Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka 81

Gdzie usuwać rozstępy laserem oprócz Szczecina, pomóżcie????

Polecane posty

Gość borys09876
laser studio nie polecam,sa beznadziejni. dr matuszewski nie zna sie na rzeczy a gra profesjonaliste.poparzyl mnie przy usuwaniu naczynek.jak pokazalem mu bąble po poparzeniach to powidzial ze tak ma byc

Gość borys09876
laser studio nie polecam,sa beznadziejni. dr matuszewski nie zna sie na rzeczy a gra profesjonaliste.poparzyl mnie przy usuwaniu naczynek.jak pokazalem mu bąble po poparzeniach to powidzial ze tak ma byc

Gość borys09876

Gość aniaadi
ja ostatnio pisalam z lekarzem ktory zajmuje sie laserem na temat rozstepow.Opisalam mu moja sytuacje ze jestem po porodzie i ze zostaly mi straszne rozstepy.I czego sie dowiedzalam...? "Niestety laserem nie usuwa sie rozstepow.W ogole ich usuniecie nie jest mozliwe,a zmniejszenie dosyc trudne."Ale napisal mi adres gdzie moge sie skontaktowac z centrum endermologie we wroclawiu. Napisalam tam i czekam na odpowiedz.Jezeli nie napisza to sie tam przejde plis taki ze mieszkam we wroclwiu.

Gość olciazmc
poszukuję laserowego usuwania roztępów woj Lubelskie.

Gość margaretkaaa
Slonce masz juz jakies wiesci z tego z Wrocka?

Gość UKEJKA
A SLYSZALYSCIE O LASERZE BARWNIKOWYM?

Gość UKEJKA
Impuls promieniowania powoduje intensywny wzrost temperatury skutkiem, czego jest wielotygodniowe drobne złuszczanie powierzchni rozstępu. Jednocześnie zostają pobudzone naturalne procesy regeneracji komórek. Zwiększa się produkcja kolagenu i elastyny, w efekcie czego tworzy się nowy naskórek pozbawiony rozstępów. Zabieg wykonywany jest w znieczuleniu miejscowym. Wartym zaznaczenia jest fakt, że nie zostaje przerwana ciągłość skóry. Efektem zabiegu jest wyraźne spłycenie i zwężenie rozstępów a nawet ich likwidacja

Gość Ania LODZ
Witam cieplutko.Mam 16 lat i całe piersi w rozstepach:( Jeszcze w czasie konczenia podstawowki były czerwone i smarowałam roznymi wynalazkami ale oczywiscie nie pomogło.Teraz są białe , no moze niektore jeszcze maja takie rozowawe przebarwienie. Wiec teraz ciezko sie bedzie ich pozbyc. Kurcze nie chce tego do konca zycia.Okropnie to wygląda. Znalazlam w Łodzi ten gabinet na piotrkowskiej i zastanawiam sie nad tym laserem. Czy to naprawde pomoga? jezeli bede chodzila powiedzmy 4 serie jak ktoras pani ponizej pisała to pomoze? Czy to napewno nigdy juz nie wroci? Jestem załamana . Blagam doradzcie mi kobitki:( Pozdrawiam serdecznie:*

Gość natka18
chciałabym usunąć rozstępy chirurgicznie czy ktoś wie może ile to kosztuje szukam kliniki we wrocławiu i poznaniu i okolice

Gość Olka28
natka18 udaj się do kliniki w Swarzędzu pod Poznaniem. Tam zrobią ci plastykę brzucha. Ja osobiście też szukam jakiegoś sposobu na usunięcie rozstępów i chociaż minęło 10 lat od ich pojawienia to myślę,że warto spróbować laserem. Jak to nie pomoże to udaję się do Czech,do dr Polaka. U nas w Polsce to kupa kasy a tam o kila tys mniej.

Gość Monisia81
hey dziewczyny kilka lat mineło od kiedy ktoś dał pierwszy post, i może coś się zmieniło bo j Mm rozstępy od tak zwanych boczków po kolana i to już od 7 lat po prostu masakra . moze wiecie coś na ten temat mam 18 lat, jestem atrakcyjną dziewczyną tylko nóg nie moge pozkazywać ... płakać mi sie chce ;(

Gość izolek18711
Mam pytanie czy zabieg laserem erbowo- yagowym, zostawia blizny? czy jest on bezpieczny? Ja mam rozstepy na wewnetrznej str piersi:( nie sa one czerwone tylko juz jakby naderwane, widac takie wgniotki, czy taki laser tez jest w stanie to usunac? Jestem juz tak zdesperowana:(

