Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalkados

głupota młodych siks poraża i pociąga

Polecane posty

tylko że głupi zarobi na budowie 1000zł, albo będzie pracował na czarno i nie bedzie odprowadzał na ZUS, a wykształcony niech zarobi średnio z 2000-2500zł i odprowadzi składkę, nie wiem co lepsze, a poza tym jeśli będzie mniej ludzi to będzie też i mnie emerytów :)

Wiecie co... zaczyna mnie to powoli śmieszyć. Głupie jest, że mężczyźni zasłaniają się \"ratowaniem świata\", zaludnianiem \"biednej\" planety i dobrem Polski... ...jak tak naprawdę chodzi o świetną \"zabawę\" w gronie niepełnoletnich panien nie zdających sobie sprawy z konsekwencji. No chyba żaden facet z ręką na sercu nie wciśnie mi teraz kitu że sie mylę...

Do dziecko jakieś ty głupie - Zastanów się najpierw co mówisz a potem pisz. Spiskowe teorie od co...

Gość jeśli umiesz liczyć
to sobie to policz - to nic specjalnie trudnego. To nie spiskowa teoria rzeczywistości tylko umiejętność prognozowania procesów demograficznych. Aby liczebność populacji utzrymywała się na niezmiennym poziomie to statystyczna kobieta musi rodzić średnio 2.1 dziecka, obecnie w Europie kobieta średnio rodzi 1.3 dziecka. To oznacza po prostu katastrofę demograficzną i gospodarczą. Trochę to będzie pzrypominało upadek Cesarstwa Rzymskiego gdzie zaszły podobne procesy. Brak rąk do pracy i brak żołnierzy spowodowały koniecznośc pzryjęcia w granice Cesarstwa barbarzyńskich Germanów. Ci częsciowo się asymilowali, częsciowo wprowadzali własne porządki. Gdy tych było za dużo rozsadzili Cesarstwo ...

Gość umiem liczyć
niech państwo zaoferuje wszystkim kobietom rozważającym posiadanie dziecka przynajmniej 800 zł dożywotniej pensji za urodzenie i wychowywanie przez te choćby 18 lat :) - a wtedy i przyrost wzrośnie i w ogóle... siksy też zaczną się radośniej rozmnażać, bo takie kieszonkowe to nie byle co...

... dlatego to biedni mężczyźni będą musieli czynić swoją powinność i zapładniać kobiety. Najlepiej niech od razu \"dobiorą\" się do kilku naraz żeby nie tracić czasu. Pójdźmy dalej... niech wprowadzą zakaz antykoncepcji w Polsce... Co jeszcze... co jeszcze... Boję się że może być już za późno...

We Francji właśnie znaleziono taki sposób, aby podwyższyć wskaźnik przyrostu naturalnego, są duże zasiłki rodzinne w zależności od posiadanych dzieci i dlatego 3 dzietna rodzina żyje na dobrym francuskim poziomie, ale po to potrzebujemy mądrych ludzi, którzy coś zrobią z Polską a nie kolejnych głupich pokoleń siks i głuypich bezmózgich kretynów co je będą wykorzystywali.

Ale słuchajcie ten emat jest o młodych siksach i o tym że sie piszczają a nieile jest gdzie ludności.........I wogóle nie powinny sie puszczac....nie se znajda kogoś jakiegoś faceta pozdanego niech będą z nim ze 2lata i wtedy anie na pierwszej lepszej disco!

Gość proszę was
Nie rozumiem o co toczy się ten spór!!👄 Rozumiem jak mówilibyśmy o 8-letniej dziewczynce zakochanej w koledze z klasy ale proszę Was przecież 15-latka ma w pełni rozwinięty mózg, potrafi samodzielnie myśleć i funkcjonować, ma wyostrzony wzrok i widzi jak ktoś zdejmuję jej majtki, ma w pełni ukształtowany słuch i słucha tych czułych słówek z fałszem w głosie. Dzięki zmysłom ruchu, dotyku, wzroku i węchy potrafi wyczuć potencjalne niebezpieczeństwo, nawet naiwność jej nie tłumaczy więc skoro idzie do łóżka robi to świadomie. Istnieję takie porzekadło "jak suka nie da to pies nie weźmie" więc mamy odpowiedź na podstawowe pytanie kurewski charakter albo się ma albo nie!!:D A co do drugiej części tematu, pracuję mój mąż też, byłoby nas stać na dziecko a nie rodzę ponieważ nie czuję takiej potrzeby, nie chce krzywdzić własnego dziecka brakiem miłości🌼

Do Lolina - I właśnie to próbujemy ludziom wytłumaczyć [przynajmniej ja z Jeżyną].

