Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

mielismy z rana sie pochwalic ile kto nie pali ;) Rano nie było mnie na necie wiec robie to teraz : Nie palę już 359 dni (+ 03g51m20s). Ilość niewypalonych papierosów: 5028. Będę żyć dłużej o 38 dni (+ 09g50m44s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2388,41 zł! z życzeniami spokojnej nocy🖐️ :D pozdrowienia dla całej załogi BP farbowana lisica dziekuje za pozdrowienia ;)

Regres pyszna kawka a cicho palce lizać ja sie przywiatm w tym pięknym słoneznym dniu Mam dziś urlop to będę leniuchować , odpoczywac ciesyć sie słoneczkiem. Miłego dnia i pamiętajcie NIE PALIMY , PACHNIEMY 🌻🌻🌻🌻🌻

Złośliwiec- klasa sama w sobie:D twoja "wnuczkowo- dziadkowa" riposta jest godna mistrza:P:D Pozdrawiam, chyba wybiorę się zaraz do Opola 😡... inakopie do d***py link32 :classic_cool: Zabka, basiek, farbowana, regres🖐️ sadny dzien, pachnaca aga🌻

Witam u mnie piekny dzien sie znow zapowiada:D Regres---dzieki za pyszna kawke ciacho zostawie sobie na pozniej 🖐️ linka---no dziewczyno mosisz zdecydowac czy chcesz zucic wiem jest ciezko ale trzeba sie nastawic psychicznie i moze kup sobie jakies wspomagacze ja zucalam z Tabexem mi pomoglo a palilam ponad 35 lat 🌻 pachnaca aga--witaj milego odpoczynku na urlopie 🌻 Reszta zalogi BP meldowac sie 🌻🖐️ Ja zmykam bede wieczorem pozdrowionka dla wszystkich🌻❤️🖐️

Ja się melduję w 233 dniu BP 🌻 🌻 🌻 Pozdrawiam serdecznie całą najfajniejszą ekipkę świta :):):):)

Gość
Witam wszystkich Ja właśnie tę kawkę (pyszną) od regresa pije. W moim mieście wiosna :D Przesyłam wszystkim pachnące 👄 całuski Mamuśka i kachna madziuchna gdzie was wcięło ?? Meldujie się kochane :D dla wszystkich oczywiście 🌻

Gość
dlaczego jestem az tak nerwowa, czy to normalne? Nie myślę o fajce. Ale byle powód sprawia że wybucham agresją. Strasznie źle sie z tym czuję :(

Gość sebastian43210
kup sobie e-papierosa

Gość
Wsadź sobie tego e papierosa w ... :P

witam i melduje sie BP dzis wlasnie mija pol roku jak nie pale !!!! super sie ciesze a i czuje sie znakomicie pozdrawiam wszystkich pachnaco zabka faktycznie nerwowa kobitka z ciebie sie zrobila ;-) ;-) ;-)

Gość
Spiesze pogratulować kinja Super wynik 🌻 GRATULUJE Z propozycją Sebastiana jest tak jakby ktoś powiedział jesteś nerwowa zapal sobie ( taka życzliwa rada) bllleee

żabko- jestem ,jestem ale jakoś nie najlepszy mam nastrój :(chyba jakas depresja mnie bierze ,nie wiem czy to przez fajki czy przesilenie wiosenne,nic mi sie nie chce a na dworzu tak pięknie a mi sie nie chce z domu wychodzić ,mam nadzieje ze jutro będzie lepiej 👄

Gość
Kachna jak dobrze cie rozumiem... ja mam jakiś masakryczny powrót choroby... biore podwójną dawkę leków jest troche lepiej ale... :( zamykam się na ludzi... czuję cholerną samotność i strach bo czuję że wpadam w przepaść :( boje się

musimy temu zaradzić trzeba cos wymyślec zeby sie nie dać ,ale nie chce palić bo to nie rozwiaże problemu ;(

żabko -a to że jesteś nerwowa to ja też tak miałam na początku i sama nad tym pracowałam dzisiaj jest ok jezeli chodzi o nerwy,/ aż sama się dziwie bbo ogólnie jestem wybuchowa ale nauczyłam sie pewne rzeczy ignorować i nie pozwalam żeby byle ktoś mnie wyprowadzał z równowagi tak, że radze ci nie czytaj nie których wypowiedzi na tym topiku ignoruj po prostu i nie daj satysfakcji tej osobie że znowy cie zdenerwowała

