Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leti

N-O-W-E Dołkowo ...

Polecane posty

miałam iść dzisiaj do tostera ale pewien topik przypomniał mi o tym, że jak się bierze atybiotyk to się nie powinno opalać 😭 dlaczego ja nic nie mogę 😠

Moje kochane witajcie :) tęskniłam za Wami :) Inguś---😘 nareszcie jesteś!! wczoraj właśnie zerkałam na Wasze fotki--mam je w swoim kafeteryjnym albumie--i właśnie pomyślałam co sie dzieje z Ingą,a Ona dzis jest :) nie odchodź już na tak długo ;) Rozmawiacie o ciuchach,bieliźnie,brzuchach....;) a więc : bieliznę uwielbiam czarną,turkusową i bordo :) biustonosz tylko push-up :) co do ciuchów nigdy nie lubiłam brązów,ale ostatnio mam troszkę takich,zwłaszcza odcień taki toffi--mój ulubiony :) teraz przerzucam sie na biel :) upatrzyłam sobie biały płaszczyk---za tydzień jadę sobie kupić :) hurra !! co do brzuszka :) ja nie po ciąży więc brzuszek płaski i jędrny :)65 w talii,i ostatnio kupiłam spodnie rozmiar 36 i luźne w pasie :P trzeba będzie przytyć :)

Czesc, ale dzisiaj pochmurno!! Ale wreszcie kochany piatuni, piateczek, o jak ja kocham ten dzien, a zwlaszcza jak juz zegar wskazuje 15.30. Cleo witaj, postaram sie juz nie znikac na tak dlugo, no nie masz talie osy. Kurcze, ale laska z Ciebie. Pozdrowionka, ide zajac sie tymi nudnymi papierzyskami.

Fizzi! nie Ty jedyna! Łącze się z Toba w bólu! Ja tem teraz mam antybiotyki ;( kurna..mam zapalenie osrzeli i do tego jakies ropne na migdałąch..ble.. dzieki bogu nie mam goraczki bo bym umierała ... ale ogolnie nie mam goraczki jak jestem chora.. buiory

Cleo, Inguśm, Malutka 👄 a gdzie reszta Emi, Lei.... wiecie co nic mi nie lepiej 😠 porażka -> ide dzisiaj do knajpki i nie dojść, że nie będę mogła pic to jeszcze będę kasłała jak jakiś gruźlik 😠 ...odrosty mam już farbnięte Cleo -> no no z Ciebie to laseczka :) Inguś ->niestety ja też muszę ciągle grzebać w papierzyskach :o Malutka -> obyśmy w KOŃCU wróciły do ZDROWIA 👄

Cześć! Jestem ... tyle, że umieram ...... dziś rano: okresidło i brzuch tak bardzo boli, nie wiem, czy wszystko jest ze mną w porządku, bo tak zwykle nie boli ... 😭 Co mam zrobić, żeby przestało ? Bo już nie chcę się faszerować przeciwbólaczami ...

Leti wspólczuje, bo ja mam tak przerabane co miesiac, mi nie pomagaja zadne sposoby, tylko tabletkii to tez musza byc z tych silniejszych. Wytrwalosci. Ja dzisiaj czuje sie juz nieco lepiej, ale dalej to przeziebienie trzyma. Miluniu, w zasadzie to te papierzyska wcale by mi nie przeszkadzaly, jakbym je przezucala za jakies godziwe pieniadze. Ja jak narazie bez planow weekendowych. Ostatnio wzielam sie za malowanie naszego mieszkanka i musze przyznac, ze wyszlo calkiem calkiem, takze pewnie bede lezec i podziwiac swoja prace. Buzki, ja do fryzjera jade dopiero w poniedzialek, bo wczeniej wszystkie terminy byly zajete, straszliwy busz mam na glowie nie do okielznania. Kazdy wlos chce sie rzadzic swoimi prawami, co w efekcie daje niezbyt piekna fryzure.

