Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcaca wieksze

Operacja biustu!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość marionetka 27
Czy ja też mogłabym prosić o zdjęcia? Twoje wypowiedzi młłłłłłłłłła są bardzo budujące - sama zastanawiam się nad operacją. Z góry dziękuję :)

Gość młłłłłłłłłła
OWOCELLA, MARIONETKA - zdjęcia macie na skrzynkach:) Rozumiem Was Dziewczyny - rozumiem strach i obawy, ale z doświadczenia mogę Was zapewnić, że nie taki straszny diabeł:)))) A efekt? (nie tylko ten wizualny) ha! tego się nawet opisać nie da. W moim przypadku przeszedł on wszelkie możliwe oczekiwania:))) MARIONETKO:) cieszę się jeśli komuś mogłam choć troszkę pomóc - wiem jak to jest zanim podjmie się tą decyzję, wiem jak ciężko jest ją podjąć. Mnie nikt nie pomógł.....i bałam się przez to bardziej niż to było konieczne, niepotrzebnie zupełnie. Dlatego zdecydowałam się na podzielenie się z Wami moimi doświadczeniami (wedle niektórych głupio robię, ale co mi tam), wiem, że takie informacje dla Was mogą być bardzo pomocne:))). Dlatego służę radą i wsparciem:))) Rzecz jasna decyzja należy do każdej z Was. Nie mam zamiaru Was namawiać do zrobienia operacji - tylko mogę powiedzieć jak to było ze mną:))). Pozdrawiam:)

Gość Basia z 3miasta
Do Młłłłłłła przeczytałam to forum i jestem pewna że możesz mi pomóc. Prosze odezwij się na mojego meila pozdrawiam Basia leszekibasia@wp.pl

Gość duzy biuscik
wszystko na temat operacji biustu tutaj sobie poczytajcie sa tez fotki dziewczyn po operacji i szczególowe opisy krok po kropku przed i po operacji http://xn--twojeciao-xub.pl/

Gość acFVrager5
ja tez prosze o fotki jesli mozna aangelek@interia.pl

Gość Basia z 3 miasta
Młłłłła odezwij się proszę

Gość anka cyganka
ja tez poprosze o zdjecia sweetloko@wp.pl dzieki

Gość femfmel
UWAGA!!!Odradzam powiekszania sobie piersi,ponieważ prowadzi to do raka...wiele razy juz o tym slyszalam,kolezanka nawet znalazla stronke o tym ale nie pamietam jej,jak znajde to wam dam...naprawde zastanowcie sie zanim sie na to zgodzicie czy warto...

Gość evasia
zbieram się i zbieram do podjęcia decyzji o operacji, boję się i jednocześnie odczuwam niewypowiedzianą potrzebę jej przeprowadzenia, znacie może dobrego specjalistę z łodzi bądź okolic np.: warszawa, gdzie robią te rzeczy naprawdę w 100% sprawnie i efektywnie? Byłabym wdzięczna za takie informacje. Traz jestem smutna, pragnę odmienić swoje nastawienie do siebie, chcę wypięknieć przede wszytskim w swoich własnych oczach

Gość evasia
a skoro już tu zawitałam, to nie będąc oryginalna także poproszę o zdjęcia przed i po na mail'a, od którejś z was dziewczyny, może to mnie ostatecznie przekona

Gość evasia
proszę odezwijcie się

Gość mam mniej niż zero
a czy ja mogę prosić o fotki? Także marzy mi się operacja:(:(:( Kleogirl@interia.pl ....

Gość addddddda
millllllllllllllla prosze podaj mi adres tej kliniki. z gory dziekuje.

Gość a czywy wiecie ze to nie jest
efekt na cale zycie, tylko co 5-10 lat trzeba wymieniac implanty??? Nie wiem czy sie za to placi, czy nie, ale to jest znowu kolejna operacja, nowe blizny, kolejan mozliwosc powiklan. Poza tym nigdy nie wiecie co bedzie za rok, dwa - czy wasz organizm nagle nie odrzuci silikonow. I co wtedy? Myslalyscie o tym?

Czy jest ktos z Łodzi lub okolic kto planuje operacje? jesli tak piszcie prosze na gg 6474686

Gość brytka
młłłłłła bardzo cie prosze oprzeslanie swoich zdjec w stroju kapielowym na mojego emaila. Bardzo chciaalabym sobie powiekszyc biust ale moje wahanie to czy on sie kiedys zuzyje?i bedzie trzeba poddac sie operacji jeszcze raz!

Gość Kinia_ 21
do młłłłłłłłłła Jeżeli możesz wyślij mi również zdięcia na maila i poprosze o więcej informacji na temat prof. który Cię operował-imie nazwisko, adres kliniki, telefon. jakieś ważne informacje, przygotowania do zabiegu, wszystkie koszty, nocleg na miejscu, specjalne staniki, itp. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam

Gość Diabeleczek1723
Hej.Ja mam takie pytanie... Od ilu lat mozna isc na operacje biustu?! Czy mozna sie opalac, po operacji? ile sie czeka na umowiony termin?! Bardzo chcialabym sie dowiedziec o tym, bo mam problm z biustem:( ktory mi przeszkadza we wszystkim .. nawet przestalam choidzc na basen:( przez jakis biust..

Gość a co jakas goraca 16-stka
chce sobie cycki powiekszyc buhahahhahahah :) poczekaj moze jeszce urosna

Gość sunsetbeach1wp.pl
Witam Cię MIŁA....ja tez bardzo prosze o fotki:))) Rowniez mysle o operacji i potrzebuje żywych dowodów, a nie zdjęć z gazet. Z góry b.dziękuję za fotki i pozdrawiam.

Gość sunsetbeach1wp.pl
Młłłłłłłłłłłłłłłłła sorrki:)))

Gość tete
witam jak jeszce zagladasz na yta strone to moglabys mi rowniez podeslac fotki i adres albo numer do tej kliniki bede qdzieczna moj mail zonatimona@tlen.pl

Gość tete
mila jak mozesz bede wdzeiczna z gory dzieki

Gość nataszka_wroc
Witam wszystkich! Podobnie jak wiekszosc z Was planuje operacje powiekszenia biustu. Chciałbym prosic o jakies zdjecia przed i po operacji, a szczególnie wielka prosba do młłłłłła o wyslanie zdjec. Wielkie dzieki:)) Nataszka

Gość kotek13
witam bardzo prosze o wysłanie zdjec przed i po droga miłłłła

Gość morska*bryza
Ja też jeśli mogę prosić o przesłanie zdjęć 'przed' i 'po'. Przaz biust jestem już na skraju załamania nerwowego i muszę coś zrobić :( Mój mail: clubmusic@poczta.fm czekam na fotki

Gość b-aśka
młłłłłłłłłła !!! pomóż -proszę o namiary twojego chirurga i jeśli to możliwe o zdjęcia, chciałabym wiedzieć również coś więcej o przygotowaniach do zabiegu . Pozdrawiam i proszę o kontakt :z.basia@wp.pl

Gość dziewczynka 15
Ja mam mniej niż a,a właściwie jestem płaska;//CZy to normalne że w tym wieku jestem jeszcze płaska???Do którego roku życia rosną piersii???