Witam wszystkich, pisałyście o problemie ze \"zwisającą\" i pomarszczoną skórą np. na brzuchu + rozstępy. Jest to efekt szybkiego niekontrolowanego odchudzania ( oczywiście - niestety często dzieje się tak po ciąży)..... ale uwaga, uwaga: JEST NA TO SPOSÓB. Jestem już po serii zabiegów i rezultaty są bardzo widoczne. Mieszkam w Trójmieście. Teraz rozpoczynam \"szaleństwo na twarz\" opadające powieki, policzki i zmarszczki. Życzcie mi powodzenia, będę opisywac na bieżąco :)

Gość miskulina
problemze "zwisającą" i pomarszczoną skórą np. na brzuchu + rozstępy. ja tez to mam napisz cos wiecej np jak nazywa sie ten zabieg i gdzie go robia no i jeszcze ile kosztuje. Za informacje z góry bardzo bardzo dziekuje

Gość majoneczka
ja też mam wielki problem z rozstępami, najbardziej denerwuja mnie te na łydkach. Jestem z Wrocławia czy zna ktoś jakieś miejsce gdzie mozna się ich pozbyć?

Gość smutna123697845
to okropieństwo mnie szpeci a mam dopiero 16 lat. Biodra, ramiona, pupa, uda łydki... Najgorsze są ramiona, nawet koszulki z krótkim rękawkiem nie założe bo widać takie \"doły\" w skurze czy to oznacza że już nigdy nie wyjdę na plaże, nie założe krótkich spodenek, koszulki na ramiączkach :( są już stare 2letnie pamiątka po okresie dorastania, nadwadze i wegetarianiźmie ponoć. czy jest jakiś zabieg który mógł by mi pomóc??? dodam że jestem młoda i te największe po peelingach baaardzo spłyciły się ale te mniejsze po schudnięciu wylazły ale jako blizny niestety już bleeeeeeeeeeeeee

Czy wiesz, że na naszym rynku pojawiło się rewolucyjne urządzenie ,które pozwoli Ci uchronić, l zredukować z Twojej skóry Zmarszczki, Celluliot , Rozstepy, Plamy , Trądzik , zapobiega łysieniu i innym problemom skórnym? służą do tego Dermarollery, typu: -MNS Roller -ZGTS Derma Roller -MT Dermaroller Natrądzik, wągry i pryszcze - Power perfect pore Derma Roller to urządzenie do łatwego i szybkiego przeprowadzania zabiegu mezoterapii, również w warunkach domowych. Czym jest Mezoterapia i dlaczego Derma Roller? Za pomocą tradycyjnej metody odżywiania skóry można przenikać tylko w głąb wierzchniej warstwy naskórka. Ze względu na niską efaktywność (tylko 0,3%), po licznych badaniach naukowcy opracowali nową metodę: Mezoterapie (Microneedle Therapy). Metoda ta efektywnie poprawia penetrację skóry przez warstwy epidermis i dermis, która staje się miła w dotyku i odżywiona. Mezoterapia stymuluje skórę do procesów samonaprawczych. Stymuluje jej warstwy i włókna w ok 8%, co można porównać do zabiegów laserowych i chirurgii kosmetycznej. Jest to sprawdzona metoda i najlepszy niechirurgiczny sposób leczeniu objawów starzenia. Co o tym sądzicie? Zampaszam do zagłębienia się na ten temat : http://www.uroda.sklep.pl/product_info.php?cPath=29_27&products_id=53

Domowa MIKRODERMABRAZJA!!! Czy wiesz, że na naszym rynku pojawiło się rewolucyjne urządzenie ,które pozwoli Ci uchronić, l zredukować z Twojej skóry Zmarszczki, Celluliot , Rozstepy, Plamy , Trądzik , zapobiega łysieniu i innym problemom skórnym? służą do tego Dermarollery, typu: -MNS Roller -ZGTS Derma Roller -MT Dermaroller Natrądzik, wągry i pryszcze - Power perfect pore Derma Roller to urządzenie do łatwego i szybkiego przeprowadzania zabiegu mezoterapii, również w warunkach domowych. Czym jest Mezoterapia i dlaczego Derma Roller? Za pomocą tradycyjnej metody odżywiania skóry można przenikać tylko w głąb wierzchniej warstwy naskórka. Ze względu na niską efaktywność (tylko 0,3%), po licznych badaniach naukowcy opracowali nową metodę: Mezoterapie (Microneedle Therapy). Metoda ta efektywnie poprawia penetrację skóry przez warstwy epidermis i dermis, która staje się miła w dotyku i odżywiona. Mezoterapia stymuluje skórę do procesów samonaprawczych. Stymuluje jej warstwy i włókna w ok 8%, co można porównać do zabiegów laserowych i chirurgii kosmetycznej. Jest to sprawdzona metoda i najlepszy niechirurgiczny sposób leczeniu objawów starzenia. Co o tym sądzicie? Zampaszam do zagłębienia się na ten temat : http://www.uroda.sklep.pl/product_info.php?cPath=29_27&products_id=53

