Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość istotna sprawa

Co zrobic zeby wyprostowane wlosy na wilgoci sie nie poskrecaly?

Polecane posty

Gość istotna sprawa

zbliza sie zima,czas sniezyc grrr co zrobic zeby wyprostowane prostownica wlosy sie nie pozwijaly czy ktos ma jakas rade plissssssssss

Gość ja tezzzzzzzz
mam ten sam klopot. juz teraz jak ide do szkoly wstaje rano prostuje wlosy. wychodze na dwor a tu albo wilgoc albo deszcz i moja praca na marne bo i tak wlosy mam poskrecane.

ale mi fryzjerka powiedziala ze czasem jak masz suche \"spragnione\" wlosy to one chlona wilgoc i sie w ten sposob \"pusza\" :P

Gość no wiec.......
naiwlzone i nie zniszczone wlosy faktycznie szybciej skrecaja sie na wilogtnym powietrzu przy takich wlosach zle tez jest stosowac lakier czy pianke, bo robi sie sztywna szopa ja polecam dbac o wlosy i uzywam wella flat iron spray przed prostowaniem utrwala i sprawia ze wlosy sa sliskie, lejace

Gość echhhh
ja mam taki olejek do wlosow wlasnie przeciw puszeniu sie wlosow tylko jest pewien problem wstrzymali jego produkcje widocznie sie nie oplacalo

Gość to i tak nic nie da
to nic nie da:) prostowanie prostownicą to tak jak kręcenie lokowką:) zmoczony wlos bedzie sie lokowac po prostownicy i prostowac po lokowce nie ma na to rady:) istnieje cos takiego jak trwala prostująca tylko nie znam szczegolow:)

Gość Leziona
A ja jak na złość sobie obciełam niedawno włosy i teraz mi sie kreca jeszcze bardziej i wygladam jak stara babka:( Dosłownie marze o prostych włosach!!!

Gość pokrecony puszek
ta trwala prostujaca nic mi nie dala, dokladnie NIC!!!

Gość leziona
Dlaczego nic nie da? Ja mysle że da, tylko może troche zniszczyc włosy. Bo to tak jak trwała. Ciekawe czy mozna ją zrobić tylko na grzywce. Ogladacie serial "Pierwsza miłóść"? Teresa tam własnie miała na poczatku krecone włosy, a teraz ma proste. Własnie po tej "trwałej prostującej".

Gość pokrecony puszek
ja napisalam ze mi niec nie dala!!!! wydalam na to 90 zloty, bylo to chyba 4 lata temu, kupa kasy a nie dala mi Nic, wlosy jak sie krecily tak sie krecily dalej, teraz uzywam prostownicy ale tylko od czasuy do czasu bo wlosy mi po niej wychodza, nie znalazlam super srodka na niesforne wlosy, ale bede tu zagladala i moze w koncu cos takiego ktos wymysli:):):)

Gość Barankowa
A ja własnie wróciłam z zakupów i włosy mam jak baranek. A przed wyjsciem tyle sie namęczyłam z prostowaniem :-/ Po umyciu nalożyłam fluid do włosów w z Welli i wysuszyłam naciągając kosmyk po kosmyku. Ale szkoda mojej pracy jak i tak pogoda deszczowa to zniszczyła. Chociaz miałam parasol. Ja chce proste włosy!!!

Gość Madziaa;(
Kupić środek do prostowania włosły. I przed prostowaniem nanieść na włosy poczekać 5minut i prostować i ten środek was bd chronił przed wilgocią.;* Mi pomaga.;)

Gość asieczkaa
ale jaki srodek?;)

Gość gość
na łyso i po problemie heh

Gość gość
Odpowiednio dobierać kosmetyki do pielęgnacji. Info co i jak na Wizażu i blogach Anwen albo Czarownicująco pod hasłem "punkt rosy".

Gość Blondi z ciemnymi pasemkami
Chyba nie ma sposobu ;)

Gość gość
@pokreconypuszek jeśli dałaś 90 zł to nie dziwne że nic nie dało. za ten zabieg zwykle płaci się od 700 zł w górę i wtedy są efekty, a nie jakimś pierwszym lepszym salonie z podrobionym certyfikatem :p