Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUDENTKA__

NIECH TU SIĘ WPISUJĄ WSZYSCY CO STUDIUJĄ

Polecane posty

Gość ja rownież się wpisuję

Gość karolcia-olcia
ja też się zastanawiam, czy warto zacząć...mam ułożone życie, pięniędzy mi nie brakuje. Chciałabym to zrobic jedynie dla zaspokojenia własnych ambicji

Gość karolcia-olcia
nie. nie muszę. Mąż ma firme i super zarabia. Ja zjamuje się dziećmi. Jedna wożę codziennie do szkoły

Gość karolcia-olcia
Artianka, a dlaczego brr? tak bardzo stresują Ciebie te studia? Ja też się zastanawiam czy zacząć. Jestem bardzo zdolna,ale mam słaba psychę

Heh no to ja tez bym tak chciala!Zazdroszcze tez Tigrze bo ja dopiero zaczynam studiowac, nie wiem czy dobrze wybralam, studiuje prywatnie a to nie kosztuje malo. Placi mi mama. Jak ja bym chciala miec super platna prace, zeby moj chlopak tez taka mial... A teraz to kurde uczysz sie ale i tak wiadomo jak w Polsce jest. Ludzie dorabiaja sie za granica. Sorki ze wprowadzam topic na inna strone

Gość straszny dylemat
dlaczego zawsze wątpie w zdolności tych co sami siebie uważaja za bardzo zdolnych??:o

Gość karolcia-olcia
ja juz raz przerwałam studia, bo dostałam super płatną ,a le stresująca prace i nie dałam rady psychicznie udżwignąć wszystkiego. A teraz tez o czymś myślę, ale troche brak mi bodzca - bo tak na serio to nie muszę

Gość karolcia-olcia
Zrezygnowałam z robienia kariery, bo postanowiłam byc z dziećmi w domu

Nie niestresuja mnie, chociaz moze troszke bo co ja z tego bede miec? Wiesz Ty jestes w innej sytuacji, bo masz juz ustabilizowane zycie finansowe. Mozesz zaczac studia za ktore zaplaci Ci maz :-) i mozesz tez zrezygnowac ale bedziesz wiedziec ze masz to zabezpieczenie finansowe.Zazwyczaj studiuje sie po to by miec dobra prace, a czy ja ja znajde? Wiadomo jak jest u nas na rynku! Jesli eczy Cie to zeby isc na studia a i masz taka mozliwosc to idz! Masz jeszcze rok na zastanowienie sie(bo juz teraz to za pozno) Jestes zdolna to super, ale co z twoja psychika nie tak?

Gość a co będziesz robic
jak Twój mąż kopnie Ci w dupę? Chyba warto byc troche bardziej samodzielną

Tigra ja na dodatek studiuje zaocznie. Nie chcialam na dzienne bo chce znalezc prace i sama (przynajmniej polowe) placic sobie za te studia!

Gość Igor _
Ja zaczołem studia na prwatnej uczelni w tym roku i po opłaceniu wszystkiego niemam kasy juz na nic chyba oprócz jedzenia ...

Gość pomnij te slowa
Igor _ skoro tak "zaczołeś" to marnie skończysz:o

Takie zycie studenta :p Ja na szczescie nie utrzymuje sie sama (ale kiedys bede musiala :-) ) ale podziwiam tych ludzi ktorzy pracuja na siebie oplacaja sobie studia !!!