Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalkados

głupota młodych siks poraża i pociąga

Polecane posty

Gość kawalkados
słodziutka piętnastka pełna dziewiczej nieporadności jest moim ulubionym kąskiem - ach, te naiwnie rozwierające się nóżęta, te nierozkwitłe jeszcze piersiątka ...

Gość pikuś
w obecnej krytycznej sytucaji liczy się przede wszystkim to by być matką, i to płodną.

Gość kawalkados
o, wypraszam sobie tego typu insynuacje ... Poza tym gwoli ścisłości pedofil interesuje si ę dziećmi a nie młodymi kobietami, a kobietą staje się od pierwszej miesiączki. I tak jest w większosći kultur. Nawet w części krajów europejskich dwunastolatki uznaje się za zdolne do seksu. Trzeba odróżniać seks z dzieckiem - to karalne zboczenie - od przestępstwa uprawiania seksu ze zbyt młodą kobietą.

Do pikuś - Nie wiem czy trzeba do tego tematu podchodzić aż tak dramatycznie... Kobiety nie chcą rodzić dzieci? Chcą, tylko dbają o to, aby im zapewnić \"lepszy start\". Kształcą się, wybierają odpowiedniego partnera, zaczynają zarabiać... I ja taką postawę rozumiem i szanuję... przynajmniej można tutaj mówić o jakimś planie życiowym. A nie... na disco... w krzakach... i to jeszcze przez przypadek :/ Czy nie jest świństwem... uprawianie seksu z taką młodziutką, \"nieopierzoną\" dziewczynką która za miesiąc czy dwa będzie się zastanawiała \"co to ona nie zrobiła najlepszego\"... a co gorsza niektóre przygody kończą się faktycznie niechcianą ciążą I ja jako kobieta, Polka mam się z tego cieszyć ?!?

Gość kawalkados
bez pitolenia proszę, moralizatorstwo nie jest dzisiaj w modzie.

Gość kkkkkkopoooooo
Mam 19 lat można by rzec, że wyrosłam z trudnego wieku👄 Niestety po części macie rację nie ma istoty bardziej naiwnej od 16-letniej dziewczyny, młoda dziewczyna potrzebuję akceptacji, szuka miłości w nieodpowiednich osobach w swoim wieku, zmieniąjąc ich jak rękawiczki wydaję się zagubioną istotą płaczącą na melodramatach łatwo taką omamić i wykorzystać SMUTNA RZECZYWISTOŚĆ. Pozwólmy jej żyć tak jak chce, 16-latka swój rozum ma i skoro pakuję się do łóżka pierwszemu lepszemu to musi mieć w tym jakiś cel.

Gość kawalkados
właśnie, trochę zaufania do ludzi i ich wyborów.

Do kawalkados - My tu nie mówimy o \"sprawach technicznych\". Tylko o uprawianiu seksu z dziewczynkami [bo przynajmniej ja je tak nazywam]. Mając 15 lat naprawdę niewiele się wie o życiu. Kłopotem jest klasówka, wybór ciucha na gimnazjalne disco...a co dopiero seks z nieznajomym... ja rozumiem że teraz dzieciaki są bardzo nowoczesne, szybko chcą dorosnąć [stąd te błyskawiczne zmiany wyglądu - kapiący z twarzy makijaż żeby sobie kilka latek \"dorobić\" i ciuchy pożyczone od starszej siostry]... ale to jeszcze nie powód żeby osoby od nich starsze korzystały z ich nieświadomości. Bo to jest świństwo.

A kto powiedział że ja \"idę za modą\" , hahaha. Jeżeli chodzi o pewne sprawy to zostanę konserwatystką do końca.

Gość kawalkados
ale nie jesteś żadną konserwatystką bo akurat w tych sprawach kaje różnią się tylko normami prawnymi a nie rozumieniem sprawy. We wszystkich kulturach stosuje się zasadę, że dziewczynka staje się kobietą w momencie pierwszej miesiączki - tak to wymyśliła przyroda i ludzie tego nie zmienią. Oczywiście z różnych wzglęðów głownie dla ograniczenia płodnosci kobiet w czasach w których kobiety rodziły ochoczo prawnie przesuwano w górę ich wiek wejścia w seks. Obecnie występują tendencje by znowu akceptować wczesne macierzyństwo ponieważ kobiet y nie rodzą za dużo ale za mało dzieci.

Gość kawalkados
głównymi wrogami wczesnego macieżyństwa są feministki bo wierzą, że wczesne macierzyństwo pozwala "zniewolić" kobietę ale politcy zaczynają rozymieć, że bez wczesnego macieżystwa europa upadnie i dlatego możemy zaobserwować rosnącą tolerancję dla niego i dlatego mamy rosnącą rzeszę piętnastoletnich matek.

Proszę bardzo... w takim razie... \"natchniona\" Twoim podejściem do sprawy napiszę... Uprawiaj sobie seks z kim chcesz. W końcu nic Ci \"nie grozi\"... najwyżej zajdzie w ciążę... ale to nie problem bo \"umyjesz sobie rączki\"... a że ciąża jest wskazana bo leży Ci zapewne na sercu dobro planety to i zaśniesz z uśmiechem na twarzy z poczuciem \"spełnionego obowiązku\". Gratuluję i życzę powodzenia w \"polowaniu\". I... \"Być konserwatystą oznacza woleć znane od nieznanego, sprawdzone od niesprawdzonego, fakt od tajemnicy, rzeczywiste od możliwego, ograniczone od nieograniczonego, dostępne od doskonałego, śmiech dzisiaj od utopijnego raju\" Michael Oakeshott Jestem konserwatystką.

