Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość a może faktycznie
Natalia mu zabroniła??ale chyba nie byłaby taka, w końcu przecież my jej właśnie kibicowaliśmy najbardziej.

Gość adusiaQ
Ps. Mam schizofrenię-wybaczcie

Jeżeli Natalia by mu zabroniła to byłoby to lekko zabawne nie? Wydała mi się osobą bardzo dojrzałą więc chyba nie zrobiłaby czegoś tak dziecinnego;)

właśnie mieliśmy być na czarno:)))ja też uważam że Natalia jest COOL i nie zrobiła by czegoś tak dziecinnego, no i Maciek obiecał też!!Może są na romantycznej kolacji:)

He...podszywaczu :-D już jestem czarna. Szlag cie trafia, że moderatorki postanowiły jednak zostawić ten topik? Czy mój nick tak ci się spodobał? Nooo...witam wszystkich.

witam witam i o zdrówko się pytam:D Dzisiaj na pewno sie coś dowiemy!!! A może Maciejka cos wie?/? Juhuhuhuuhuh MACIEJKO - czaisz się gdzieś tutaj między postami!?!??!?!?!?!?

właśnie Maciejka co prawda miałaś zakaz:D ale może wiesz coś więcej niż my????

Gość ale śmieszny nick
!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ludziejki- gdzie jesteś?zmieniłaś nick?mi się Twoje posty ogromnie podobały:)Ja tu występowałam pod wieloma pomarańczowymi:D:D

Bo lubimy, jak to baby ;) Nie zniknęłabym bez pożegnania ;) Pozdrawiam już na czarno :D Ale widzę, że faktycznie nas gady olały :O

a ugryź Ty się w ptaka :P Będą chcieli to powiedzą, a Ty już tu dość namotałaś. A zasłużyć to może Burek Psiej Mamy na wyjście na spacer, jak się nie zleje w domu :P

ojojoj wypraszam sobie, Burek już dawno zwinięty w kłębek w swojej \"domowej budzie\":P Maciejka idź sie upić.

Jakoś leci. Dzisiaj było wyjątkowo nudno, pies też jakiś taki niemrawy był - ale zdrowy jest:) Jutro opieprzę Autora, że sobie z nami \"pogrywa\";) No ale na pewno będzie miał dobrą wymówkę:P

Jak to facet ;) Fakt, cisza tu i spokój, idę po szabrować na innych tematach. Pewnie się na którymś spotkamy ;)

Teoretycznie racja, ale zegar biologiczny mi stanął (bo przestawieniem już tego nazwać nie można), więc znowu mam się rzucać na łóżku do czwartej...? 😭

W takiej sytuacji propnuje otworzyć okienko w pokoju (powiew świeżego powietrza jako niezbędny \"składnik\" zdrowego snu), herbatka miętowa bądź melisa (grunt to relaks), jasiek pod głowę i już. No ale my tu gadu-gadu a czas leci. Już 1:30! Natychmiast spać!Po piżamę marsz i w stronę łóżka kierunek! Oj te Dzieci

Tak jest!! Normalnie 3 minutki i wyłaczam komputer :D Klorowych snów Wszystkim 🌻, zwłaszcza Burkowi ;)

Gość nic i nic i nic...

Sorki - dopiero teraz znalazłem chwilke czasu. Wczoraj zadzwoniłem zgodnie z \"umową\" - i powiem Wam jedno to była niesamowicie ciężka i trudna rozmowa - trwała prawie 2h. Nie będę się wdawał w szczegóły ale powiem krótko: dostałem w twarz tym \"kablem telefonicznym\" i to ostro-bolało. Moje tłumaczenia na nic się zdały,byłem bezsilny w walce z argumentem: \"Jak mogłeś mi to zrobić?Przecież znamy się nie od dziś..\" - no i cóż ja miałem na to powiedzieć jak nie setny raz - przepraszam. Rozmowa zakończyła się suchym pożegnaniem i wydaje mi się, że to pożegnanie jest już \"na dobre\". Trudno, człowiek uczy się całe życie, mam nauczkę... Potem \"zalałem sie\" z kumplem - poranna pobudka była zabójcza. Teraz muszę wrócić do rzeczywistości - "kupa" papierkowej roboty na stole, a kawa już nie pomaga. Wieczorem kosz. ps. Natalia nie zabroniła mi oczywiście korzystania z tego forum-wogóle nie było tematu ps1. Maciejka rozczarowałem się na Tobie - co Ty chciałaś Tutaj powiedzieć???? ps2. Tak, spotkaliśmy się w Antykwariacie - przed Psią Mamą nic się nie ukryje;)

Gość ela von pierdola
kurde..nooo...napierw ludziom w glowach "mieszaja" a teraz maja nas w nosie...Natalka!!!! odezwij sie cholera jasna..zaslugujemy na jakies wyjasnienia do licha...domyslam sie ,ze zabronilas Maciejowi wypowiadac sie na forum dlatego apeluje do Ciebie..wystarczy napisac czy sprawa zostala pozytywnie rozwiazna czy nie..i tyl;ee.. prosimy....😘

Gość ktosikk
Maciej...sciskam mocno...mnie rowniez nie wybaczono, chociaz moj blad wynikal raczej z troski o druga osobe,,,zwyczajnie nie dobralismy sie jako przyjaciele i tyle,,,tylko do dzis nie rozumiem dlaczego ten jeden jedyny raz nie mozna czlowiekowi przebaczyc...

Gość cholera_a
Śledzę ten wątek od początku jako "pomarańczowa" - zaliczałam się do grona osób tutaj wypowiadających się zdecydowanie negatywnie na temat Macieja...Cholera przecież trzeba być konsekwentym....!!!!ALe mnie jakoś pierszwy raz coś drgnęło w serduszku jak przeczytałam dzisiejszy post Macieja. Byłam za Natalia i nadal ją całkowicie rozumiem ale w głębi duszy wierzyłam, że troszeczkę "odpuści"...Jednak My-Kobiety to uparte jesteśmy. Maciej - My lubimy jak nam się głowę zawraca, jak sie do nas wydzwania, jak się o nas walczy więc nie daj jeszcze za wygraną!