Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta ubrana w zapach

Ulubione perfumy..NAPISZCIE JAKIE!

Polecane posty

moje ostatnie cudo Dior - Miss Dior Cherie - sa sliczne, oprocz tego Escada - Magnetism, Lacoste - Touch of pink, Burberry - Brit, Lancome - Miracle, a z ciezszych Dior - Addict.

Gość jara
witam, moje ulubione Chanel Chance ostatnio super lub Emotion to prawdziwa fantastyka pozdro dj

Gość kaska054
hej :) pytanko--czy ktos lubuje w Racine??..jestem strasznie ciekawa ;-) u mnie na półce- Racine Cannes i Antigua :-) pozdrawiam :)

a u mnie ( w kolejności odkrywania;) - NOA by Cacharel - Miracle - by Lancome - Euphoria - by CK i coś co nie pasuje do powyższych, ale przyjemnie otula ciężkimi, słodkimi i ciasteczkowymi zapachami w długie jesienno-zimowe wieczory... Adict by Dior

Gość entliczek
esprit live by esprit

Gość ja dzisija pachne Dream Life
z Avonu:-)sa super!Na codzień uzywam tanszych zapachó z Avonu czy oriflame(lubie też Surrender z Avonu czy Midsummer z Oriflame)Poza tmy uwielbiam Dep Reed Hugo Bossa i żółtą Lacoste i Pure Pioson Diora;)Tych drozszych uzywam na wieksze wyjścia.Jeszcz studiuje i nie pracuje i jak narazie nie stacmnie na to aby uzywam amrkowych perfum na codzień:-P

Gość ja dzisija pachne Dream Life
z Avonu podoba mi sie też Celebre,perceive,Little Black Dreess i Pur Blanca.Oriflame ma też nielze perfumki;)

Gość dolcegabana
sicilly

Gość Pinka81
1. Davidoff Cool Water Woman 2. Puma Woman Pozdro :)

Gość kookai pomarańczowy

Na dzień dzisiejszy moje absolutnie ulubione zapachy: 1) MADEMOISELLE -Coco Chanel 2) CHANCE -Coco Chanel (obie Chanelki mają podobną nutę zapachową i jesli w danej chwili nie ma w sprzedaży pierwszej,śmiało biorę drugą) ;-) 3) TRUTH -Calvin Klein 4) EUPHORIA -Calvin Klein 5) MANIA WOMEN (white) -Giorgio Armani -kilka lat wstecz intensywnie używałam również: a) NOA -Cacharel b) L\'EAU D\' ISSEY FEMME -Issey Miyake c) L\'EAU PAR KENZO -Kenzo Choć tych ostatnich już nie kupuję, to mam do nich OGROMNY sentyment i zawsze,kiedy przechodząc poczuję na jakiejś dziewczynie któreś z wyżej wymienionych --> automatycznie moja podświadomość wywołuje w głowie miłe wspomnienia z dawnych,dobrych lat.

Gość Lumpusiaaaa
Mam pytanko.... jak pachnie "Euphoria" Kleina??? Trwała jest?? A ma ktoś może nowe "Obsession Night"?

Gość ***mine
Jak na razie moje ulubione to: Hugo Boss -Intense oraz Mania-Armaniego mmm...:)

* Zupełnie na marginesie dodam,że PIERWSZYM zapachem w życiu, jakim się totalnie zauroczyłam (10 lat wstecz) był ESCAPE,Calvina Kleina. Moja siostra go używała (mnie jeszcze wtedy nie było stać na markowe wody toaletowe,tym bardziej perfumy) :-( Po każdorazowych odwiedzinach u Niej, wychodziłam cuuuuudnie pachnąca! ;-) Któregoś razu aż zasłabłam z nadmiaru unoszącego się ciężkiego zapachu... łatwo sobie wyobrazić,jak dużo musiałam na siebie wylałać,skoro mój organizm tak zareagował...hehehe.. ;-) Najciekawsze jednak jest to,ze od wielu,wielu lat, kiedy mogę sobie pozwolić na kupno Escape\'a --> jakoś, nie wiedzieć czemu, NIGDY dotąd tego nie uczyniłam. Hmm.... ? Ale... skoro sobie teraz o nim przypomniałam, to kto wie, czy się wkrótce nie zaopatrzę ;-)

Gość zusa
A ja uwielbiam Tommy Girl - Tommy Hilfiger🌼 Ostatnio kupiłam kopię z FM-ów Cudownie pachną👄

Gość a ja lubię
zapachy z AVONu :)) moze to nie oryginalene ale baro mi się podobaja :)