Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcaca wieksze

Operacja biustu!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Chcaca wieksze

Gdzie moge wykonac operacje plastyczna powiekszajacą biust???I jaka jest cena?? Czy sa powiklania??Któras z was zrobila?

Gość Kaska22
Ja nie mialam ale bym chciala sobie zrobic..... a operacje w kazdym wiekszym miescie....

Gość mniszek
zacznij zbierac 5000 - 6000 zl zalezy od kliniki :P

Gość młłłłłłłłłła
ja zapłaciłam łącznie 11.000 zł. Operacja w Polanicy Zdroju. Jestem zadowolona - zero zastrzeżeń.

Gość o kurde
coraz wiecej lasek powiększa sobie biust...Jakaś plaga!A jakie miałyście rozmiary wyjściowe,bo jeśli A to w sumie jesteście usprawiedliwone;)

Gość młłłłłłłłłła
nawe A nie było.

Gość o kurde
nie wierzę!sama mam D i chciałabym chyba kiedyś zmniejszyć,bo czasem wydają mi się za duże.Ale jak widzę,że popyt na większe cycki jest to poprawia mi się humorek:) młłłłłłłłła---a teraz jaki masz rozmiar?

Gość pic_na_wode_
B - piękniusie, pełniusie B!!!!

Gość ja mam B
i nie uwa żam żeby były piękniusie:O ale faktycznie dla kogoś kto miał mniej niż A to może być dużo:)

Gość młłłłłłłłłła
pic_na_wode to ja:) tak zapobiegawczo wyjaśniając. prof. jak zobaczył co chcę sobie zmienić powiedział "nooo faktycznie maluśko tu tego" - z B jest ok, nie chciałabym mieć większych.

Gość majka28
milllllllllllllllllllllll czemu tak drogo wszedzie ceny około 6 do8 tys. jak sie czulas po czy cos widac prosze odpisz

dziewczyny-dajcie prosze jakies konkretne namiary.bo mialam juz dwie operacje nosa-SPARTACZONE!a musze to poprawic.robilam je w Bytomiu...:( moj mail podaje

Gość Lubie swoje
cycuszki ,jedrniutkie 75/c miodzio i mój facet je uwielbia:P:P:P

Gość młłłłłłłłłła
>>>DO MAJKA28 Czemu drogo? myślę, że dlatego, iż operację robiłam u (to nie tylko moja opinia) najwybitniejszego specjalisty w Polsce.(Mimo, że gdzie indziej ceny niższe, wolałam być w 99% pewna efektu) Co do kwestii samopoczucia po i czy coś widać: zaraz po czułam się .... hm.....ciężko ocenić - znaczy - bolało, ale jak popatrzyłam ukradkiem na efekt od razu mi było lżej. Przez 4 dni zaraz po operacji wzięłam 1 tabletkę przeciwbólową (w drugiej dobie po operacji), później było już tylko lepiej. Przez 2 miesiące nie miałam czucia w tkance i wyczuwałam pod palcami nierówności w odcinku od pach do sutków. Po upływie ok 2 miesięcy wszystko to minęło. Efekt jest.........hm........powiem tak: ja jestem w niebo wzięta, mój Chłop - pomimo zdecydowanych sprzeciwów w kwestii operacji - teraz jest z niej bardzo zadowolony (nie daje mi spokoju:D wciąż chcce sobie \"potrzymać cycusia\"). W kwestii blizn, to po upływie (obecnie) 8 miesięcy już ich prawie nie widać (są maści na lesze gojenie np contractubex, w początkowej fazie przez ok 2 miesiące używałam liotonu 1000 - czy tak jakoś, później contraktubex-u - nie jestem pewna tej nazwy ale chyba jest prawidłowa) Reasumując: bólu po operacji już właściwie nie pamiętam (efekt jest znacznie ponad nim), blizny już prawie zanikają - na początku były trochę krępujące, ale to się spokojnie da przeżyć, mam dożywotnią gwarancję na implanty - choć przyznam szczerze, że obaw w związku z nimi oraz (mimo zapewnień Profesora) efektów ich obecności w moim organiźmie się chyba nigdy nie pozbędę (ale nie są one dokuczliwe szczególnie jakoś). Gdybym mogła cofnąć czas znacznie wcześniej bym się zdecydowała na tę operację. REWELACYJNIE SIĘ TERAZ CZUJĘ I JESTEM W P E Ł N I SZCZĘŚLIWA (nawet blizny jakie są skutkiem wypadku, któremu uległam już mnie tak nie drażnią jak przed operacją, choć ze względów czysto zdowotnych będę jeszcze musiała przejść kilka operacji z tym faktem związanych - rzecz jasna u Profesora Kobusa!). Czy waro było? oceńcie same - chociaż słowa tu napisane i tak nie odzwierciedlają faktycznego stanu mojej psychiki po operacji:)

