Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leti

N-O-W-E Dołkowo ...

Polecane posty

Matka! a Ty nie chcesz w pycha dostac?! My nie przeminiemy! no! i mi sie tutaj nie dołkowac! kapisz? :) wielki buziak faceci sa straszni...chlip..i wogole do dupy..chlip..i przez nich same klopoty..chlip..i dolki..chlip.. :(

Behemot mordko Ty moja ukochana 👄 masz nigdy o nas nie zapominać i jak najczęściej nas biedne małe dzieci odwiedzać :) Leti 👄w lokach musiałaś wyglądać jak anioł podobało się lubemu :) Cleo 👄 to super, ze włoski masz takie jakie chciałaś i że kolor wyszedł odpowiedni :D:D Emi 👄 już Ci lepiej mi często sprzątanie pomaga mogę się wyrzyć na brudzie ;) całuje Was wszystkich i chwilowo zmykam na kawkę 👄

Malutka 👄ten tego i co z depilacją bikinik bo ciekawość mnie zżera a i dlaczego tym razem faceci są do d..... ;)

malutka bo wezmę łopatę i Cię walnę w łepek proszę mi się uspokoić 😠 nie warto się dołowac nawet z powodu najcudowniejszego faceta na świecie bo to i tak tyllllko facet :) buźka 👄i uśmiechnij się :D

ale wlasnie chodzi o to,ze ja juz chyba nie moge...mam dosc tej odleglosci..nie widziałam Go juz 10 miesiecy. slyszymy sie też żadko..w sumie to od dwoch tygodni prawie wogole..nie liczac tego weekendu..ale to i tak w sumie pogadalismy 30 minutek..co to jest? 30 minut rozmowy w ciagu dwoch tygodni? jest tyle spraw..ech..

Gość kici kici kici
błędy...straszne błędy widzę ....wstyd!

kici, kici... jak Ci coś nie pasuje to nie musisz czytać :P ...malutka daj pyska 👄 i tuli, tuli...

o związkach na odległość wiem sporo :O jak teraz to wszystko wytrzymacie to gdy już będziecie razem to wasza miłość przetrwa wszystko i nic ani nikt Was nie rozłączy :) wiem, że to dla Ciebie słabe pocieszenie ale... zawsze lepsze takie niz żadne ;)

związki na odległosc...hahahahaha! hahahaha!................prych! ...hahahahaha ekhem...sory...ale jakos nie tegos tych związków....rok, dwa...moze i się wytrzyma..ale dłuzej....poooszszsee! a po cóż!? sorki za brutalnośc...ale mam takie skrzywienie odległościowe :) niektórym się przeciez udaje......nie? :) malutka, nie bój żaby! bedzie cool :) no i mam grzywke jak ten od zaczarowanego olówka :) ssuudoffna! sama sie układa! własów za dużo mi nie pozostawili, wszystkie postrzepilia raczeje strzepy zostawili :D :D :D ale ta grzyfffffka! suuudoffny ffidoszek :D! normalni w samozachwyt wpadne :D behemot 😘 wyrodna ty rodzicielko! na tak dlugo dzieci - niebogi swe opuszczać! :D a ten. dzis ide się popocic, hehe aerobik :) :) hehe...normalnie wstyd jak beret! bez kitu! bedzie smiech na sali! normalnie tym smiechem to mnie zabiją!!! hahahaha! areobik :) sudofnie! normalnie kwas! boszsze...nie se mi się.... pozdrawim i milego dnia życze :) a świstak siedzi bo wiewiórka była nieletnia :d :D :D

Witam po weekendzie wyspalam sie, troche pobalowalam, tylko sie nie wyleczylam i dalej mnie chorobsko trzyma. Leti ta moja nowa towarzyszka niestety tylko na pol roku 😭 ale ma nadzieje, ze moze uda jej sie jakos przedluzyc ten pobyt u nas, boy tylko. Bo doszly mnie sluchy, ze szuka ukladow, moja wczesniejsza towarzyszka, zeby do nas wrocic, oby tylko nie bo znowu wroci ta kiepska atmosfera i podjudzanie wszystkich na siebie. Leti juz wiesz jaka fryz chcesz miec do sloubu? Behemotku jak milo, ze wpadlas i znalazlas nowy topik, jeszcze Robal, Taniuszka, Sylvi, Karaani i inni czy oni trafi? Cleo fajnie, ze kolorek taki jak chcialas. Emi, ten wypadek to rzeczywiscie smutne, straszne. Mlodzi ludzie, tyle jeszcze bylo przed nimi. Straszne sa te wypadki i ta brawura i glupota co niektórych kierowcow, mozesz jechac normalnie i wyskoczy Ci jakis glupol i nie wiadomo czy wrocisz do domu. Niezle musialas sie wtedy zdenerwowac na tego palanta co urwal Ci lusterko, dobrze, ze nic Ci sie nie stalo wtedy. Malutka glowa do gory i prosze mi sie nie zalamywac bo jak wezme lopate i Cie grzmotne to wyleca Ci z glowy zle mysi. Badz silna dasz rade. Milunia, mi tez marzy sie jakis wypad. Ale moze w przyszla niedziele pojedziemy w Bieszczady, teraz tak ladnie wygladaja drzewa. No zobaczymy. A tymczasem koncze, znikam pisac pisemka i ide do sklepulca coik kupic do jedzonka, szkoda tylko ze to tak daleko. Buziaki

