Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabka_jola

nienawidzę Agnieszek

Polecane posty

Gość jacław
przedwczoraj kotek mruczek jest jeden napisała jacław.. To może wystarczy jak uściślisz Których nienawidzisz chciałbym uściślić których agnieszek nienawidzę. tylko wolałbym nie na forum

Gość jacław
nie masz czego. Akurat ty mam nadzieję, że jesteś wyjątkiem. lubię te, które mruczą sobie czasem pod noskiem.

Gość dr helmut kIotz
ja na ten przyklad nie lubie Patrycji :P

Gość jacław
Zapewniam cię kotek mruczek jest jeden, że nie jestem myśliwym, a już napewno nie poluję na kotki, bo to byłby kanibalizm. A ja tak się poukładało, że jestem kotem mrukotem.

jacław ...znaczy chcesz mi pomruczeć mrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....;):D a wiesz , że to jest bardziej niebezpieczne niz kłusownictwo ;):D Bojem sie Ciebiem ..😭 A jak jesteś złym kotem :( Takim co bije inne koty ech:( Kto mnie uratuje , kto dopomoże:( będziemy sami wiec ..ech..wszystko sie może zdarzyć...:D :D:D:D:D:D ps. wybacz mi mam głupawkę ;)🌻

Gość kotyy
wypad z tego topiku!!!

Gość jacław
no to na razie mmmmmmmmiiiiałłłłłłłłłłł

Gość jacław
witam cię kotek mruczek jest jeden. Mam ochotę jakiejś Agnieszce się wymiałczeć. Zostałem postrzelony przez myśliwego. Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej szczegółów, odezwij się na jackala@gazeta.pl

Gość nobody-vip
ja tak właściwie też nie przepadam za Agnieszkami, poza jedną..wyjątki się zdarzają..to bardzo dobra, przyjacielska dziewczyna, szanuje ludzi i wszyscy świetnie czują się w jej towarzystwie, dziwne..bo jest b.ładna, inteligentna,wykształcona.. a wcale się nie wywyższa, wręcz preciwnie...jest skromna i uczynna...po prostu anioł:-)

Gość krzysiu365478
Agnieszki są bardzo łatwe i fałszywe nie znam Agi która taka nie jest

Gość Blondynka taka jak ja i co
krzysiu365478...:) "Agnieszki są bardzo łatwe " Rozumiem że znasz wszystkie:P Intryguje mnie skąd wiesz , że są łatwe ? Przecież porządny Krzysiu nie wie z autopsji:P Jakby to o nim świadczyło :):D "i fałszywe nie znam Agi która taka nie jest " Rozumiem że nie miałeś do czynienia z oryginałem:P Nie zadowalaj sie z fałszywką:P poszukaj oryginału :P pozdrawiam

Gość jacław
Osobiście uważam, że wszelkiego rodzaju Krzyśki to wredni i puści faceci. niestety mam z takim jednym w pracy do czynienia. Zwykły miejski cwaniak, a nie dość tego walnięty jak 100 diabłów. Oby dyrektor go w dniu jutrzejszym zwolnić raczył.

Gość Enzoriftol
Też nienawidzę. Z całego serca. Puste suki.

Gość e556
ja też nie lubię agnieszek, te które znam są jakies takie zimne wyniosłe bezpłciowe (znam ich około10) to rzeczywiscie dziwne ale jest cos na rzeczy

Gość maszz rację
bo to kurrwy bure suki które zaśmiecają tę planetę swoim plugawym jestestwem :classic_cool:

Gość Jacek1234
Nic dodać nic ująć.

Gość pozdro...
dla wszystkich którzy nas nienawidzą....AGNIESZKI GÓRĄ....Agnieszka

Gość cos sie swici cos sie blysko
A ja znam taka Agnieszke: jest to osoba niesmiala, pomocna, i bardzo oddana Bogu, jest bardzo pobozna

Gość Jacek123
no to wyjątek potwierdzający regułe.

Gość
a ja nienawidzę osób, które klasyfikują ludzi na podstawie imienia :D

Gość zmija jestes tu jeszcze
w sumie jak sie dobrze zastanowiłam to agnieszki sa glupie

Gość coś w tym jestttt
może to i nie reguła ale znam 2 Agnieszki które są strasznie fałszywe, na jednej już się przejechałam :O czas pokaże czy druga też jest taka "fajna" ale już coś zaczyna kombinować , bo szuka tylko sposobu by znaleść się w pobliżu chłopaka który do mnie podbija, a na imprezie jak mnie nie było to dowiedziałam się że sama go do tańca poprosiła , normalnie szkoda gadać. I jak tu ufać tym Agnieszkom :(

Gość aaaa-g-n-i-e-s-z-k-a
usmialam sie:] Pozdrawiam AGNIESZKA:) osobiscie mam uraz do Barbar..ale nie uwazam ze wszystkie to zdziry itp,ot takie moje nie zczescie ze akurat mialy takie imie:)