Gość
depresja a raczej stany depresyjne zdiagnozowane ,biorę leki od grudnia ,było ok byłam dumna z siebie, że z tego wyszłam, że zaczełam wstawać z łóżka i ubierać się że udało mi się przestać palić wyszłam z tego tak mi się wydawało :(

to może jakas terapia u psychologa by sie przydała teraz muszę spadać idę z synusiem na dwór odezwę się wieczorkiem

wszystkim 🌼 🖐️ Kinja 🌼 wielkie gratulacje z okazji pół roku BP :D jovik🌼 zabka 🌼 kachna11 🌼 basiek1 🌼 Vonk 🌼 pachnaca aga 🌼 farbowana_lisica 🌼 sadny dzien 🌼 linka32 🌼 stało się to już historia ale zostań z nami BP OK.? Regres 🖐️ graba i wszystkim nie wymienionym 🌼 🖐️ :D BP

i ja sie przywiatac wpadam :) 😘 ❤️ 😘 żbko---śpiochy śpiochy pogadamy jak bedziesz wstawala o 4 rano i pracowala w chemi organicznej :P godzina 20 to ja juz patrze gdzie lozko mam i czy aby do niego trafie he he a jak tam stany depresyjno maniakalne?? lepiej ci cos jak wczoraj??

Gość
Sadny dzien wybacz kochana no ale fakt że lekko nie masz 👄 Wczoraj przecież było ok to tylko dziś jakiś taki dzień smutaskowy i pogoda płacząca ale może to co wisiało w powietrzu właśnie spadło na ziemie i bedzie spokojniej ??

a to basiek miala wczoraj dola a nie ty :) ups drobna pomylka :) u mnie jeszcze nie pada,ale tak cos czuje ze dotrze i do nas deszcz i burze

Witam narazie to tylko pochwale sie Nie pale juz 41dni(+8g45m) Ilosc niewypalonych papierosow 830 Bede zyc dluzej o 2dni(+21g10min) Zaoszczedzone pieniadze 394,25zl Narazie wszystkich pozdrawiam i ide na ogrod cos pdzialac odezwe sie wieczorem :D

zabka trzymaj sie nie dawaj sie tej depresyji ja dzisiaj tez chodze podminowana i bardzo spieta.Ja tez kiedys mialam depresje trwalo to bardzo dlugo myslalam ze nie wyjde z tego wtedy to tylko byly smierdziele kawa smierdziele kawa czasami jogurcik wyszlam z tego ale teraz tez lapie sie ze czasami nawraca. zabka nie zamykaj sie w sobie tylko jeszcze jedna prosba pod zadnym pozorem nie skus sie na smierdziela kachna---🌻 sadny dzien--🌻 zlosliwiec--🖐️

basiek ty to jestes :classic_cool: 🌻 41 dni ....? Zrób z tego 141 a pozniej 1141 ;) OK ? słowo do jovika :) Masz maila ode mnie :) 🖐️ Miłego popołudnia : 🌻 żabka ...pij melise :P 🌻Kinja ...gratki za kupe dni bez fajki 🌻 kachna11...jutro bedzie lepszy nastrój 🌻jovik ....za to że jesteś :D i upominasz sie o niektórych tutejszych bywalców 🌻sadny dzien ...też witam 🌻farbowana lisica 🌻linka32 🌻pachnaca aga 🖐️ złosliwiec Wielka Graba zwłaszcza za fajna i konkretna ripostę z poprzedniej strona 🖐️ dla wszystkich nie wymienionych tez 🌻 to tylko moja skleroza sie odzywa ;)

witaj regres :) 😘 🌼 😘 no to sie pochwale Nie palę już 793 dni (+ 06g48m53s). Ilość niewypalonych papierosów: 15865. Będę żyć dłużej o 121 dni (+ 04g42m28s)! Zaoszczędzone pieniądze: 7853,51 zł! tyle kasy:) szok jak nam lekko przychodzilo puszczanie z dymem majatku

sądny dzień powiem krótko i na temat SZACUN I UKŁONY ... Można brać cie obok złosliwca za wzór dla młodego pokolenia ;) hihihihihi Moje Gratulacje ... Tez dobije takiego wyniku no ale to moze za 2 lata :P Miłego 🖐️

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się