Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leti

N-O-W-E Dołkowo ...

Polecane posty

tak teraz będzie o modzie i pogodzie ;) ...ja mam brązowe kozaczki i torebkę i futerko (ale takie bardziej kakaowe niż brązowe) kupiłam sobie pod koniec zeszłej zimy :D:D trafiłam w kolor jak tralala :D no chyba, że do zimy zacznie panować moda na żółty ;) 👄

piszą dzisiaj ludziska na forum i piszą ciągle nas zrzucają :O

a ja na zimę nie mam nic .... bo nie liczę kozaków sprzed 2 lat i nie powiem jak starego płaszcza .... w zeszłym roku nic nie kupiłam bo jakbym na brzuchol przymierzyła za nic bym w rozmiar nie trafiłą hehe a co kupię i jakie - jeszczenie wiem - na razie rozglądałam sie tylko za kompletem i kozaczkami dla małej :) jakoś mi się wydaje, ze jeszcze duzo czasu do zimy hehe ... a pieniedzy mało więc nie chcę sie denerwować za szybko ;) ale moze w piątek (jak wróci złota jesień) pójdę z koleżanka popatrzeć czy u nas w sklepach etz juz zakrólował brąz :) wcozraj wróciła do mnie poniekad comiesięczna przypadłość ..... po roku i prawie 8 miesiacach hehe a dzis umieram .... w pracy juz wytrzymać nie mogłam :( a zapomniałąm juz jak to potrafi dokuczać :( buuuuuuuuuuuuuu

elfficzku daj utulę Cię no tak ciąża i małe baby ma plusy odpada comiesięczna mordęga :) ...u mnie niestety też ostatnio jakoś z kaską kiepskawo ale tyle rzeczy chciałbym kupic ale nie mogę narzekać, że nie mam w czym chodzić z tym, że wiecie jak jest zawsze coś nowego to coś nowego :) ...a nie takie moje starocie ;)

heheh :D a co do tego żółtego, widziałam całkiem niezłe żółciutkie majteczki ;) ale by to była odmiana :D

ja tam musze sobie kupić pomarańczowy stanik mam taką śliczniusią pomarańczową bluzeczkę, którą kupiłam do mojej zimowej garsonki garsonka jest (no wiecie co zapomniała o niej) brązowa w drobną pomarańczową kratkę :)

pomarańcz jest bardzo hmh... soczysty :D jak owoc :P i bardzo żywy ! nie przepadam za różem, ale właśnie jeden staniczek mam różowym koronkowy i nie żałuję, że go kupiłam ;) Chciałabym sobie kupić też taki w kolorze śliwki, ale jeszcze takiego nie widziałam :( - - - ale mamy dziś tematy :P:P:P

sorry, że ja tak raz fizzi raz milunia ale w różnych miejscach jestem pod różnymi nickami a że tak ciągle nie chcę mi się zmieniać ....to.... 👄

...a Leti zapomniałam (z tego wszystkiego) podziękować Ci 👄 za poranne odnalezienie mnie i zawrócenie z drogi do puszczy ;)

śliwokowy faktycznie ciężko będzie kupić ...a temat dobry jak każdy inny :P:P:P:P i teraz wyszło na jaw jakie z nas (jak to elffik zauważyła)strojnisie :P:P

a proszę bardzo :) Rano byłam z lekka zszokowana, więc podjęłam się załatwieniem baszej sprawy. Pewnie efektów nie bedzie, ale dobrze, że się nie pogubiłyśmy. Czasami nachodzi mnie na różne kolory i dlatego w najbliższym czasie kupię sobie farby do tkanin i będę działała...... Uwielbiam takie kombinowanie :classic_cool:

Frajer! no! kurna! bulwers wielki! ide na angielski za momencik! jejeku jekku! mam nadzieje,ze bedzie moj kochany! hyhyhy aha! wiecie co! farbuje sie na BLAD!!!!

ja nigdy sam niczego nie ufarbowałam no nie nigdy kiedyś jak miłam lat naście i były modne takie bluzki farbowane z zawiązanym supełkiem żeby było tak pstro sama taką sobie wykonałam i nawet mi wyszło a i jeszcze jak grałam w przedstawieniu wiewiórkę to sobie na rudo białe rajstopy farbnęłam ale byłam kiedyś zdolniacha :) niesamowite :D

