Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość no i macie swoich ulubieńcow
zabawa sie skonczyla,, mają was wszystkich w dup..!!!! mieli z was beke!!!! żal mi was!!!

Gość a ty po co ześ się
tutaj odezwał??nie podoba się to spadaj na inne topik..

Gość bawi
pojawi raz na jakiś czas jakiś idiota i dorzuca swój super komentarz nie znając kompletnie tematu...

Gość bestiaaaa
Wracajac do tematu,,,,,ja uwazam ,ze Natalia mu wybaczy.Ona zwyczajnie potzrebuje czasu....:)

Gość necjozrów
nie rozumiem Was Kobiety..Patrzac na Wasze (wybrane) wypowiedzi można wyciągnąc wniosek, że jesteś inteligentnymi, ciekawymi dziewczynami. Jedno co mi nie pasuje w tym całym "dialogu" to brak z waszej strony konkretnej argumentacji. To co napisze Was pewnie wkurzy ale jak się czyta te ostatnie wypowiedzi to poprostu nie potraficie dyskutować. Maciejka wam NIC nie ubliża, a wy notorycznie, czemu?Probowała z wami normalnie pogadac. Żeby była jasnośc nie stoje po niczyjej stronie. Jedyne co mi się bardzo spodobalo to gest na jaki MAciejka się zdobyła a mianowicie:"...mogę jedynie przyjąć Wasze uwagi "jako propozycję do rozpatrzenia", a nie jako prawdę...". Myśle, że to bardzo uczciwe postawienie sprawy - wy niestety nie zdobyłyscie się na taki krok a szkoda;(

No jak dla mnie to się za bardzo nie wysiliła. Wiesz co, chodzi po prostu o to, że.... my jej nie lubimy. No cóż zrobić ;)

Gość necjozrów
no to po co były te całe wasze mądrości w stosunku do niej?Trzeba było tak od razu. Jesteście nieszczere.

Gość bestiaaaa
praszam,ale co wobec tego wedlug Ciebie znaczy tekst: "przeTwoje wrodzone skłonności psychiczne stoją na przeszkodzie w odbieraiu obiektywnej rzeczywistości....pokazałeś to powyżej" co to znaczy wrodzone sklonnosci? skad Maciejka moze wiedziec o jakichkolwiek sklonnosciach kogokolwiek? poza tym..jaka obiektywna rzeczywistosc? rozumiem ,ze chciala powiedziec,ze odbierac powinnismy rzeczywistosc w obiektywny sposob.. .to ja pytam wobez tego..czy wedlug Maciejki i Ciebie Natalia w tym momencie kiedy zauwazyla teksty Maciejki skierowane do Macieja mogla odebrac te rzeczywistosc obiektywnie? nie sadze

Gość a ja wiem a ja wiem
BABY SĄ POPROSTU Z.A.S.D.R.O.S.N.E. :p Z.A.S.D.R.O.S.N.E. :p Z.A.S.D.R.O.S.N.E. :p Z.A.S.D.R.O.S.N.E. :p Z.A.S.D.R.O.S.N.E. :p

Gość taaaaaaaaaakkkkk
baaaaaaaardzo jej nie lubimy!!!!!!!!!!!! I nawet jakbym chciała zmienić o niej zdanie to niestety pojawia się tu co jakiś czas i pisze mało przekonywujące dla mnie rzeczy. I jej podstawowa wada:laska nie kuma kompletnie co się do niej mówi, a to dość przykre.

Chwila, na początku próbowałyśmy jej wyjaśnić dlaczego nie powinna była się tak zachować. Zaczęła gadać głupoty i taki efekt. A teraz po prostu jest irytująca.

A czy rzeczywistość może w ogóle być nie obiektywna? Zakręciło się dziewczynie w głowie..tralalala...:-D

Gość taaaaaaaaaakkkkk
i jeszcze jedno jesteśmy wobec niej szczere bo nikt tu nie ukrywał niechęci do jej osoby. A zazdrosne to przepraszam o co??Bardzo bym chciała wiedzieć czego powinnam zazdrościć Maciejce?

