Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkasia

czy pisza do waszych chlopakow jakis dziewczyny smsy?

Polecane posty

Gość zastanawiam sie
Ile wy macie lat? Jesteście takie naiwne, że wierzycie w to, że to te koleżanki na nich lecą a oni są bez skazy? Oczywiście wszystkiemu winne te koleżaneczki, prawda? :) Moje drogie - jakby jeden z drugim nie dał koleżankom powodów do takiego zachowania, to by takiego zachowania nie było w ogóle, albo - gdyby to rzeczywiście było nagabywanie przez napaloną panienkę wbrew jego woli - to poradziłby sobie z tym z prędkością swiatła. Ale widać, że nie chce :)

Gość misia111111
Heheheh....Zadna z nas nie napisala, ze facet jest bez winy!! Czytaj uwaznie! Kto niby ma byc winny jak nie facet! Dlatego im pierwszym sie dostalo i dostaje nadal. Co do kolezanek, to jest osobna kwestia. One leca na zajetych facetow. A zajeci faceci to wykorzystuja i sie bawia (podbudowujac tym samym swoje ego), a nam sie to nie podoba. Tak to wyglada :)

Gość misia111111
Mojemu nawet kazalam przeprosic "kolezanke", bo ta byla w nim zakochana i przez niego nadal robila sobie nadzieje.

Gość misia111111
Jeszcze jedno: szczytem naiwnosci jest wiara w to, ze naiwnosc zalezy od wieku...To tak na przyszlosc.

24 lata, jakbym byla naiwna to bym nie miala watpliwosci i zyla jak glupia myslac ze to kolezanki. wina jest po obu stronach. ona nie wiem co chce udowodnic lecac na zajetego mojego faceta, a on podejrzewam ze moze jest niedowartosciowany, chociaz jestem bardzo czula dla niego. czasami mowi ze az za bardzo. ale musze przyznac ze narazie jest spokoj nie pisze bo mam cala kontrole nad jego bilansem. pozdrawiam.