Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalkados

głupota młodych siks poraża i pociąga

Polecane posty

Gość kawalkados

poraża bo człowiek nie może uwieżyć, że w tak pięknym ciałku takie ciele żyje, w słicznej główce mieści się móżdzek tasiemca. Pociąga bo mamy posuwanko z marszu bez wysilania się i kosztów specjalnych. Kupisz takiej piwko spojrzysz głęboko w oczy i już ściąga majteczki gotowa cię ugościć między udami - czym chata bogata zdaje się mówić.

Gość ertka
pewnie staly bywalec disco??;)

Gość ertka
albo paroma wizytami u lekarza w celu wyleczenia syfa:P

Gość pikuś
dobry sposób na rozmnożenie narodu

Drogie Panie nie mówmy o rzeczach oczywistych. Każdy zdrowo myślący facet wie jakie mogą być tego konsekwencje, więc nie widzę teraz sensu \"straszenia\".

Gość kawalkados
... młode gąski są najlepsze.

Gość ertka
Twoje zycie, Twoj wybor.

Gość a może by tak
za tic-taca dawały ? Jak hojność to hojność.

Gość ertka
Niektore daja i za darmo;)

Może szukają nowych, niezapomnianych wrażeń... a że edukacji seksualnej nie wprowadzili w szkołach to... Panowie mają teraz duże pole do popisu ;)

Gość pikuś
ktoś musi rodzić Polaków. Starsze koleżanki migają się od narodowego obowiążku to siksy uratóją Polskę przed wymarciem.

Gość pikuś
...a ja obciągnę w miedzyczasie ich tatusiom :) po same google :)

Do pikuś - A potem będziemy mieli naród bezmózgich lalek. Nie wiem czy to mnie do końca satysfakcjonuje ;)

Gość pikuś
do wściekłych feministek - bez podszywania się do mla-mla - lepiej mieć bezmózgi naród niż nie mieć żadnego ...

Gość jeszcze jeden śmieszny temat
hehe nic dodać nic ująć...oburzone panienki w obronie tych, co nie chcę być bronione, czego się boicie dziewczyny? głupich siks?? :P

narobia dzieci a potem z takimi trzeba sie meczyc w szkole i żądaja jeszcze aby to szkola wychowala im jeszcze dzieci bo sami sobie nie radza,to jest dopiero zenada!!!!!!

Do pikuś - Uuuu... czy ja wiem :/ Naród jest bardzo trudno \"wytępić\" a bezmózgie panienki rosną w siłę na potęgę...

Gość bzykacz
a ja bzykam i znikam

rodzice wymagaja,aby szkola im dzieci wychowala a sami maja to gdzies.ciesza sei jak dziecko wybywa z domu bo maja wtedy swiety spokoj!!!!od 4 lat pracuje w szkole i troche sie napatzrylam juz :/

Gość jeszcze jeden śmieszny temat
heheh i to tylko samotne matki, wymagają aby szkoła wychowywała dzieci...hehe, myslcie trochę...

Gość pikuś
owszem naród jest trudno wytępić w ciagu kilku lat ale kobiety narodu potrafią wykończyć go w nieco dłuższej perspektywie. Na przykład demografowie wyliczyli, że jeśli Europejki dalej będą rodziły średnio 1.3 dziecka zamiast 2.1 to za 90 lat będzie już tylko 1/3 obecnej liczby Europejczyków. Oczywiście na miejsce tych brakujących 500 mln. Europejczyków przyjdą i namnożą się muzułmanie ...

Gość siksy przyszłością Narodu

Do nauczycielkaa - Absolutnie się z Tobą zgadzam. Rodzice \"umywają rączki\" bo mają spokój w domu... problemu oczywiście nie widzą bo \" Marysia? Przecież to takie grzeczne dziecko... nawet wynosi mi czasami śmieci\"... dziewczynki \"rozrabiają\" bo przecież świetnie jest zaimponować koleżankom w klasie że ma się już pierwszy/dziesiąty/pięćdziesiaty raz za sobą... a tu bardziej od wychowywania seksualnego przydałoby się... ... wychowywanie w domu.

Gość pikuś
bo zero wzrostu jest lepsze od zera absolutnego. Bo istnienie jest lepsze od nieistnienia to chyba dla ciebia oczywiste jeśli nie jesteś krypto manicheistką, oczywiście

Do pikuś - Ja rozumiem, że należy się rozmnażać i nie pozostawać do końca biernym... ale to jeszcze nie powód żeby twierdzić, że takie dziewczynki są potrzebne i są \"przyszłością narodu\". Rozumiem, że Polska nie może się poszczycić wysokim przyrostem naturalnym ale to rozwiązanie nie wydaje mi się trafione. Przecież to jakaś paranoja, że dziewczyna mająca 16-20 lat ma rodzić dziecko bo \"inne nie chcą\". Do roli matki trzeba dorosnąć.