Gość Rzeszów
Ja polecam Salon Kosmetyki Laserowej w rzeszowie na Bernardyńskiej, mają laser frakcyjny. Trochę trzeba cierpliwości i wytrwałości ale widać efekt - w końcu mogłam ubrać dwu cześciowy strój :) Polecam

Gość klaudoocha-xd
ja mam roztsepy na polsadkach..strasznie sie ich wstydze pomimo ze nie sa jakies tam niewioadomo jakie masakreyczne..chce sie ich pozbyc..nazbieralam juz 2000.. teraz tylko poszukuje jakiejs naprawde skutecznej terapi aby sie ich pozbyc...na poczatku myslaklam o laserze ale juz widzialam kilka zlych opini i juz sama nie wiem..trace wiare ze sie tego gowan wkoncu pozbede..to strasznie nie moc zalozyc 2 czesciowego stroju na plaze bo jak sie opalisz to widac to dziadostwo na kilometr..moze ktos z was kiedys tez mial ten prolem i zdolal sie z nim uporac....jesli ktos ma rzeczywiscie jakies informacje i chce sie nimi ze mna podzielic to pisze na maila.... kociaczekkkwd@o2.pl

Gość Rozstęp...
Ważyłam 105 kg przy wzroście 176 w wieku 16 lat schudłam drastycznie o 20 kg w przeciągu pół roku. Miałam 17 lat i nic zero rozstępów nic... Aż naglę stres, matura, objadanie się i nie wiadmo kiedy przytyłam 15 kg a wraz z nimi przybyły rozstępy. Pierwszę pokazała się pod kolanami i na piersiach, kolejne - wewnętrzna strona ramion, następnie brzuch a ostatnio zaczeły atakować uda od góry... Chcę podjąć walkę z nimi! Wiem że będzie się trudno ich pozbyć ale dam radę pod kolanami i na ramionach już są perłowe... (tylko laser? albo operacja?). Co do brzucha to dół robi mi się perłowy (wina solarium) a góra jak narazie fioletowo czerwona... Zakupiłam balsam z Dax Cosmetics Ideal Body jak narazie nic nie widać (2 tygodnie masowania w filoetowo-czerwone rozstępy) ale będę działać. Schudłam ponownie 7 kg (znów srastycznie :/) ale teraz staram się powoli i zdrowo chudnąć zminiam nawyki żywieniowe... Mam nadzięję że dam radę. Mam 20 lat i muszę tem podołać... Chociaż chłopak twierdzi że mu to nie przeszkadza jest coś głeboko we mnie co powoduję, że nie nawidzę na nie patrzyć a seks tylko przy zgaszonym świetle. Pozdrawiam wasz dziewczyny! Pamiętajcie albo je pokaochać albo zlikwidować. Najpierw je spróbuję zlikwidować a jak się nie uda (choć musi!) to zastanowie się nad ich pokochaniem!

Gość KObieta.!
aniaadi mogłabyś podać meil tego lekarza? Byłabym bardzo wdzięczna:)

Jej, ja to bym się chyba bała usuwać rozstępy laserem, ale jak są duże, to czemu nie... Jak są niewielkie, to bardzo skuteczny jest balsam Palmers, www.maslokakaowe.com, na bazie właśnie masła kakaowego.

E tam, nie ma się czego bać. Jak laser jest dobry, to nie będzie żadnych uszkodzeń skóry. Najlepiej do rozstępów użyć lasera Fraxel re:store - sprawdza się również w usuwaniu blizn, ale rozstępy również likwiduje skutecznie. Robi miliony maleńkich nakłuć na skórze, dzięki czemu spłyca blizny i rozstępy. Bardzo obszerny opis działania tego lasera zamieszczony jest na stronie IQ Medica, więc jeżeli ktoś się zastanawia, to warto tam zerknąć i sobie poczytać.

Ja miałam robiony zabieg z zakresu medycyny estetycznej w jednej z warszawskich klinik urody - http://www.pielegnacjaurody.pl/130,ROLLER_MNS. Nie było to zbyt przyjemne uczucie, ale efekt jest zadowalający. Według mnie najlepiej jest zadzwonić i umówić się na bezpłatną konsultację żeby dobrać odpowiedni zabieg do naszego problemu skóry.

Gość kernit
Jelenia Góra-- Posiadają bardzo dobry sprzęt ( również laser faksyjny eCO2) i wysokie umiejętności. www.jctl.pl

Mnie się wydaje, że w każdym większym mieście można usunąć rozstępy za pomocą lasera. W stolicy np. można to zrobić w klinice IQ Medica. Dużo pozytywnych opinii słyszałam o tym miejscu, więc chyba warto byłoby się tam udać.