Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcaca wieksze

Operacja biustu!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kasik73
miłłła także prosiłabym o namiary do tego chirurga powiedz mi jeszcze czy się nie orientyjesz czy jedna operacja powiększenia może zlikwidować rozstepy? prosiłabym o fotki na skrzynkę jak wyglądały przed i jak po ...aha i jeszcze jedno czy cena operacji zależy od tego jak mocno chcę sobie powiększyć biust, czy po prostu "za sztukę"??

Droga Mlllllla.Już od dawna chcialam zrobic operacje biustu, gdyż jestem po dlugtrwalym karmieniu piersia i moj biust jest w fatalnym stanie. Nie moglam sie zdecydowac ze wzgledu na obawy. Wiem, że mialas przpeprowadzony zabieg w sprawdzonej klinice w Polanicy Zdroju. Bardzo chcialabym Cie prosic o dokladny adres i nazwisko chirurga i jezeli mozna o jakies zdjecia przed i po zabiegu, ulatwi mi to podjecie decyzji i pozbycie sie kompleksow, ktore mam od dawna. Z gory dziekuje. moj mail: niebieski512@wp.pl

Gość rudalina
znacie moze adres dobrej i sprawdzonej kliniki w Gdańsku?

czy można zoperować biust bez silikonu? czy wie ktoś może...? pytam się ponieważ mam bardzo widoczną różnicę wielkości i przez to się nienawidzę. Można np. zmniejszyć jedną pierś? i podnieść obie albo chociaż zbliżyć do siebie? nie chcę silikonu bo jestem przeciwniczką takich operacji ale jeśli było by to jedynym rozwiązaniem to pewnie bym się zdecydowała... proszę o odpowiedź bardzo mi na tym zależy.

Gość NATASZKA_WROC
zapomnialam podac adresu: nataszka_wroc@o2.pl,prosze o zdjecia,dzieki,pozdrawiam.

Gość sandrusiia
A ja mam swoje naturalne o rozmiarze 75 c i nie musze sobie powiększać a operacje plastyczne to głupota!!! a i mojemu misiowi też się podobają!!!

Gość Aziula
Do mlllllllla Jesli moge Cie prosic o przeslanie rowniez do mnie tych zdjec przed i po na maila bylabym bardzo wdzieczna. Moja operacja 2 czerwca!!!!! Mlllllllla z gory dziekuje!!!!!!

Gość Aziula
Mialo byc do Młłłłłłłła Przepraszam :)

Gość yna
zrobilam operacje 9 dni temu i jestem przeszczesliwa :D sandrusiia-----> nie mow, ze operacja to glupota, jak masz 75 c !!!!! gdybys miala niecale a to nie wiem czy podobaly by sie tak bardzo twojemu misiowi!! pozdrawiam

Gość klaudia24
witaski... wlasnie dzis podjęłam decyzje o podjeciu operacji,,,powiedzialam o tym swojemu facetowi i ......sprzeciw klotnia i wogóle stwierdzil ze bede sztuczna itd...ale on nie jest dla mnie problemem,,bólu sie strasznie boję ale to wręcz okropnie ,,,,boje sie bolu ze nie dam rady go wytrzymac,,,prosze dorazdzcie mi czy on jest taki straszny nie do wytrzymania??

Gość Asiaczek28
Hejka:)Ja juz dawno podjełam decyzje co do powiekszenia sobie piersi:)Mam tylko problem z znalezieniem dobrego Chirurga:(czy ma tkos jakies fotki swoje przed i po zabiegu?Prosze o pomoc znalezieniu mi dobrego lekarza:)Piszcie na emaila asiaczek271@wp.pl GDRATULACJE DLA WSZYTKICH ODWARZNUCH KOBIET:):):)

Gość baskranka
dziewczyny, z czego są et implanty, jak to gwarancja dożywotnia??? To one nie mogą pęknąć?(to chyba starsze modele co?) BOję się że jak mój stary na mnie legnie;) to pękną!!! Co wy na to.

Gość nietoperz1111
hej jestem wlasnie 2 tygodnie po operacji .z piersi 100% zadowolona .z zwisow po 2 dzieci mam piekne 75c .polecam kazdej kobiecie ktora choc raz pomysli to zrobic .nie robilam operacji w polsce ale koszt jest taki sam z pelna obsluga pobytem 4300 euo.implanty wybralam w krztalcie lezki i moje cycuszki wygladaja jak by je natura mi dala

Gość kora0302
młłłłłłłłła Czy moge prosić Ci o przesłanie Twoich zdjęć przed i po???? Mój adres to: kora0302@interia.pl Z góry wielki dzięki:)

Gość witajcie dziewczyny
Ja mam taki sam problem... i jest to dla mnie wielki koszmar, mega kompleks... czasem mysle o operacji ale wlasnie.. czy mogłaby mi przeslac zdjecia przed i po jak to wygląda? PROSZE... naklejka22@onet.eu

Gość k..w..i..a..t..u..sz..e..k
miłłłła prosze odpowiedz mi na kilka pytań czy implanty są na stałe czyli nawet jak będę starą babcią to będe je miala czy trzeba je wymieniac co jakiś czas......jaki jest dokładny adres do kliniki gdzie przeprowadzałaś operacje.....czy jest duże ryzyko że implanty się nie przyjmną i zaraz po operacji będą musieli mi wyciągnąć?......jak bedziesz miala czas to prosze odpisz....pozdrawaiam...

