Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leti

N-O-W-E Dołkowo ...

Polecane posty

wiecie Kochane jakie mam cudne paznokcie wiśniowe w biało-srebrne wzorki ala kwiatki takie delikatniusie, malusie i śliczniusie po 3 na każdym z paluszków :D:D:D była się wczoraj nareperowac mojego nadłamanego paznokcia i pani przy okazji wszystkie mi upiękniła :):)

Mili..kurka..nie wiem..moze faktycznie..ale boje sie..bo jezeli On tu by wrocil..to wszystko bylo by ok, nie ma problemu (ale wiem,ze nie wroci) wiec ja jade tam..i tego sie boje :(

wiem malutka, że tam to nie tu... ale ja też przyjechałam do lubego wyprowadziłam się z domciu, zostawiłam rodzinkę znajomych.... (wprawdzie nie tak daleko i nie do obcego kraju) jednak czasami warto zaryzykować :):) buźka ...wiecie co babulce gorzej mi 😠 już chyba nigdy nie wyzdrowieję 😠 dzisiaj jest gorzej niż wczoraj chociaż w poniedziałek było juz prawie dobrze teraz do mojego zaje....stego kaszlu daszedł katar tzn. nos mam zapchany jak cholera i duszę się ...próbowałam już wszystkiego (od groma i ciut, ciut leków, domowe sposoby, antybiotyk)bezskutecznie 😠 czy ja nigdy nie będę zdrowa??? chwilowo nie biorę nic -> czekam na pogorszenie -> a wtedy może wyląduje w szpitalu na kilka miesiecy i będzie ze mną spokój 👄 to przeciez już 3 tydzień 😠😠

dzisiaj ponownie idę do lekarza jutro może mnie nie być (mam nadzieje, że dostanę zwolnienie i to nie tylko na czw i pt ale chociaz na jakieś 7 dni...) jakby co to udanego weekendu 👄 chociaż jak nie umrę to postaram się z domu tu zaglądnąć może w piątek :):):) 👄

Mili..kurka..nartwie się o Ciebie..idz do lekarza..idż kochana:) wiesz co..ja chyba tez zaryzykuje..:)..pojde za glosem serca..bo rozsadkiem tego nazwac nie mozna.. a wiecie co..dzisiaj kumpela z klasy sie zareczyla..tzn..kilka dni temu.. :)

...w dalszym ciągu chora po wizycie u lekaża siedze w domu (a dokładniej leżę) i leczę się 👄 to co ewakuacja do starego ??? :) 👄