Madzik Twoje wpisy sa swietne, nie ma to jak byc zadowolonym z fryzury, ja ide dzisiaj, bo juz nie moge okielznac tych swoich wlosow. A jak bo wizycie u zebologa, przystojny chociaz byl???

heheheh...moze jak by zmienił płeć :D mój zebolog to taka pani w srednim wieku. pierwsze spotkanie z nia bylo dosc traumatycznym przeżyciem, bo normalnie na mnie nakrzyczała. ja tu ze łzami w oczach puszkowo-okruszkowych, z trzesąca się broda, ufnie jak dziecko łamiącym głosem mówie że boję sie i zaraz zemdleje a ta na mnie wrzask że ona nie godżilla i nie ma się co jej bać i ze ma dosc bo wszyscy mówią że sie boja, a ona co do jasnej cholery ma ich przepraszac i obiecywac ze nie bedzie bolało ?? hehehe normalnie musiałam ja uspokajac bo ręce jej sie trząsły jak by parkinsona miala. przekochana jest normalnie :) ingus , a może jakąs kontrole na nich nasłac i powiedzic że niezgodnosci sa...:) niech im sie przywala do tyłka! a so!

a ja chyab będę musiała się z wami pożeganć. Od soboty nie mam netu, bo mi padł, i nie można ponioć nic zrobić.... tzn. można lae im się chyba nie chce utrzymywac mnie jednej :P własnie zrobiłam pokazówę przez telefon dla tego przeklętego dostarczyciela ... a teraz żałuję bo chyba przesadziłam :O Wszystko ma się wyjaśnić dziś około 16. Jak beda mnie jeszcze chcieli ti dam znać.... 😘

Emi nie porzucaj nas :( kici, kici.... pewnie że wolno, a mi wolno być słodkiej nawet do porzygania :):)

a kici... jakbyś nie załapała to ja to także milunia :P:P całuski dla wszystkich 👄

Emi, obys tylko odzyskala dostep do netu. Taka mam nadzieje. Madzik kontrola nic by nie dala, za duzo jest ukladow, ukladzikow, zreszta juz to przerabiamy prawie 2 lata i nic, jest bezkarnosc i tyle. Niestety, moze kiedys to sie zmieni. Znikam, do zobaczenia zagladne wieczorem, bo dzisiaj jestem slomiana wdowa.

Inguś tylko nie szalej za zbytnio ;) ...😭 paznokieć mi się nadłamał 😭 idę go dzisiaj reanimować może się uda bo ja nie cierpię krótkich paznokci 😠

wypłakałam się :) i już mi lepiej :D a teraz wezmę worek i wrzucę do niego jakieś zwierza wylniałego :)

no kurna no..niby lepiej.. Mili..skad wiesz,że jezeli teraz wytrzymamy,to pozniej nasz milosc przetrwa wszystko? chce jechac do W.na stałe..co jesli nam sie nie uda? przeciez tyle przerwy w zwiazku..? :( MAgaleno syreno..to teraz wygladasz jak? zdjaonki prosze :) kurde..latwo mowic...ja swoge chlopa od 10 m-cy nie widzizlam :( cholera no..walcie lopatami po lbie Emi..kurna..jak Ty nie ebdziesz miala netu..to tez temu faciowi zrobie pokasssowke,a so?! 😘

Hej 🖐️ Ale mnie dzis głowa bolała,jak nigdy:( ale zażyłam Goździkową ,popiłam kawą i przeszło,cud :) Ma--dzik--Twa nowa fryzurka mnie zaintrygowała :) prosze zrobic foto i posłać Cleo :) Bo mam Cię tylko w starej wersji :) Ja to znów nie cierpię grzywek :P bo mi nie do twarzy,wyglądam jak pulchna bułeczka :) Pozdrowionka 🖐️

Cześć :) witam ! Nie ma mnie na razie, bo uczelnia mnie \"pochłania\". Ustalanie planu i takie inne pierdółki, przez które trzeba ciągle w mieście siedzieć. :classic_cool: No nie tak całkiem na uczelni - - - przyznaje się :P Byłam dziś z lubym na małej wycieczce :) A weekend to się BARDZO udał ! Inga, mam Ci coś napisać, ale wybacz, zrobię to jutro albo pojutrze, w miarę wolnego czasu. Dziś idę już luli, bo jutro trzeba wcześnie wstać - - - - - Buziaki dla Was wszystkich, szczególnie dla Matki 👄

Leti 👄 mimo, że Cie nie ma całuje Cie mocno 👄 poustalaj wszystko i wracaj do nas :) Malutka 👄skad wiem ??? z autopsii :):) a i wydaje mi się, że tylko prawdziwa miłość pozwala na wytrwanie związku na odległość a jeśli takowa istnieje to wiadomo będzie trwała wieki, ja swojego lubego poznałam jak miałam 21 lat pierwsze 2 lata związku to był związek na odległość później zamieszkaliśmy razem później był koszmar tzw. dopasowywanie się (tzn. ciągłe kłutnie o wszystko i o nic) a teraz jest git :classic_cool: chociaż wiadomo raz lepiej raz gorzej 👄 Cleo 👄 ja tam dla odmiany nie lubię się bez grzywki wprawdzie ostanio mam taka mizerną i raczej krótka ale zawsze lepsza taka niż żadna ;)