Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość kto ma pusto w glowie
nocny czytelniku??

Nie rób z siebie teraz ofiary Maciej - ze niby co?Ja teraz jestem ta \"zła\" tak???

Gość heeeeeeeeeeeeeejjjjjjj
mój ulubiony topik odżył:) fajnie się was czyta:) Ellis ma racje, gdyby Maciej chciał to by do Natalki dotarł i sprawa jest jasna, po prostu nie chce tego robić i tyle. Ich sprawa. A Maciejka Mała jak zawsze żałosna i głupiutka :D:D dziewczyno ganiaj na drzewo :D:D pozdro for all :D

Przecież gołym okiem widać że Natalca i Maciej to jedna osoba... meże autorką jest ta sama osoba co \'\' Twój R \'\' ?

niemożliwe :):):) hehehe Zresztą co za różnica - najważniejsze, że żeśmy się \"fajnie bawili\" . Na tym forum jest cała masa wymyślonych, fikcyjnych topików ale czy to ważne??Waże, że rzeczywiście czasami takie sytuacjie się zdarzają i ludzie mają ew. gdzie znaleźć \'wirtulaną pomoc\' ps. Pije własnie sobie szampana CinCin (z białek, jakby oszronionej butelki) smaczne :D

czyt. z białej (butelki) a nie z białek hehe - och bąbelki chyba już dają o sobie znak :D ps. Burek gustuje jedynie w browarze :D

Gość ale bekaaaa
!!! szukalam tematu o swoim pieknym imieniu, a trafilam na to, ale historia, normalnie mialam sie uczyc, a godzine albo i dwie to czytalam hihi. no ale temat dwa lata sie krecil. gdyby sie jeszcze ktos odezwal z glownych bohaterow to bym sie usmiala, znaczy sie chcialabym. moze natalca pisze jeszcze na tym forum pod jakims innym nickiem? pozdrawiam

Gość ale ale ale ale ale
ale o co chodzi?