Leti -> tuli tuli bez buziaczków bo zarażam ;) ...może ciepły termofor połóż sobie na brzunio ale niestety wiem, że to wiele nie pomoże ja zawsze mam takie bolesne okresidła Inguś -> nie ma to jak podziwianie własnego dzieła wszystko co zrobi się samemu cieszy najbardziej ja też na papierzyska tak bardzo nie narzekam lubię swoją pracę i to bardzo a do tego mam super babki w dziale i ogólnie ludziska są git ....no właśniejest tylko jedno ale..... -> płaca ;)

Dzięki za wsparcie, za jakie grzechy my tak musimy czasami cierpiec :( ?? A wiecie, że dziś jest dzień chłopaka ?? :D

wiemy, wiem :D wysłałam mojemu lubemu sms-ka o treści \" z okazji dnia chłopka przesyłam Ci buziaka\" a po prezent jedziemy razem bo to ma być nagrywarka DVD a ja sama średnio się znam :)

już za chwil kilka zaczynam wekend :D:D:D życze Wam i sobie żeby był on udany i samymi radosnymi chwilami usłany 👄

ja też lubemu wysłałam życzenia :) przez gg - każdy sposób jest dobry, zwłaszcza, że chyba nie zobaczymy sie dzisiaj ... Chcę za to, abyśmy spędzili trochę czasu razem w weekend. Moja propozycje to kino w sobotni wieczór ;) (może coś polecicie, bo na razie nie jestem w temacie) A w niedzielę w rzeszowskiej hali na podpromiu są targi zoologiczne, pokazują różne zwierzątka :D Może mój plan się zrealizuje :P

Leti z kinem to ja do tylu jestem, to nic Ci nie poradze. A chwil kilka i ja zaczynam weekend, moj kochanienki, co za ulga. Milunia atmosfera w pracy jest wazna jak nie wiem co, u mnie niestety jest do kitu. Dobrze ze teraz mam mila towarzyszke w pokoju. Ale co tam dzisiaj piatek. Ja to ostatnio mam skleroze, dzisiaj przypomnialo mi sie ze zapomnialam o imieninach swoich siostrzencow, byly we wtorek i czwartek, co za pamiec, o dniu chlopaka pewnie tez bym zapomniala, jakby ktos mi nie przypomnial. Pozdrawiam i zycze wspanialego weekendu.

Hej buziaczki 😘 Leti--musimy cierpieć niestety....:( choć mnie od kilku miesięcy nic nie boli,cud naprawde,bo dawniej regularnie co 3 miesiące miałam straszne bóle :Ptakie że drżały mi nogi,były opuchnięte,a mnie na przemian zimno i pot mnie oblewał :( to straszne :( ale ostanio cos się poprawiło :) co do farbowania włsów....właśnie jutro będę to robić :) i kupiłam nową farbkę,nie miałam jeszcze,ciekawe co mi tam wyjdzie :) Safira kolor \"aksamitna noc\" :) na opakowaniu wyglada na taki bardzo ciemny fiolet,prawie czarny :)sie jutro okaże :) miłego weekendasa :)

Słyszałyście pewnie o tym wypadku pod Białymstokiem.... Nawet nie wiem jak to opisać, chodze i mam łzy w oczach.... Są podejrzenia, jeszcze nie potwierdzone, że zginęła dziewczyna , która uczyła się w gimnazjum, w którym ja pracuję.... Nie wierzę, ...... Gdzie był Bóg jak oni wszyscy żywcem się tam palili? Przecież jechali na pielgrzymkę..... Nie ma sprawiedliwości na świecie.....

Emi, to jest wielka tragedia :( Współczuję tym rodzicom. Ja nie wiem, co bym zrobiła, gdyby moje dziecko wyszło z domu i nigdy nie wróciło ... :( Dlaczego ludziom brakuje rozumu na drodze ...........??????????????? 😠 Inguś, a na długo przyszła Twoja miła towarzyszka do pracy ? Cleo, chciałabym coś zrobić z włosami, ale nie mogę - zapuszczam ;) Aktualnie mam kolor ciemnej czerwieni, ale to szampon i powoli się zmywa (ale nie jest tak źle, bo farbowałam w połowie sierpnia i do tej pory jeszcze nie zmył się całkiem ). A przed chwilą wymyśliłam, że odszukam w domu wałki i pokręcę włosy, ciekawe, czy mi wyjdzie ;) Rozmawiałam dziś z lubym, może pojadę z nim jutro w okolice przemyśla (praca), jak sie uda pojedziemy na zamek w krasiczynie :D Malutka, złociutka :P I co z tą cukrową depilacją ?? :P

Na tej drodze panuje kretyństwo jakiego nie ma chyba nigdzie indziej... Tak się składa, że naprawdę często jeźdżę akurat tą drogą do Warszawy i takie wyprzedzanie jak podczas wypadku to normalka przez autokary, a szczególnie tiry. Czasami jedzie ich kilka jeden za drugim.... i tak co parę km. :O Byłam w ciąży, jak ktoś wyprzedzając na trzeciego zahaczył o mój samochód i urwał lusterko i rozbiła się szyba. Było to kilka km od tego miejsca..... To był chyba cud, że ucierpiało tylko lusterko i szyba. Oczywiście ten ktoś nawet się nie zatrzymał, a ja nie jestem w stanie podać nawet marki samochodu, poza tym, że był czerwony.... :O Strasznie dziś mi smutno.... zróżnych względów.... i myślę o dziewczynie z innego topiku, która dziś dostaje swoje nowe życie ;)

Gość do **EMI**
A gdzie był BÓG, kiedy miliony ludzi spalano żywcem w krematoriach obozów zagłady? A gdzie był, jak dzieci umierały na ulicach? A gdzie jest teraz, kiedy na całym świecie wojny i głód?

