Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabka_jola

nienawidzę Agnieszek

Polecane posty

Gość a może te co tak krytykują
Agnieszki podadzą swoje imiona? :p

Gość Zgadzam sie z zalozycielka
topiku...Agnieszki takie wlasnie sa... Moja kolezanka agnieszka, jest o wszystko zazdrosna, jak sie napije to sie przespi z kazdym, obludna,niesprawiedliwa i wiele innych rzeczy,,,

Gość agnieszka.................
Do Żabci.......Mam na imię Agnieszka.To ciekawe co tu się dzieje...hmmmm...nie ciekawe....paskudne.Nie jestem taka jak piszesz....a kobieta która chciała rozbić moj związek miała na imię Kaśka.Ale przez jej pryzmat nie mogę napisać,ze Ty też taka jesteś.Nie mogę,bo Cię nie znam.A to ,że masz tak na imię o niczym nie świadczy.

Gość *Agnieszka*
Jeszcze się taki nie narodził co by Agnieszce dogodził! ;) ... przez pryzmat imion oceniacie ludzi - ciekawe? Zapytajcie co na to psychiatrzy.

Gość rewelacja126p
a ja Jolów są takie nierozgarnięte KROWY!!!!!!!!!!!

Gość zgadzam się Jolki są wredne

Gość azk
a ja mam na imie Agnieszka i wcale taka nie jestem,nie powinnam o sobie tak pisac ale jestem bardzo dobrym czlowiekiem w przeciwienstwie do tego co tutaj piszecie.Nie jest milo czytac takie rzeczy o ludziach ktokolwiek by to nie byl czy Agnieszka ,czy Kaska czy inna osoba,a te dziewczyny co wyrzucaja z siebie ta nienawisc przez internet maja powazny problem psychiczny ze soba .Mowicie ze Agnieszki sa niedobre a ja uwazam ze dobry czlowiek nie pisalby takich wrednych slow jak wy to robicie .....i kto tu jest niedobry

Gość Najgorsze są Ole
Znałam jedną Olę - głupia baba, obgadywała mnie i naśladowała styl ubioru, fryzurę itp. Z inną Olką z kolei mój eks facet się umawiał poza moimi plecami - bueeee. OLKI WON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kasie
Najlepsze są Kasie - zawsze to powtarzam! Wszystkie Kasie, które spotkałam były piękne, mądre, seksowne, ambitne, wrażliwe - a szczególnie ta, która widzę codziennie w lustrze. :-) Pozdrawiam!

Gość Ornitolog8
Największą szmatą wśród Agnieszek jest Skowrońska. Wyjątkowo tępe zwierze o kurewskim charakterku.

ja jestem Agnieszka i krzywdzi mnie to co tu wypisujecie. mysle ze sypianie z zonatymi nijak ma sie do imienia Agnieszka, tak samo jak to ze jestesmy zazdrosne - jakie kobiety nie sa?? przykro mi ze tak piszecie o Agnieszkach generalizujac

Gość sksli
bo to jest strona dla skrzywdzonych przez los normalne kobiety nie pisza takich rzeczy mimo ze ja jestem Kaska nie przeszkadza mi zadna Aga ,Ola itp......chore

Imiona których nie znoszę, bo mam jakieś kurewsko-wredne skojarzenia: -Ania, -Agnieszka, -Monika. Pierwsze - pospolite i nijakie (nei ma nic gorszego, niż przeciętność). Drugie - kurwiszony do n-tej. Trzecie - małe, złośliwe małpy.

Gość histeryczka
Jedna Grażyna wk... mnie na maksa. Zaraz przekłuję szpilką jej zdjęcie - na szczęście mam, aż dwa.

Gość a ja nienawidze
Kasiek :o to dopiero suczyska

Gość moruss
a ja uważam że joanny i marty skazane są na życiowe jakieś nieszczęście( choroba lub przedwczesna śmierć w rodzinie, niedowartościowanie lub ciężki kompleks niższości...) Znam 8 kobiet noszących te imiona i każda skażona jest przez jakieś " życiowe nieszczęście"

Gość o żesz
Ja pierdzielę.. Na leczenie, wszystkie... :o

Gość KOLEJNY BEZNADZIEJNY TOPIK
:(

Gość zla___
a jak jak slysze imie Iza to mnie rzuca, szlag mnie trafia ;];];];]

Gość Kamykazee*
Bo z Agnieszkami to trzeba jak z Dobermanem. Krótko kurwa, ma wiedzieć kto tu jest Panem! I oczywiście co jakiś czas trzeba je sprowadzać boleśnie na ziemie, bo ich ego nie pomieści się w wieżowcu. Poza tym trzeba prostować kręgosłup moralny, żeby się nie zeszmaciła.

Gość ja też nie
lubię ągnieszek, są niemiłe i brzydkie - wszystkie , które znam bez wyjątku. Imie zresztą też jest brzydkie :D

Gość miu-miu
Ja też nienawidzę, szczególnie tych co biegają/biega a taka gruba jak kaszalot/