pale i ze namowilam na rzucenie meza (juz ponad 2 mies. nie pali) no i teraz kolezanke(od 1 kwietnia BP) pozdrawiam i zycze milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 kinja nie ma sprawy, teraz spijam maślankę 0% tłuszczu. Żabka trzymaj się dzielnie, był błąd, ale go już nie ma i nie będzie. Nie palę już 217 dni (+ 07g51m40s). Ilość niewypalonych papierosów: 6519. Będę żyć dłużej o 49 dni (+ 19g18m05s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2607,93 zł! Kurde niedługo ja będę miała trzy łabędzie. Fajnie jest być wolną od nikotyny Miłego i wesołego popołudnia życzę. I ślę buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 jak was tak czytam jak sobie dajecie świetnie rade bez papierosa to sobie myśle że jak wy wytrzymujecie tyle to ja też dam rade ,bardzo mnie to mobilizuje i wiem że co dzien to powinno być leipiej no i będzie :D żabko -jak przetłumaczyć ten program na rzucanie papierosów bo tam jest przetłumacz , klikam to, ale jakoś nie mam po polsku ?????????? jak to robicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach