Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mientowy

kto siedzi jeszcze w w pracy

Polecane posty

no to moze chociaz synus pelnoletni z nieprawego loza.. ;) nie to ze namawiamy Cie do zmiany zyciowych planow, ale sama rozumiesz, jak pokazeny zdjecia z wesela pary krolewskiej w pracy, notowania troche podskocza... :)

pewnie beda jakies zdjecia z tej konferencji... Jak macie ochote, moge Was w nie wkomponowac w Photoshopie. Niejedno sie juz w zyciu robilo:)

luz... no to umowa stoi. sprawdze czy wzielam z Polski plyte z photoshopem, jak nie to na serwerze uczelni jest. po 3.11 powinnam miec jakies zdjecia Ksiazencia, wtedy przyjezdza;)

no to umowa stoi zobaczymy co z tego wyjdzie :) chociaż ja to bym chciała mieć takie osobiste z samą konronowaną głową dobra bez wymagań

hie hie hie a wielkie oko juz pewnie wylookalo ze my tu cos o jakim ksieciu i cos mu chcesz wyciac i wstawic bedzie jazda jak wjedzie nam na chate uop czy inny bor ;) :) :) :)

zajaczek - swieta racja :) moge przysiac nawet, ze nigdy was nie widzialem i nigdy nawet nie rozmawialismy hihihi :)

no ja też to samo mogę przysięgać do znudzenia :) zobaczymy kto kogo przetrzyma hihihihi chociaż szczerze mówiac to na ból to taka wytrzymała nie jestem ale zawsze jakiś kit mozna wstawić :) powiem że mientowego poznałam w supermarkecie przy zakupie drposów mientowych a lorda na przyjęciu u ministra ... może być :)

zdjecia golych bab pewnie... Jako prawy i porzadny obywatel mowie glosno i wyraznie: nie znam i nie wiem..

moze sie wcinam, ale.. JA JESTEM!!! ynem, oczywiscie ale loki raczej mi nie splywaja po plecach :) wole takie 0,5 cm :)

hehehehe mientowy to niezła laseczka z Ciebie :) nie mi chodziło o to że ja nie jestem blądynka z dużym biustem a nie wiem jak lord ale można by zawsze glupa ciąć na taki okaz kobiety prawda to ponoć zawsze robi wrazenie......

kurcze sorki nie doczytałam myślałam że napisałeś ze Ty jesteś blądynką to zmęczenie niestety wybacz :(

nie, jestem ruda, ale farbowana. i mam krotkie wlosy. chyba odpada. ale jak mientowy jest blondynka, to jakos wyjdziemy na prosta;)

zajaczek - dobre :) hehehe ale proponuje DO DOMU !!! ;) to juz chyba zmeczenie materialu ja tez za 5 min spadam :)

no właśnie to zawsze jakieś wyjście mamy :) no to teraz mientowy szybciutko zapuszczaj te bląd włosy :)

ja niestey do 18 dziś :( :( :( ale Was nie zatrzymuje chociaż milutkie to Wasze towarzystwo ale skoro musicie iść ok :) życzę miłego wieczorku papapa

szanowne Panie stanowczo chcialbym zdementowac krazaca tu pogloske jakoby plec moja byla zenska! otoz nie - jestem facetem! na dowod tego moge poskrobac podbrodkiem z dwudniowym zarostem po klawiaturze :) ps. jaka kobieta chcialaby miec 190 cm wzrostu i 100kg wagi? nie znam, przynajmniej osobiscie :)

to juz wiem że kawał chłopa z Ciebie a ten dwudniowy zarost może tylko blądynce z duzym biustem dodać uroku :)