Gość kruszynka_
postanowilam tutaj zadawac pytania,bo tamten topic jest troche mylacy ;) -->młłłłłłłłłła -jest mozliwosc zobaczenia Twojego (lub podobnego) biustu przed i po operacji,bo mam ten sam problem i bardzo sie martwie jakby to wygladalo, wiem,ze moze moje pytanie jest troche dziwne,ale pomysl sama, jakie mialas obawy przed operacja, mozesz mi jakos pomoc?

Gość młłłłłłłłłła
>>>>KRUSZYNKO Jak wspomniałam na "naszym" poprzednim topiku, na maila mogę Ci przesłać zdjęcia w stroju kąpielowym przed i po. Zdjęć "bez przykrycia" nie posiadam. Są u mojego Profesorka, ale strony nie ma niestety:( Rozumiem Twoje obawy, wiem co czujesz. Chcę Ci pomóc, bo czułam to samo. Cmoczki:)

Gość młłłłłłłłłła
Viki25 Na skrzynce mailowej masz cały "album" zdjęć przed i po, a także adres kliniki:) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość młłłłłłłłłła
Ok Sympatyczna - już piszę do Ciebie:)

Gość młłłłłłłłłła
KARINKO Zdjęcia masz na skrzynce:) Pozdrawiam.

Gość młłłłłłłłłła
KARIRKO się znaczy - przepraszam:)

To co przekazała animalka to fakt że klinika w szczecinie ,operacje robione przez dok.Dmytrzaka są w 100% najlepsze .Warto by zapisać się do Niego to jeden z najlepszych lekarzy i nie ma obawy że coś spartoli.Polecam .

Gość młłłłłłłłłła
Wiraszko Zdjęcia masz na skrzynce już.

Gość młłłłłłłłłła
Fitaminko Poleciały do Ciebie:)

Gość fitamina
poweim to tak WOW!! ja też takie chce!!

Gość dobra żonA
ja tez poprosze!!

Gość młłłłłłłłłła
hihihi FITAMINKO dziękuję za komplement.....(muszę sobie przyciąć chyba skrzydła, które mi wyrosły od tych komplementów bo zaraz odlecę:D:D:D) >>>EDYTKA, DOBRA ŻONA - zdjęcia i do Was poleciały:)

dzieki za fotki! kurcze! ale masz fajne piersi! czyli operacja plastyczna nie taka zla jak ja maluja! a mialas po niej jakie sproblemy??? bole?? zle sie goiło?? czy cos?

Gość katus
czy ja tez moge poprosic o te fotki, byc moze pomoga mi w podjeciu decyzji.. (oczywiscie jezeli to nie problem:) kathi@buziaczek.pl pzdr

Gość młłłłłłłłłła
Dobra żonoełna obaw podeszłam do operacji - zastanawiałam się nad nią przez ładnych parę lat......w końcu mmo wszytsko podjęłam decyzję...... efekt? nie żałuę. Ani troszkę. Zdecydowanie decyzja każdej z nas jes sprawą indywidualną. Jedynie powiedzieć każdekj, która na powyższy kok jest zdecydana to - ja ne żałuję, jedybe czego mogę żałować to to, że wachałam się stanowczo za długo. Ale wiadomo, że każdy organizm każdą ingerecję znosi inaczej. W każdym razie - jeśli chidzi o moje osobiste i w pełni subiektywne odczucia: ból jest niczym w porównaniu z efektem operacji (w ciągu 4 najcięższych dni wzięłam tylko jedną tabletkę przeciwbólową)

Gość owocella
a czy ja mogłabym dostać zdjęcia. czytam wasze wypowiedzi i już od dłuższego czasu zastanawiam się nad operacją. kasa jest, tylko obawa i strach mnie zatrzymują... :(