Mili...ale ja kurka wlosy se farbuje na bląd :) no! a wiecie co! mam cos dla Was! Pasta cukrowa do depilacji! http://www.wizaz.pl/images/jkrawczyk/depilacja_cukrowa/index.php TYLKO SLUCHAJTA! dodajcie wiecej cukru,a mniej wody..bo Wam sie bedzie dlugo gotowac! jest extra! wczoraj robilam! na pocztaku boli! Łydki gole..wiec te cebulki były mocniejsze..i ciezej sie robilo..ale uda mam gładziutkie :*

malutka ja farbuje farbą Garniera blond rozświetlony (czy jakoś tak 112) nie mam takich platynowych tylko takie słoneczne (biszkoptowe) na to mam bolnd pasemka (kilka tonów jaśniejsze) farbę na odrosty naklada mi mój luby, żeby nie pominąć włosów i żebym nie wyszła łaciata pasemka robiła mi fryzjerka ...o tej depilacji cukrowej już dawno myślałam ale nie wiedziałam czy faktycznie działa teraz już wiem -> dzięki 👄 może zimą ją zastosuje no bo najpierw włoski muszą trochę urosnąć :) maluta, a nie szkoda Ci włosów wiesz farba niszczy i te odrosty ja muszę farbowac co 3 tyg (max)

...a wiecie co -> faktycznie to dołkowo jest nowe takie kolorowe :)

szkoda nie szkoda..odrosna przeciez :) chce zobaczyc jak wygladam ja myslslam tez o pasemkach :) a wlasnie..najgorsze jest to czekanie na odrastanie wloskow....ja na lydkach mam srednio wydepilowane..bo niektore byly jeszcze za krotkie i pasta ich nie trzymala.. tylko musisz ja dobrze do nogi przylepic..bo inaczej wyjdzie nie dokladnie.. podobna do wosku :) i kurna tania! nastepnym razem bedzie mi W robil ;) hyhyh przejade sobie jeszcze dzisiaj raz... :)

jeszt :) wiecie co..a jakbym tak sobie wydepilowala ta pasta cukrowa okolice bikini?:P fajne bo nie podraznia skury..i latwo smyc w razie czego :)

stopkę zjadł pożeracz stopek nr 9 ;) malutka -> to lepiej idź do sklepu z perukami :P ...a bikini też fajnie tym cukrem wychodzi ????

boszsszeee... kibluje tu do 17....SAMA!!!! tak mi się nie chce... spac mi się chce....kurcze...chyba w jakis sen zimowy zapadam....spaci spać... jeszcze kolezanka do mnie przychodzii wyciaga mnie na jakiś koncert. kurna w srodku tygodnia....nie ce mi sie...kombi...iii tam ...jeszcze w stodole...po co....nie lepiej sie wyspać? kurcze najpierw na gadu mnie męczy...później zadzwoniła...więc mówiejej grzecznie żeby spadała....a ta nic....wpadnie do mnie na piwko, to mnie jeszcze namówi...a własnie ze nie namówi...nie ce i juz! jessu...chyba ja uderze.... klusek se wyjechał i zostawiłmnie na pastwe kolezanek...normalnie żeby jakis dyskretny był! ale gdzie tam! przy kazdej okazji gada moim kumpelom jakaja to samotna będę jak on wyjedzie i żeby sie mną zająć! chamstwo! więc one sie mna zajmuja! a jakże! niedługo w alkoholizm popadne! tak sie klusek o mnie martwi! oh! gdyby on wiedział! to by zabronił mi się spotykac z tymi zbereźnicami ! hehe :) goraco um mnie...normalnie się topie. miało padac wiec jakoś się cieplej ubrałam....yyyh nie lubie polskiej złotej jesieni...wole ta brązowo zgniłomo zapachu ziemi :) miodzio-lodzio :)

malutka czytasz w moich myślach :D:D ...i widzę, że Twoja stopka powróciła na swoje miejsce :)

Mili...kurna wlaśnie bede robic dzisiaj bikini! zdam relacje (jak bede w stanie) dzisiaj..a jak nie to jutro rano..ale nie zaszkodzi sprobowac perulki nie chce! bo kocham swoje wloski :) narcyzm ;)

dep[ilacja cukrowa, niezła, no i tania - - pewnie trzeba bedzie spróbować ;) Malutka, czekamy na relację 👄

ma-dzik do 16 mogę Ci towarzyszyć :):):) ...a u mnie kropi deszcz :( malutka -> czekam na relację :D z depilacj :)

mili zaraz do domkuidzie..a ja na angielski..hyhy kurna..wiecie jaka fajna motywacja? :]