Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CocaCola

najśmieszniesze kabarety,programy i inne rozśmieszacze

Polecane posty

Gość CocaCola

Tu możecie napisać o wszystkim, co wywołuje u was ataki śmiechu.Może być to np. jakaś audycja, tekst, wydarzenie, sytuacja.

Chalama, wszystko, co związane z Szymonem Majewskim i temat na DYSKUSJI OGÓLNEJ „Tomek, ale ta koszula jest sucha i nawet nie pachnie”.:)

Gość CocaCola
Topik z Tomkiem jest całkiem fajny.Niektóre reklamy są rozbrajające :) .

Gość CocaCola
Naprawdę nie macie żadnych rozśmieszaczy? Ja np.Bardzo lubie oglądać "Kartony" na programie 4fun Tv .Mam telewizje cyfrową i u mnie jest to program na kanale 69 i leci od pon. do pt. od 16:00 do 17:00 i codziennie o 20:00.

Kabaret Potem, a zwłaszcza Bajki dla potłuczonych - najwyraźniej jestem potłuczona, bo cieszę się przy nich jak głupia. :D

Gość CocaCola
Ani mru mru to chyba każdy uwielbia :) .

Gość meszuge
ANI MRU, MRU - to jest the best, już na sam ich widok dostaję ataku śmiechu, mogę ich oglądać codziennie ;D Szczególnie Michała - podziwiam jego opanowanie własnego ciała, no ale to jest efekt wieloletniej pracy. Zresztą sama jego "minka" pociasza mnie w każdej sytuacji.:D x 102 Kabaret Moralnego Niepokoju - są super, świetne teksty i wykonanie, świetny zespół,:D Krosny - klasyka, można zdechnąć, facet nic nie mówi, a jaki wyrazisty! :D Lowcy.B - purnonsens w czystej postaci, cudne chłopaki, zupełnie nie z tej planety.:D A wogóle mamy dużo świetnych kabaretów, niestety wszysykie są zdolni przebić nasi pożal się Boże "politycy", ale to już dawno przestało być śmieszne :P

ostatnimi czasy spadam ze smiechu z krzesla sluchajac plytki \"dzieci wiedza lepiej\". ubaw po pachy :D:D:D

Gość CocaCola
Szkoda, że nie możecie się pośmiać, bo nie macie z czego...Myślałam, ze wiecej będzie odpowiedzi na tym topiku...

kabaret moralnego niepokoju- biblioteka.. znam to na pamiec i zawsze jestem uhahana na maxa :D:D:D no i Halama oczywiscie- prawie wypadek i aniol :) ani mru mru tez daje rade a i jeszcze Maciek Shtur troche tego by sie jeszcze znalazlo...

Gość kapusta
byłam w niedziele na Ani Mru Mru, rewelacja :D są dużo dużo lepsi na żywo, 1,5 godziny śmiechu, super, tylko bilety moim zdaniem za drogie :(