Gość ryskowy
dobra 15-tka nie jest zła

Do proszę was - Jestem jeszcze młoda, mam 20 lat zatem doskonale pamiętam co się działo w mojej głowie jakieś 5 wiosen temu... naiwność, beztroska, ufność, młodzieńcza głupota... Rozumiem... czasy się zmieniły... dzieci chcą jak najszybciej dorosnąć, działają w imię zasady \"to musi być dobre bo zakazane... nieznane\" ... i jakiś dwudziesto-, trzydziestokilkuletni mężczyzna ma to wykorzystywać? Gratuluję.

Gość k9
jestes jakiś zbok czy co??/albo dawno nieruchałes a twój kumpel zaliczył młoda laske i sie teraz zalisz i pamietaj jedno niekazda siksa tobie da a jezeli da i ty to wezmiesz to jestes poprostu skurwiel i tyle

Gość k9
mówi to tobie chłopak co ma 25 lat

Gość a co 15-tki mogą
jebać tylko 15-tolatkowie ? Co to za pierniczenie. Kiedyś już słyszeliśmy, że katolicy mają głosować tylko na katolików.

O to chodzi idioto, że taka 15-tka nie rozumie jeszcze wielu rzeczy bo jest niedojrzałą głupią siksą, 15-latek też jest głupi i nie rozumie tego że ona nie rozumie, a dojrzały mężczyzna rozumie że ona to robi z głupoty i powinien się opanować i nie brać się za taką młodą bo powinien wiedzieć że robi jej krzywdę... Jak nie rozumiesz tzn że jesteś niedojrzały jak taka 15-tka

Kurwa bo TY też jesteś głupi jak myślisz że możesz jebać kurwa MAĆ.. ja widzę że TY nawet nie rozumiesz co ja tu piszę .. to co dopiero mówić o rozumieniu innych ludzi... Powinieneś się wykazać pewną dojrzałością.. TY wiesz [chociaż wydaje mi się że nie wiesz] że krzywdzisz ją w ten sposób, a on nie wie bo jest za głupi żeby to zrozumieć [czyli tak jak TY :P]

Gość falon
piętnastki są dobrem wspólnym

Boże.. KURWA.. też jest krzywdzenie lae... TEN SZCZAW TEGO NIE ROZUMIE BO TEŻ JEST GŁUPI.. czy to jest takie trudne do pojęcia.. a człowiek dojrzały emocjonalnie wie że ją krzywdzi i dlatego wie że nie powinien.. zrozumieliście ?!?!?!?

Gość jak można nzywać krzywdzeniem
seks z kobietą którą natura przygotowała już do wydawania potomstwa, kobieto ?

Ja nie wiem skąd tutaj się biorą podobne wypowiedzi ... Czy dochodzi do podobnych zbliżeń dlatego że facet nie ma powodzenia wśród dojrzałych kobiet... nie może się z nimi pieprzyć na lewo i prawo... przez co pragnie \"dowartościować\" czy może powinnam jednak powiedzieć wyżyć się seksualnie na niedoświadczonych piętnastoletnich pannach chcących poznać \"coś nowego\"... im nie trudno dogodzić... piwko, puste słowa, miłe gesty i ani się obejrzysz a już ląduje z Tobą w krzakach... I tu nie chodzi kumu wolno,a komu nie

Gość ta.................
kobiety tak zwane dorosłe są zdemoralizowane brudne i złe

Gość ta......................
nie dziwię się, że nie zaobserwowałaś - zakładam, że nie jesteś lesbijką - ja zaobserwowałem.

Do ta................. - Założenie słuszne. A mógłbyś rozwinąć to co wcześniej zacząłeś ? \"Brudne, złe...\"

Gość proszę was
Skoro dojrzali faceci to zboczeńcy liczący tylko na zaliczanie młodych panienek, a 15-latki to niedojrzałe emocjonalnie naiwniary to w takim razie co proponujecie??? skoro wiecie, że panienka da a faceta weźmie, przecież nie utniemy facetom pewnej częście ciała:D

Gość ta....................
są wyrachowane, kłamią w żywe oczy, są bezwstydne, nawet gdy mówią, że kochają to na boku ciągle polują na swojego księcia, materialstki do szpiku kości ... itd

Gość powstrzymać się mogą tylko
natury analne

Tak sobie czytam i nie rozumiem, piszecie Panowie, że młode siksy są głupie, ale i tak zaliczacie je przy każdej okazji...więc one traktują to jako normalkę, bo przecież wszystkie koleżanki to robią, a jak nie robią, to w ich mniemaniu pewnie dlatego, że są brzydkie. AAA, już rozumiem...taka łatwa zdobycz...no tak.... Żałosne są i one, ale Wy też... zmieniajcie najpierw siebie, a siksy same się dostosują do nowej sytuacji