Piętnastoletnia matka................ o zgrozo !!! PS. Aż z tego wszytkiego idę \"odreagować\". Kiedyś wrócę ;)

Gość kawalkados
... jeśli już to wolę Charlesa Taylora i Alsdaira MacIntyre'a

Gość 14-siksa
Mam 14 lat. Moja pipka nie miala w sobie jeszcze nigdy meskiego czlonka :) A maze o tym caly czas, szczegolnie od kiedy odkrylam piekno orgazmu :) (ze 3 lata temu). Jestem jednak niesmiala i nie wiem, jak zagadnac faceta o seks... I nie chodzi mi o moich rowiesnikow, ale o mezczyzne przynajmniej z 10 lat starszego, ktory jest dojrzalym facetem a nie gowniarzem. Dzieki autorowi tego topiku wiem, jak musze teraz grac: dac sie zaprosid na piwko/cole, robic slodkie oczy, a facet w mig zaprosi mnie do domu (lub hotelu) i dostarczy mi dlugo oczekiwanej rozkoszy :) Wyglkada to prosto, ale ciekawe jak powiedzie sie moj podryw w rzeczywistosci. Jestem mokra na sama mysl ;)

Gość to policyjna prowokacja
za 14-chę się siedzi.

seks w tym wieku to nic zełgo...jeżeli jest to z zaufaną osoba i zabezpieczeniem...

Gość seks w tym wieku
jest zakazany

no ale przeciez to nic złego....jeżeli jest sie przygotowanym....ale oczywiście jeżeli 10 latka dostanie miesiaczke to chyba od razu to nie kobieta:| ... to nie normalne...może i macie racje z tymi polskami i wogóle...ale są na świecie też starsze i madre kobiety i USTATKOWANE niech one rodza potomstwo!...każdy ma prawo do seksu ale dla przyjemnosci i jezlei czuje sie za to odpowiedzielny!

Gość kobiety muszą rodzić
a te co nie rodzą mogą być zniszczone

Gość zniszczone to tka analogia
do Kartaginy - czyli są elementem destrukcyjnym i stoją na przeszkodzie rozwojowi demograficznemu

Gość kurdeczko
wszyscy wiedza i widza, ze swiat jest przeludniony, a tu ktos jeszcze zaleca rodzenie?? rozumiem, ze jak ktos juz strasznie chce i musi, to niech sobie rodzi, ale poza tym czlek nie zwierz i z seksu powinien zerpac glownie przyjemnosc :)

Gość przeludniony
jest trzeci świat, pierwszy i drugi wprost przeciwnie

no tez racja...te dzieci z afryki z rodzinami gdyby do europy po przewozić coś by z tego było:p... gorzej ze znajomością jeżyka!

Gość Europa przyjęłą
około 20 mln. imigrantów, głównie z trzeciego świata. Imigranci w większości nie chcą się integrowąć, stworzyli siatki terrorystyczne działające w Zachodniej Europie - na przykład w Europie bezkarnie działa około 200 wysokich działaczy ak-Kaidy bo humanitarne prawo jest bezsilne wobez megaterroryzmu, można wyłapywać ich tylko jak zabiją - tworzą włąsne enklawy stosujące się do swoich prymitywnych i okrutnych praw i zwyczająów - obrzezują dziewczynki i mordują nieposłuszne córki ... A wy tu pitolicie aby jeszcze więcej przyjąć. O głupto, nie nic większego nad ciebie.

Tematem jest głupota młodych siks. Głupotą jest rodzenie dzieci w tym wieku. Po co ?! Zgadzam się z Mla-mlą, aby urodzić dziecko kobieta lub rodzice powinni po pierwsze być dojrzali emocjonalnie, a po drugie powinni być w stanie zapenić dziecku właśnie wspomniany \"lepszy start\". Jak dla mnie moglibyśmy mieć nawet z 5 mln mniej Polaków, ale żeby naród był wykształcony. Może w końcu doczekalibyśmy się takich czasów, kiedy Polska, będzie krajem, w którym człowiek nie będzie bał się rodzić i wychowywać dzieci. A nie doczekamy się takich czasów jeśli będziemy mięli głupi naród, do czego to wszystko zmierza. Po co nam mnóstwo bezużytecznych ludzi, chyba tylko po to żeby wzrosły wskaźniki przestępstw kryminalnych. Rozboje, gwałty itp. Ja dziękuję ale nie zamierzam puścić dziecka do szkoły, w której 50% uczniów to dzieci z domów gdzie mama w wieku 16 czy 17 lat puściła się w dyskotece z jakimś nieznajomym, a potem z malutkiej pensji wychowywała dziecko. Miałaby same problemy i za mało czasu na zajęcie się dzieckiem. Dziecko wychowywałoby się na podwórku wśród znajomych i podobnej sytuacji życiowej. Łatwo z tego wyciągnąć wniosek, że urosłaby z tego kolejna młoda, głupia siksa.

Gość dziecko jakieś ty głupie
jeśli na będzie o 5 mln. mniej to nie będzie godziwych emerytur dla starszych, to gospodarka padnie, nie będzie lepiej tylko gorzej. To dlatego mimo, że muzułmanie chcą Europę zmienić w piekło Europa planuje sprowadzać co roku 1 milion swoich wrogów.