Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalkados

głupota młodych siks poraża i pociąga

Polecane posty

Gość i z góry zaznaczam że
żadnej 15-tki nie uwiodłem ani nie planuję uwieść. Dyskutuję z teoretycznego punktu widzenia.

Gość Ciekawa ponad życie
niech siksy sie nie puszczają a facetów po 20 nie wpuszczają na disco....dobry pomysł??:P

... siksy wróciły do dyskotek... mężczyźni dalej kierują się tylko zaspokajaniem swojego popędu seksualnego... ... a życie toczy się dalej ... [Ciekawe co będzie na obiad?]

Przyszło Wam do głowy, że młoda dziewczyna z natury rzeczy ma prawo być naiwna? Że nie dok końca często dziewczyny zdają sobie sprawę do czego prowadzą te awanse ze strony faceta? Że potem podpite (a przecież podpija się jes specjalnie) nie do końca widzą co się dzieje? Gromy oburzenia spadają na ich głowy, a większe oburzenie powinna budzić nie głupiutka nastolatka, spragniona wielkiej miłości, a cynicznie wykorzystujący jej naiwność, lekkomyślność, głód emocjonalny, facet?

Do Morgaine - Tylko jak usiłowałam się im [niektórym mężczyznomna forum] to wytłumaczyć to zasłaniali się \"ratowaniem świata\" przed niedoborem ludności... :/

Gość wy nmacie jakąś
manichejską wizję seksu - że seks jest żly, że uprawiająć seks wykorzystuje się kogoś, że upija się kobiety by ten seks uprawiały ... Pokręciło was? Seks to wkładnie wypustki cielesnej do otworu w ciele i jeśli obie stony robią to na luzie z pzryjemnosćią to jest to tak proste jak konsumpcja powiedzmy schaboszczaka. Po co dorabiać do tego jakąś ideologię proszę pań?

Mla-mla>>> bo tak jest wygodniej, prawda? Aż się chce powiedzieć, typowo męskie. Na szczęście raczej typowe dla pewnej grupy mężczyzn, a nie wszystkich. Gratuluję podejścia do seksu, miły przedmówco. Dorabianie ideologii? Nie, opis faktów. Kto wymyslił powiedzenie \"pij, będziesz łatwiejsza\"? z punktu widzenia 16 letniej dziewczyny, seks jest czymś innym niż mężczyzny. Może nie każdej, ale na pewno większości.

MożeIMacieRacje....WiemŻeToWinaWszystkichNieTylkoPuszcającychIWkłądajacych:p

Do wy nmacie jakąś - \" Seks to wkładnie wypustki cielesnej do otworu w ciele i jeśli obie stony robią to na luzie z pzryjemnosćią to jest to tak proste jak konsumpcja powiedzmy schaboszczaka\"... nic dodać nic ująć. Dobrze że mój mężczyzna tak nie podchodzi do sprawy bo inaczej nasze życie seksualne dawno ległoby w gruzach... Do Morgaine - Po raz kolejny muszę się zgodzić :) Tylko co tu się takim facetom dziwić... muszą sie jakoś \"wybielić\" skoro czują się atakowani przez coponiektóre forumowiczki ;)

Do Lolina - DoBrZe zE nIe PiSzeSZ w TaKim StYLU bo TeN chYBA WkUrzA mNiE BaRdzIeJ oD tWOjEGo.

JaTakPiszeDlategoBoNieMamSpacjiPiesekPrzegryzłMiKableiMamStarąINieDziałaWNiejSpacja:P:P ATakJużWTemacieBędącToPowiemCoDoTychWypustekWCieleŻe,JagbyKażdyFacetTakPodchodziłDoSeksuToNaZiemiNieByłoByMiejscaDlaLudziBoByZostałourodzonychTylePotosmstwa:P

Do Lolina - W takim razie najmocniej przepraszam. Już myślałam że należysz do takich \"blogaskowych miłośniczek\" ;)

Ehh....NicNieSzkodzi...KażdyMyśliCoinnego.. AleZTymiSiksamiKażdyZNasmaTrocheRacji...AleNieWiemCzyZauwazyliścieNaPierwszejAlboDrugiejStronieŻeJakaś14latkaDziekowałanamZaToŻeonaWieJakJużZmusiśObcegofacetaDoWłożeniaISięcieszyła...czyToNienormalne??

Do Lolina - Jak dla mnie to jest chore. Zaciągnięcie byle śmiecia do łóżka to nic wielkiego - dekolt do pasa, mini ledwo zakrywające pośladki i głupiutka minka. Jak dla mnie nie ma się czym chwalić... a podobny \"wyczyn\" można nazwać głupotą. Jak taka 14latka sama się nie szanuje to kto ją ma szanować i powaznie traktować. Jak to się mówi... \"dziewczyna w sam raz na jeden raz\".

ToJestPiekne:\"dziewczyna w sam raz na jeden raz\".! NigdyTegoNiesłyszałamnoAleTesktnaprawdejestjestTakiPoniżający!IWłaśnieOToChodzi!IJeszczeWcześniejktośCośTamGadałoTymŻeBoimySieKonkurencjiWłóżku...taa...MiałamKiedyśFacetaKtóryPowiedziałŻeKilkarazyByłWDyskoteceTylkoPoTo..AleszybkoMuSieZnudziłoBoTeBabeczkiLaseczkiNieDająNic!

Jeśli o mnie chodzi to nawet nie zaprzątam sobie głowy potencjalną \"konkurencją\". Jestem pewna tego co \"mam\" ;)

Wiem. Misia J. - najinteligentniejszego, najprzystojniejszego, najbystrzejszego, najdowcipniejszego, najkochańszego, najsłodszego mężczyznę na świecie :):):):):):):) [Rozumiem że coponiektóre Panie mogą się z tym nie zgodzić ;)]