Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabka_jola

nienawidzę Agnieszek

Polecane posty

Gość żałosne jesteście
dorosłe baby a takie głupie :p

Gość aniesia
a ja uważam że nie ma większych suk niż kingi

Gość łhohoho
:D :D :D nie ma to jak aktywny relaks

Gość wszystkie Kaśki
to głupie zdziry.Nienawidze wszystkich Kasiek. Sa fałszywe, wredne i chamskie, a to tego niezłe z nich dziwki. Na wszystkie na które trafiły to takie były.Chętnie wybiłabym wszystkie. Na Majdanek z nimi !!!

Gość dziewczyny no co wy
nie można generalizować. Ja jestem Agnieszka i znam sporo Agnieszek, ze szkoły ze studiów.. Każda była inna, jedna przemądrzała, druga szalenie cicha i skromna, kolejna bez stylu, inna bardzo orginalna, następna szalenie opanowana i inteligentna, jaena lalunia, i jedna rzeczywiście, brzydko mówiąc wchodząca do łóżka prawie każdemu facetowi(musiał być sporo starszy).. To nie wszystkie, które znam, ale jedno wiem na pewno, każda z nas ma zupełnie inny charakter, styl bycia itd. Raczej za niezbyt miłe i odbijające facetów uważam Pauliny..

Gość łhohoho
wiecie co, az mię brzuch rozbolał :D Patrzoj Franok, leci mysza, weź no kopnij, ulzyj sobie

Gość jolka to że twój mąż zdradził
Cię z jakąś agnieszką, wcale nie oznacza, że wszystki Agnieszki to suki! Mojemu narzucała się Edyta, dla mnie jest zwykłą k.......ą, szmatą, wywłoką ale nigdy nie powiedziłabym,że wszystkie Edyty to suki! Nie uogólniaj więc, bo to dziecinne i głupie!

Gość jolka to że twój mąż zdradził
Cię z jakąś agnieszką, wcale nie oznacza, że wszystki Agnieszki to suki! Mojemu narzucała się Edyta, dla mnie jest zwykłą k.......ą, szmatą, wywłoką ale nigdy nie powiedziłabym,że wszystkie Edyty to suki! Nie uogólniaj więc, bo to dziecinne i głupie!

Gość A mnie wkurwiają
Angeliki i Przemki (jebane chuje) ufff lepiej mi

Gość kaska 2445
tez nienawidze agnieszek to sa szmaty !

Gość a kaśki to już wogóle
puszczalskie! :D

Gość kasia- opole
Ja uważam, że nie mozna tak szufladkowac ale sama akurat tez nie mam do nich szczęścia, w podstwówce, była jedna, straszny samolub rozpieszczony teraz w ogólniaku tez mamy agnieszkę, pamiętam jak w drugi dzień szkoły musiała"pochwalić" że nie jet dziewicą, wkurza mnie jej osoba, cokolwiek sobie kupisz możesz byc pewnien że weźmie ci to z reki powie "daj kawałek" odgryzie i ci odda robiąc przy tym słodką minkę... dno :/

Gość aga70
Mam na imię Agnieszka i jest mi niedobrze gdy to czytam.Jak mozna oceniać wszystkie Agnieszki..Kaśki ..itd..,bo jedna ,czy dwie namieszały wam w życiu.To straszne i niedojrzałe.Wstyd dziewczyny!!!!!!

Gość nienawidze
Ja tez nienawidze agnieszki Po naszych czynach bedziemy sadzeni !

Gość Ma_ruda
no oczywiście, że nikogo nie można oceniać po imieniu, ale ja na swojej drodze spotkałam tylko i jedynie takie kobietki, które mi bardzo bardzo nie pasowały.... wredne były i tyle ale to tylko przypadek ;-)

Gość a ja jestem
Agnieszka i wszyscy mnie lubią :)) jeszcze nikogo nie skrzywdziłam - no chyba, że nieświadomie.. uważajcie z tą nienawiścią, wróci do was w najmniej odpowiednim momencie.. :O

chciałam tylko dodać, że miałam ochote wyrzucić z siebie żal, jaki istnieje do tych kobiet. A wydawało mi sie ze do tego tez służy forum! więc mam prawo zbluzgać je tutaj i koniec!!

Gość mąż cię zdradzał ze wszystkimi
Agnieszkami? :p nie uogólniaj kobieto!

I MĄŻ MNIE NIE ZDRADZIŁ!!!!!!!!!!!! TYLKO NAPISAŁAM ŻE ONE SIĘ PCHAJĄ!! TE 4 AGNIESZKI OK?? TE 4 AGNIESZKI JAKIE ZNAŁAM A TERAZ NASTĘPNĄ TAKIE BYŁY !! I MĄŻ MNIE NIE ZDRADZIŁ!! CZYTAJCIE JAK JUŻ KOMENTUJECIE!!

Gość no to wszystkie cztery pchały
się do wyra twojemu mężowi? :D a on oczywiscie się bronił , jak tylko mógł? :)

TYLKO NAPISAŁAM ŻE ONE SIĘ PCHAJĄ!! TE 4 AGNIESZKI OK?? TE 4 AGNIESZKI JAKIE ZNAŁAM A TERAZ NASTĘPNĄ TAKIE BYŁY !! I MĄŻ MNIE NIE ZDRADZIŁ!! CZYTAJCIE JAK JUŻ KOMENTUJECIE!! po raz drugi dla ciezko myślących itd

Gość umiem czytać
:p tylko nie kumam, po jaką cholerę uogólniasz? Mojemu do wyra pchała się Edyta, nienawidzę jej ale nigdy bym nie napisała że wszystkie o tym imieniu takie są. chociaż ???????kto wie? wystarczy przeczytać książkę o E.Górniak:)

posłuchaj to uogólnienie wyszło na podstawie obserwacji z życia. Wcześniej napisałam, ze miałam koleżanki tez Agnieszki, z którymi lata się przyjaźniłam- i nie widziałam w tym nic złego ze zdradzały swoich mężów czy chłopaków. Teraz poznałam nastepną Agnieszke, i ona teraz- nie to ze się pcha do wyra- tylko narzuca się mojemu mężowi- i dlatego się poprostu troche wściekłam, bo laska robiła to na moich oczach.

Gość ok nie irytuj się
:) rozumiem co czujesz

Gość a ja jestem Agula i co
i uwazam ze sa one fajne i juz!!!!!a glupie to sa Ele!!!!!!!!!i Jole czasem tez

Gość WSPANIAŁA AGNIESZKA
oj żałosne kobiety - wypisałyscie wszystkie cechy których im pozazdrościcie!! że wasi faceci wola właśnie je!! Agnieszki !! hehehee,,,,,,,,,,,usmiałam się czytajac to forum!

Gość tylko wyjątek
potwierdza regułe! zadufana i zakochan w sobie Agnieszko!

Gość ja też znałam dwie AGNIESZKI
a z jedną się nawet przyjaźniłam przez 5 lat, ale zrobiłam mnie tak na szaro, że również nie utrzymujemy kontaktu, mam tak jeszcze tylko z Moniką i Renatą i poza tym jużnie mam z nikim zatargów

Gość WSPANIAŁA AGNIESZKA
hehhehehehehe a ja nie jestem Agnieszka tylko taki tytuł dodałam!! brawo brawo!! :D:D:D:D

Gość ktosi
tak, agnieszki to wredne małpynienawidze ich prawie tak samo jak Kasiek