Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie

sposoby zdradzanych żon

Polecane posty

Gość ------------------------------
😘 😘 😘😘😘 😘[kiss[😘 😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘 😘😘😘😘 😘😘😘 😘😘 😘

Gość ------------------------------
kurczę, nie da się...:(

Gość innka
dziewczyny, pocieszcie mnie : ( nie wierze ,ze spotka mnie jeszcze cos dobrego w zyciu ... normalny dol, powiedzial, ze nigdy mnie nie kochal (po 5 latach sobie to uswiadomil) nie wiem co mam robic, wyprowadzilam sie...

Dla Agatki tylko kwiatki i usciski!!!Innka ,bede jutro wieczorkiem-maz w pracy to spokojnie pogdamy,pozdrawiam nie martw sie,mezczyzni maja dwie glowy ale za malo krwi zeby myslec obiema jednoczesnie.Pa

Emerytko ! 🌻🌻🌻 Przyjmij również ode mnie życzenia ! POPROSTU BĄDŹ SZCZĘŚLIWA .... .......i idź w stronę ciepła ......... Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie Kinga z Poznania P. S. Chyba potrzebuję potwierdzenia , że dobrze robię teraz .... Zdarza mi się zatrzymywać i spoglądać do tyłu na to moje pokopane życie ... czasami płaczę jak tak sobie patrzę na te 15 lat ... ale brnę dalej ...

Innka Ty tak bardzo sobie nie bierz do serca tego co on mówi.Pewnie mówi pod wpływem emocji a potem będzie sie wypierał tak jak mój zdradzacz,ja tak mówiłem ,chyba ci się sniło, to niee możliwe.Wiesz ja zaczełam go nagrywać i jak się kiedyś zdenerwowałam, to mu odtworzyłam fragment.Źle zrobiłam, bo teraz się pilnuje co mówi, chociaż wiesz teraz to jestem na takim etapie,że nawet gdyby mówił ,to i tak by mnie to nie obchodziło.Myślę ,że jest Ci teraz ciężko ale jeśli cię to pocieszy ,to ja po 2,5 roku stałam się na zdradzacza zupełnie obojętna.Myślę ,że na takie chamstwo jakie ciebie spotkało, też obojętność byłaby najlepsza.Pisz do nas dużo ,to przyniesie ci ulgę.Pozdrawiam🌻

Emerytko,przegapiłam,przepraszam,serdeczne uściski ,Samych słonecznych dni!!!!!

Dzięki dziewczynki za .zyczenia! Agata gdybyśmy mieszkały w starożytnej Babilonii to byłybyśmy siostrami.Oni wierzyli w numerki.U nas występują podwójnie 2 i różnica 20.Według ich wierzeń aby być szczęśliwa po śmierci powinnam ci oddać wszystko co mam , niestety razem ze zdradzaczem. Tak by musiało być bo ja nie mam rodzeństwa.Nawet bym się nie zastanawiała co do rzeczy materialnych ale taki wybrakowany towar jak mój zdradzacz , no to radzę się zastanowić .Pozdrawiam

Cieszę się ,że nie żyjemy w Babilonii.........:D Wystarczy mi jeden egzemplarz !!!!!!!!!!! Nie martw się jednak zbyt mocno, wszystko poza 20 pasuje! Jak zastrzegałam Nick to Agata 1965 nie chciała się zaczernić, zostałam więc Agatą 1966! Dodawać sobie nie będę! Wolę ująć! :D :D :D :D

Emerytko :), lekkości ducha. Agata życzenia juz składałam, ale nie zszkodzi raz jeszcze , a co :) , również lekkości ducha. Pozdrawiam bywalców.

Dzięki Aspero! Agata a mnie nie chciał o się zaczernić 59 no to sobie rok dodalam, a co mi tam i tak mnie mylą z trzydziestkami.Za każdym razem jak korzystam z legitymacji emeryta ,to chćą zobaczyć dowód.Teraz to mnie nie martwi ale jak kończyłam studia chciałam kupić wino w delikatesach i odmówiono mi spredaży.Pokazałam legitymacje a sprzedawczyni na to że takie podruby to ona już widziała i wina nie sprzedała.Byłam wtedy wściekła ,tak samo reagowałam na początku w pracy.To było chyba też przyczyną ,że starałam się być najlepsza.Teraz to mnie cieszy .Pozdrawiam

Emerytko. Dużo zdrowia i pogody ducha wszystkiego co najlepsze i tego co sobie wymarzysz. Uściski z okazji urodzinek.

Dzięki Kropeczko za życzenia na pewno się spełnią jak wszystkie twoje życzenia.Ja tobie też życzę miłego dnia i przejścia w moje stadium ,bo jak się okazuje jest ono nie najgorsze.Uściski poranne 🌻

Agato wiśta wio łatwo powiedzieć.Gorzej z realizacją.Chciałabym być obojętna,nie dzwonić, nie dociekać i czasami udaje się.Niech On teraz walczy. On twierdzi ,że jest dobrze a będzie jeszcze lepiej tylko ja tego nie czuję.A jak nie czuję to mam wątpliwości.

JEST NAPRAWDE JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wracamy!!!!!!!!!!! :-DNIE:-D

Strzelcze 63! Mnie to na początku przerażało, bo stało sie to naprawdę z dnia na dzień.Zawracałam nawet Kindze głowę w tej sprawie.Do dziś nie wiem czy to działanie leku ,który biorę ,czy po prostu czas zrobił swoje.W sumie to się cieszę , bo dopiero teraz zaczełam się realizowac w życiu prywatnym a nie tylko zawodowym.Wiesz zdaję sobie sprawę ,że mieszkam z człowiekiem chorym ale pomagam tak jak zawodowa pielegniarka a nie jak żona.To trochę jest dla mnie smutne.Pozdrawiam

Gość cóż za pospolite
ruszenie :D:D:D SKASOWALI bo był do bani jak wy :D:D:D

Gość kwasnica
bylam tu wczoraj i byla tu rowniez agata 1966. Agato :) gdzie jestes gdzie? nie mozesz mnie teraz zostawic😭

Gość co to za sposoby