Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mientowy

kto siedzi jeszcze w w pracy

Polecane posty

coz... zaspalo sie, a potem sie pracowalo ociupine... niezle kawaly, widze ze nie proznujecie w robocie:D

jakos tak sie powoli rozkrecamy, jak to w poniedzialek strach pomyslec co bedzie w czwartek :)

hahahahahaha mientowy dobre naprawdę gdyby nie Ty dziś to same since bym miała na czole :) :) :) dzięki u Ciebie też tak pochmurno i smutno dziś na dworze lord a co tam przy poniedziałku nie ma się co przepracowywać bo jeszcze cały tydzień taki bedzie

u mnie pogoda japonska - jako tako ale pomimo kawy czuje sie jak \"przez wate\" - tak to sobie nazywam :) a w czwartek mam niby poprowadzic jakas prezentacje in deutsche sprache, przed czym bronie sie rencyma i nogyma :)

nie martw się mientowy napewno dasz radę wierzę w Ciebie :) :) :) ja osobiscie nie lubie wystąpień publicznych bo trochę niesmiały ze mnie zajaczek :( :( :(

Siedmioletni chłopczyk spaceruje sobie chodnikiem w drodze do szkoły. > > Podjeżdża samochód. Kierowca odsuwa szybkę i mówi : > > - Wsiadaj do środka to dam Ci 10 złotych i lizaka ! > > Chłopczyk nie reaguje i przyspiesza kroku. Samochód powoli toczy się > > za nim. > > Znowu się zatrzymuje przy krawężniku ... > > - No wsiadaj! Dam Ci 20 złotych, lizaka i chipsy ! > > Chłopczyk ponownie kręci głową i przyspiesza kroku .... Samochód nadal > > powoli jedzie za nim. Znowu się zatrzymuje ... > > - No nie bądź taki ... wsiadaj ! Moja ostatnia oferta - 50 złotych, > > chipsy, cola i pudełko chupa-chups ! > > - Oj odczep się Tato! Kupiłeś Matiza to musisz z tym teraz sam żyć ... > > ja nie muszę !

bo taka anonimowos jest fajna na jakis czas ale potem i tak ciekawosc jest silniejsza :) i ten dreszczyk emocji kim jest ta druga osoba:D

aganiok masz rację oczywiście ze jest ciekawość i to jaka... ale to zależy kto co czego szuka pisząc tutaj na forum prawda :)

słomiana wdówka to masz dobrze... ale ja też dziś sie nieprzepracowuje nie mam coś nastroju a że żadne pilnosci mnie nie gonią to jutro nadrobie :)

sadze, ze najwazniejsze - pomijajac cala ta anonimowosc, a moze nawet patrzac glownie na nia - to zdrowo oddzielac net od reala (i na odwrot) oraz nawet w sieci byc soba a nie udawac kogos innego :) chociaz co niektorzy pewnie dobrze sie bawia na czatach udajac 19 - letnie blondynki z 75c ;)

aganiok - przyznam sie ze czasem korci, ale jeszcze nigdy nawet o tym nie wspomnialem tzn. nie jest to ciekawosc, ktora bym mnie do czegokolwiek popchnela

masz rację mientowy mi się wydaje ze pomiomo całej tej anonimowości tutaj nadal jestem sobą :) a na czat to już od dawna nie wchodzę bo rzadko można już teraz tam spotkać kogos kto chce poprostu pogadać i nie udaje kogoś innego niż jest :) :) :)

nie no wiadomo , ale ja poznała super dziewczyny na forum po pewnym czasie jak rozmawiałysmy ze soba wysłałysmy sobie zdjecia teraz planujemy wspołne spotkanie wiesz to jest bardzo fajne a zarazem trudne bo kazda z nas ma swoje zycie:)

no ja sie przyznam szczerze ze nie tyle mnie korci jak ta osoba wyglada ale poprostu chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej np. ile lat skąd itd.. a wiadomo że na forum sie o takich rzeczach nie pisze ale też nigdy nie zrobiłam nic w tym względzie żeby się dowiedzieć

wiesz nie mozna wymagac od kogos na forum aby nam przedstawił całe swoje zycie ale jest miło jezli powie cos o sobie wiecej:)

no mientowy jak jestes taki odważny to zacznij !!!! hehehe aganiok a mi wcale nie chodzi zeby ktoś tutaj całe swoje życie opowiadał to naturalne prawda że się nie da a po za tym jestesmy w pracy i niedaj boże nasi szefowie by lubieli forum ale by byly jaja nie :) :) :) chociaz ja mam samodzielne stanowisko ale zawsze ktos tam nademną jest niestety :( :( :(

zajaczek - z tym szefem dokladnie tak samo pomyslalem :) tylko raczej o wspolpracownikach - szefa mam na oku ;) ale co mi tam - 31 lat, zach-pom., stanowisko kierownicze ;)