Mnie się pytasz, gdzie był Bóg? Uspokoję Twoją ciekawość i powiem, że tak jak ty NIE WIEM..... i mam momenty, że zastanawiam się czy w ogóle istnieje......

Cleo -> moja koleżnaka z pracy robiła sobie włoski farbą Safira kolor \"aksamitna noc\" i ku zdziwieniu wszystkim wyszły jej takie bardziej kasztanowe niż czarne(ona liczyła na czerń z granatową poświatą) lub śliwkowe ale wiesz każdy ma inne włosy (kolor, poddatność na farbowanie) bardzo jestem ciekawa jaki Tobie wyjdzie kolorek Leti-> jak zwykle napiszę: jak ja bym chciała gdzieś pojechać niestety ostatnio na żadne wypady za miasto nie mamy czasu :( Emi -> chiałabym powiedzieć \"uśmiechnij się jutro będzie nowy dzień zapewne lepszy od obecnego\" ale wiem, że to nieprawda ...a co Boga, to nie jedna osoba powiedziałby, że zapewne właśnie Bóg tak chciał ja jednak tego nie powiem.... w takich sytuacjach czuję sie bardziej bezradna niż małe dziecko bo niestety nigdy nikt nie wie kiedy nadejdzie jego godzina 👄 godzina końca....

Mimo takich tradedii trzeba żyć i iść do przodu ... Tak wygląda właśnie nasze życie. Tylko gdy coś strasznego dotknie właśnie nas, to wtedy nie możemy sie pozbierać, pytamy, dlaczego to właśnie my .... A ludzie na całym świecie przeżywają tragedie i to co chwilę :( Nic już na to nie poradzimy ... :(

Przed chwilą ściągnęłam wałki z włosów, nie jest tak źle ;) Luby będzie miał niespodziankę ... Mieliśmy gdzies jechać, ale jednak przyjedzie do mnie ;) Bo właśnie na niego czekam :) I bardzo się cieszę, bo właściwie nigdy nie widzimy się w soboty. A nie cierpię spędzać sobotnich wieczorów samotnie :( Na szczęście dziś będzie inaczej [❤️

Udanej randki Leti ❤️ Juz mam \"aksamitną noc\" na głowie :) ciemny kolor,prawie czarny,błyszczy na ciemny fiolet :) tak jak chciałam :) lepiej sprawdzę pod słońce,ale narazie go nie ma ;) narazie jestem zadowolona bo juz miałam 1 cm odrosty i włosy spłowiałe :Pteraz wyglądam żywiej :) Nie wyobrazam siebie jako blondynki :) chociaż mam program do wizażu i robiłam różne dziwności :)kilka osób stwierdziło ze nawet mi blond pasuje :P eee nie..........;)

a ja dziś cały dzień mam zamiar kogoś pogryźć :O Uwaga, bo i wam się dostanie ;) Sprzątam, krzątam się i.... nie wiem gdzie wpaść... :( Jeżeli kogoś uraziłam swoim wywodem to przepraszam :)

Ciesze sie ze sie odnalezliscie. Wscieklam sie jak mi Malutka (dziekuje ci dziecko najdrozsze) powiedziala ze kurde topik zniknal, ale powoli sie uspokajam. Chociaz troche mi smutno bo jak by nie bylo 3 lata z zycia mi wycielo (pomimo ze ostatnim czasem mnie praktycznie nie bylo). A i chcialam przeprosic ze mnie nigdy nie ma (chociaz beze mnie bawicie sie dobrze a o to wlasnie chodzi). Oj ogolnie to smutno mi troche ze sie tak wszystko zmienia. Kiedys bywalam na dolkowie czesciej itd. itp. a teraz.. czasu nie mam za bardzo i .. i ludzie inni (w realu i w necie troche tez) i tak czasami sobie mysle.. cholera, wszystko przemija. no nic. buziaczki slodziaczki. i jeszcze... obysmy sie nie pogubili (Malutka -dziekuje ci baaaaardzo za linka). 😘