Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia88

swędzi mnie macica!!!

Polecane posty

Gość kasia88

dziewczyny pomozcie...od trzech dni strasznie swędzi mnie macica!!na dodatek jest cała zaczerwieniona...co mam robic??moze przemyje ją rumiankiem??juz nie wyrabiam!! pomóżcie!!!

Gość epsev
Boszsz, dziecko a ty w ogóle wiesz co to jest macica ?

Gość ciidirom
hahahaaha, macica? a skąd wiesz, że jest zaczerwieniona?? włożyłaś kamerkę do środka?? :D:D:D:D:D:D:D

Gość bu bha ha
macica?? bu haha! brak wiedzy sie klania!!!

Gość a w jaki sposob ja zobaczylas
Chyba ze robilas kolorowe usg :-)

to co cie swedzi, to albo łono, albo pochwa. Macica to taki "worek" w srodku ciebie, gdzie rozwija sie dziecko przez cala ciaze :-) Wiec sadze, ze gdyby cie swedziala, to czulabys swedzenie w srodku brzucha :-)

Gość kasia88
co jak to zauważyłam?? normalnie!!!rozchyliłam wargi sromowe i zobaczyłam ze jest czerwona!! :O:O:O

Gość jaaaaa
To pewnie ciąża. Hahaha.

Dziecko do księgarni po książkę do biologii:D. A zaraz później do lekarza bo pewnie masz jakiegoś grzybka. Tylko mu nie palnij ,że cie swędzi macica bo spadnie z fotela:D

Gość bu ha ha
porazilas mnie swoja glupota

Gość moze pomylilo ci sie z odbytem

Gość kasia88
jaaa---> naprawde???teraz sie przeraziłam!!! jeny!!! ostatnio całowałam sie z chłopakiem a on mial potem mokre spodnie!! a jeśli przez przypadek tego dotknęłam a później swojej pochwy?? jeny...ale sie boje!! :O:O

Gość no a jaka ma być
? zielona? niebieska? :D to co zobaczyłaś, to pochwa! :p A jak swędzi i masz upławy to do gina marsz!Na forum nikt cię nie wyleczy!

wobec tego, skoro przy rozchyleniu warg ja zobaczylas, to natychmiast do szpitala, bo masz przypadlosc nazywajaca sie "wypadanie macicy". To niebezpieczne dla zycia. U normalnie zbudowanych kobiet widac ja wylacznie na ekranie USG

Gość kasia88
jestem pewna ze to macica!!! jestem bardzo wygimnastykowana( trenuje akrobatyke) i pewnie dlatego wy jej nie mozecie zobaczyc.

Gość Dr. Habit
Ja pragnę zauwazyć iż macica, kobieca, ma kolor jasnoróżowy - w żadnych przypadkach nie powienien być czerwony!! Jeśli takowy jest, trzweba niezwłocznie iść się przeruchać z kimś!!

Gość to jak jesteś tak wysportowana
to zajrzyj sobie w tyłek, może zobaczysz jelita? :p

Gość kasia88
Dr. Habit---->a co to znaczy poruchać?

Gość kasia88
ciekawe jak bym mogla zobaczyć jelita??? przecież one są w środku :O:O:O

Gość Kasia88
Ze względu na to, iż spoceni turyści mają duże, wyokrąglone w lewą stronę pały, staram się robić im dobrze za pomocą mojej szeroko otwartej buźki :classic_cool:

Gość dr.Habit
Po prostu, wkładasz lewą dłoń przez prawą nogę, pod lewym udem i ciągniesz za worek mosznowy pod lewą pachą :) powodzenia Dr. Habit

Gość kasia88
ale smieszne!!! podszywaczu jesteś głupi!!i tak ci nikt nie uwierzy ze to ja napisałam bo ja, w przeciwnienstwie do cibie, jestem mądra

Gość kasia88
wiem,zę jestem głupia :classic_cool:

Gość kasia88
lubię deep throat :) dzięki temu wjawił się mój ósmy zmysł do gorzkich dużych męskaich czarnych pał

Gość kasia88
przstan, idioto!!!

Gość dr.Habit
Poruchać, jest to słowo, które oznacza czynność wykonywaną na Tobie przez kolegów z przedszkola oraz mocno nieokiełzannego wujka Franka z Kambodży :)

Gość Kasia88
Ludzie robicie sobie żarty z takiego problemu... więc powiem wam prawdę od początku do końca... to było na lekcji religii ksiądz się cały czas do mnie uśmiechał... po lekcji podszedł do mnie i zapytał "chcesz?" bezzwłocznie odpowiedziałąm że chcę, wyciągnął spod sutanny swojego wielkiego penisa i zaczęło się...chwile mu possałam ale zrobił się taki duży że nie mogłam go zmieścić w ustach..więc wsadził mi go do cipki mówiłam mu że mnie boli ale wkładał mi do oporu całego... od tamtej pory swędzi mnie ta macica... słyszałam że może to być również ochota na więcej seksu, lub wścieklizna macicy, czy to możliwe?

Gość dr.Habit
moja diagnoza jest taka... skotro trenujesz akrobatykę to wsadź sobie głowę wewnątrz pochwy wyciągnij maksymalnie język i zacznij się obficie ślinić... to być może pomoże w Twoim problemie - wypłuczesz problem

ale tego to ja jeszcze nie potrafie!! a co sądizcie o przemywaniu macicy rumiankiem??