Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaania25

MAKIJAZ PERMANENTNY-czy ktos cos wie na ten temat?

Polecane posty

Gość IZUSIAAAA
zależy jakie miejsce na twrzy...usta bolą, efekt 3-5 lat

Gość yakk
Witam. Tydzień temu zrobiłam górną kreskę. Wygląda super. Jednak trzeba się liczyć z tym, że jest to bolesne. Koszt w Krakowie ok. 450 zł.

Gość anitess
Moze wystapic rowniez sprzeciw skory tzw .Hiperpigmentacja leczenie jest szalenczo drogie ,dziewczyny nie zapominajcie tez ze po takim makijazu moga pozostac malenkie blizny widzialam tysiace takich przypadkow moja znajoma jest lekazem , a najbardziej sa widoczne usta jak juz makijaz wyblaknie , ( wyobrazcie sobie tysiace ukluc pod skornych brr ) skora sie sprzeciwia i koniec z wasza buzia kosmetyczki przewaznie o tym nie mowia bo stracily by klienta .. i kase ale kazdy ma swoje zdanie , przedstawilam tylko skutki uboczne

Gość flara
Moja koleżanaka miała taki problem, że kosmetyczka wyjechała jej poza linię warg. Wyglądała jak lachociąg.:P Jak to zaczęło znikać po dwóch latach to wyglądała jakby miała rozmazaną pomadkę albo zapalenie czerwieni wargowej. powiedziała, że nigdy więcej. Zniknęło jej to po około 3 latach, ale nie idealnie do końca.

Gość podnioszeeee
a co myslicie o tAKIEJ kresce ale tam gdzie sa rzesy? moje sa slabe, cienkie i ich malo a tak bym miaal spokoj z malowaniem ich... bo na dodatek jestem uczulona na tusze do rzes... co o tym myslicie? czy tam w tym miejscu tez byloby widac ze jest makijaz permanemtny?