Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna mojego chłopaka

makijaż przydymiony - ciemne oczy - JAK GO WYKONAĆ???

Polecane posty

Gość What is wrong with you
Austin?

Gość ziutkaaa
a ja mam piwne oczy (czasami wyglądają jak oliwkowe) w w czarnym tuszu do rzęś wyglądam makabrycznie.....robię więc brązowym, potem nakładam brązowy cień i jeszcze brązową kredką i myślę że mi wychodzi świetnie:)

Gość klaudia_kraków
brzdki make-up. wampira mnie sie on kojarzy ze złą dziewczyna...

Gość safeeeeee
ja czesto robie taki makijaz najpierw kredka maluje dolna i gorna wewnetrzna czesc oka, pozniej na dolna klade czarny cien do powiek specjlanym cieniutkim pedzelkiem, gora powieke maluje eye linerem, na to tuz nad linia rzes -wzdloz takze cieniem i jest ok ;)

Gość hejkum kejkum
a co myslicie o zrobieniu takiego makijazu sliwkowym cieniem?

Gość Ppatka
mi się to podoba ale mam jasną tważ i krótkie włosy chyba mi to nie pasyje? piszcie do mnie plis to jest troche trudne moje gg 7009093

Gość karolucha
Czesc :) Przeczytalam wszystkie wpisy i nabralam ochoty na taki makijaż. Mam czarne włosy, brwi i czarną oprawę oczu, chodź same tęczówki mam piwne. Jak myślicie jakie kolory powinnam użyć. Ostatnio próbowałam zrobić czarną kredką i czarnym cieniem, efekt był nawet ładny, ale przy moich czarnych włosach nie wyglądało to ciekawie. Efekt był podobny do czarownicy, albo do jakiś gotyckich klimatów. :(

Gość siffek
malujesz kterdka na dole a u gory malujesz gruba warstwe tez kredka i rozmazujesz ja jak cien no i tusz do rzes:d

Gość borciusia
.ja np. pudruje twarz fluidem brązującym (nie przesadzam z tym ) potem tuszuję rzęsy maskarą pogrubiająco -wydłużającą. nastepnie robię kreski eyelinerem na górnej powiece i na dole.. na koniec maluję usta takim beżowym błyszczykiem.. cała operacja trwa gdzies od 15 do 20 min:):)