Gość k..w..i..a..t..u..sz..e..k
ja też bym chciała dostać zdjęcia na meila przed i po miłłłłłłła czytają twoje odpowiedzi wiem że masz zdjęcia i jak mogłabys mi je udostepnić to prosze bardzo prosze...:)meil mój widnieje wyżej z góry dziękuje .....

Gość niebieski512
Witajcie Przepraszam ale nie do mnie te pytania na maila, nie mialam operacji dopiero sie do niej przymierzam, wiec nie jestem w stanie pomoc Pozdrowienia

Gość shez
czejsc mam taki maly dylemat jak mozecie sie domyslac biust no i wlasnie obawiam sie tego bardzo chcialam rownierz zapytac millllllllllla czy mogabys mi wyjasnic wiecej o nastepnych operacjach o kturych wspomnialas na forum z czym one sa zwiazane a i jeszcze jedno czy mogabys wyslac mi na meila fotki o ktorych wspominalas wczesniej z gory dziekuje i czekam z niecierpliwosca na zdiecia shez

Gość z tego co wiemmmm
zwykle po latach jest problem bo co proteza to proteza, i potem są problemy estetyczno praktyczne, zmuszające do ponownej operacji aby wyjąć te implanty, a po wyjęciu wygląd jest masakryczny zwykle ale i tak kobiety wolą taki wygląd niż mieć problemy z noszonymi protezami, a problemy biorą się ze zmianami wywołanymi przez wiek. Tak że zastanówcie się teraz, czy warto sobie fundować masakrę za ileś tam lat. Ogólnie nie warto się okaleczać. uwzględnijcie też że u kobiet z wiekiem następuje naturalne powiększenie biustu i na implanty już nie ma miejsca w znaczeniu estetycznym. Nie wierzycie? To się popatrzcie na biusty starszych kobiet i zauważcie że prawie wszystkie mają spore rozmiary (a prawie nigdy nie są mikroskopijne), a co by biedne teraz się wycierpiały gdyby implanty dodały im wyglądu wielkich balonów?. Więc za ileś tam lat wam też się zwiększy biust, a wtedy implanty wyjdą wam uszami, i trzeba będzie je szybko wyjmować, bo z przodu zamiast biustu będziecie mieć niekształtny garb.

Gość amandaaa
Ty tez mozesz miec cudne piersi: www.breastfast.ocom.pl hmm? :)

Gość amandaaa
Ty tez mozesz miec cudne piersi: www.pelnepiersi.ocom.pl www.breastfast.ocom.pl hmm? :)

Gość kassssica
czy ja tez moge prosic o fotki millllllllla z gory dziekuje! kasiczek.d@gmail.com

Witam Was:) Ja także proszę o kontakt z miłłła:)))))chodzi o namiary na klinikę w której powiększałaś piersi i o zdjęcia jak można;) Proszę o pomoc;((dziękuję

Gość Dzejkop
Panie dawajcie na te operacje moja panna ma D a idziemy powiekszyc na E cycuszki dla faceta to zloto

Gość kaaaaaasia
KarolaLove! Polecam Ci najlepszą stronę o operacjach plastycznych: http://www.beautywpolsce.com W prawym górnym rogu kliknij na FORUM i poświęć co najmniej kilkanaście wieczorów na poczytanie tamtejszych postów. Znajdziesz nazwiska najlepszych lekarzy, opinie ich pacjentek, a także zdjęcia niektórych dziewczyn przed i po operacji. Znajdziesz tam adresy klinik godnych polecenia, a przede wszystkim mnóstwo, na prawdę mnóstwo informacji na temat operacji powiększenia piersi i odpowiedzi na bardzo ważne i interesujące pytania, które pewnie nigdy nie przyszły by Ci do głowy, a są bardzo istotne. Gorąco polecam! :-)

Gość dzaga_09
Czy mogłabym też prosić fotki przed i po operacji?? (dzaga09@interia.pl) A czy w Wielkopolsce jest jakaś godna polecenia klinika?

Gość mnbmghjkryuj
moja mama powiększała w Czechach-przy samej granicy w Ostravie u mdr Libor Polak,poszukaj na necie tego nazwiska. koleś mówi po polsku a bierze smiesznie niskie pieniądze w porównaniu do polskich lekarzy,bo tam sa inne ceny. ja akurat mieszkam na sląsku przy granicy,więc u nas nie było problemów z dojazdem. U mojej mamy zero zastrzeżen, a jest już "trochę " po 40tce,więc wtedy najczęściej podobno są powikłania,bo młody organizm sie szybciej regeneruje. Ale naprawdę jest zadowolona,a cycki jak marzenie :) ma małe D, miała małe B

Gość kaaaaaasia
W Wielkopolsce w Poznaniu polecam dra Mikołaja Kubasika. http://www.drkubasik.pl/prezentacja.php W klinice, w której on pracuje jest jeszcze jeden godny polecenia lekarz, ale nie pamiętam w tejchwili nazwiska.