Gość niesmaczne
bbbbbbblllllllllllllleeeeeeeeeeeee i nudne. A ciekawie się zapowiadało :O

Gość necjozrów
Istnieje pojęcie takie jak "obiektywna rzeczywistość" - i nie ma co się tutaj doszukiwać jakiegoś 'błędu myślowegoJeżeli chodzi o Wrodzone skłonności przecież każdy z nas je ma i już;). Mnie osobiście określenie to kojarzy się jednoznacznie z nastawieniem, czyli predyspozycją woli w kierunku określonego działania, pewne cechy charakteru itp. Jakoś specjalnie TE właśnie użyte przez Nią określenia mnie nie zdziwyły.

Gość niesmaczne
Po prostu zazdrościcie Maciejce, że spotkała się z Maciejem. Na największą zazdrośnicę wychodzi Ludziejki !

Gość bestiaaaa
Ja zaznaczylam na samym poczatku,ze nic do Maciejki nie mam.... Zwyczajnie staram sie jej uswiadomic ,co czula Natalia w momencie , gdy Maciejka zaprosila autora topiku na spotkanie....juz nie mowie o tym co czula , gdy "zagubiony" w tym wszystkim Macius sie zgodzil..

Gość bestiaaaa
co do" wrodzonych sklonnosci " zaznaczylam ,iz Maciejka nie moze wiedziec kto ma sklonnosci do czego...przeciez nas nie zna.. Zwyczajnie dziewczyna sie broni " inteligentnie" i tyle, bo przeciez co ma powiedziec...nie przyzna nam racji przeciez...

Gość o jak ja bardzo zazdroszczę
maciejce spotkania z maćkeim:D:D:D:D:D:D::D:D:DD:Dbuaaahahahahahahahaa nie zdziwiłabym się jakby to właśnie ona napisała!Już padały tu takie oskarżenia jakie to my nie jesteśmy zazdrosne, tylko sorry o co??o to że laska przeczytała że gościu ma kasę, jest przystojny i poza ty zachował się jak skurwiel w stosunku do swojej przyjaciółk, zawiódł na całej liniii i to sprawiło że zapragnęła się z nim spotkać, no tak...faktycznie umieram z zazdrości takiego towara wyrwała na forum. SĘP i tyle :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:DD::D błagam darujcie sobie te komentarze na temat zazdrości bo jesteście bo się ośmieszacie

Gość bestiaaaa
buahahahahaahha......zazdrosne ,ze spotkala sie z Maciejem.. no rzeczywiscie jest czego zazroscic,, popelnienia takiej faux pas na oczach zranionej....szkoda slow..

Gość necjozrów
No ale dlaczego ma Wam rację przyznawać??Tego właśnie chcecie???Oto Wam chodzi???Niemożliwe....:P Dla mnie MAciejka jakoś wybrnęła, sama napisała, że jest w stanie Wasze uwagi rozpatrzyć!Dla mnie to jest cool!A Wy co na to?!?!Wy w "śmiech".

Przepraszam i chylę kornie głowę. Oczywiście, dopuściłam się grzechu zazdrości :O Brzydzę się sobą :D Ludziejki jest zdecydowanie leniwcem i dlatego robi wszystko (czyt. zajmuje się głupotkami), miast pracować ciężko i intelektualnie :P Stąd jej ciągła tu obecność. I jeszcze ma rozdwojenie jaźni, bo pisze o sobie w 3 osobie. Coza ludzie na tym internecie :O :D:D:D

Gość aanakonda
Zaloże sie że tu wypowiadaja sie same dzieci. Znalazły sobie kozła ofiranego i teraz zabawe mają.

Gość my w śmiech
:D:D:D:D:D: bo ona wbrew pozorom niewiele kuma, jest żałosna i tyle. Broni się i ma do tego prawo, ale ja zdania i niej nie zmienię, zachowała się fatalnie, chciała sobie coś udowodnić i wystawiła Maćka na próbę, której on niestety nie zdał pomyślnie...

Gość OBIEKTYWNIE PATRZĄC
Moze i Maciejka rorpatrzy nasze sugestie,ale,czy wyciągnie z nich jakieś wnioski???

Gość ty Ludziejki nie dość
że zazdrosna, to jeszcze większa pierdoła, niż Maciejka :O

Gość a może Maciejka to Maciej
???????????? Umówił się sam ze sobą ???????? ;)