Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

genek w gomakach

cha cha cha ale znalazlem przyklad glupoty wrecz idiotyzmu.

Polecane posty

sonda : czy wyciecie przydroznych drzew powiekszyloby bezpieczenstwo na polskich drogach? i ... najwiecej odpowiedzi jest na tak. no debilizm wprost. rowniez nalezaloby zlikwidowac chodniki bo po nich chodza zlodzieje , mordercy a takze pieniadze bo wciaz ktos je kradnie. ale tok myslenia. zastepczy bo jak nie ma pomyslow i kasy bo rozkradziona to sie wymysla takie bzdety.

Gość babababab
racja!!!!!! najlatwiej zniszczyc cos ,co nie stawia oporu i w ten sposob zniszczymy samych siebie...czemu te drzewa winne? z mienmy swoje postepowanie nietylko na drogach, bo to my jestesmy sprawcami zla jakie sie panoszy na ziemi....

Gość viorika
no nie wiem....drzewo+samochod prawie zawsze=smierc...... poza tym to nie zawsze my jestesmy winni wypadkowi.wystarczy,ze jedziesz aleja 100 km na h i...odpada Ci kolo.walisz prosto na drzewo i...... Mnie np wkurzaja te aleje przy drogach!

Gość nieczlowiek
czlowieku!! ty zgnila marna, nie wart zaufania i uwagi nedzna kreaturo!!! ty potworze, ktory niszczy wszystko co napotka na drodze!!! nienawidze Cie!! Ty powodujesz ,ze sa choroby, ze sa morderstwa, rozboje, dziura ozonowa, bieda, niesprawiedliwosc, Ty ranisz innych, ranisz zwierzeta, rosliny , to Ty spowodowales holocaust, Ty przyczyniles sie do smierci ludzi w Czarnobylu.Hiroszimie, Pearl Harbour,Ty wymysliles konserwanty w jedzeniu, od ktorych dzisiaj umierasz na raka, ty okradasz trumne zmarlego z ostatnich jego rzeczy To ty spowodowales ,ze sa pwodzie , pozary , glod ,Ty odrzucasz wlasne dziecko, ty przychodzisz do domu pijany i pastwisz sie nad innymi..Ty zyjesz w zazdrosci, oklamaniu, ty zerujesz na zaufaniu innych.jestes gownem i nic nie warta jednostka..dla Ciebie priorytetem jest pieniadz...Ty spowodowales,ze przestalam ufac Tobie.. Dlaczego sie nad tym wszystkim ,co tu napisalam zastanawiasz, skoro sam jestes ku temu przyczyna??? .nie chce byc czlowiekem....!!!!!!!

Genek ..masz calkowita racje ..czytalam te bzdury .,..to samoobrona naszego nieudolnego rzadu ..na swiezo po wypadku Otylii... ..chca odwrocic uwage ludzi od jej winy ...ze grzala 180/h po waskiej drodze ..usianej starymi drzewami .. polskie drogi sa piekne ..malownicze wrecz ..ale .. NIE dla IDIOTOW ..( jak w reklamie MediaMarkt).. Najlepiej wine zrzucic na drzewa ..powycinac wszystko ..a drogi a raczej pobocza oblozyc ..gruba 2 metrowa gabka , zeby Ci , co nie maja wyobrazni i nie dotycza ich zadne zasady na drogach ....mieli w razie wypadku miekkie ladowanie i nie zadrapali sobie swojego drogiego wozu ..:) nieczlowiek>>..teoretycznie racje masz ..tylko troche za ogolnie ..bo jednak sa jeszcze normalni ludzie na swiecie .. Nie chcesz byc czlowiekiem ..to niewykonalne ..jestes nim ..tylko tym z lepszej gliny ulepionym ..skoro napisales te slowa ..:)

Gość To nie jest smieszne
na pewno przy zderzeniu samochodu (przy duzej prędkości) z drzewem nie masz szans przeżycia. Taka jest prawda. Sama uwielbiam jechać szosą kiedy na poboczach rosna piękne drzewa, wiosna, latem ... jest cudownie, ale niestety prawda jest jaka jest :P

Stop wariatom drogowym...... ......czy to do kogoś dociera? Wątpię....Dobrego przykładu nie dają niestety Ci, z których młodzi ludzie mogliby i bardzo często biorą przykład...tzw. sławni i bogaci... Brawo Otylia, bezmyślna idea...miała grzać na basenie tylko... :o

Gość krowa vel mucka
a ja proponuje oprocz wyz/wym propozycji parkowac auta przed miastem, bo tam to sie dopiero dzieje!!!!!

Gość proponuję
wypompować wode z jezior,bo za dużo ludzi skacze na główkę... wyburzyć przydrozne domy na wsiach,bo jakis tir moze w nie wjechac... odgordzić morze do głebokości ''do pasa'',zeby nikt nie dopłynął do Szwecji wyburzyc wszystkie zabytki,zeby nikomu cegły nie pospadały na łeb. a co do drzew-nie ma to jak sobie zrobić niezacienione drogi,zasypane śniegiem z przydrożnych pól.Po takich drogach pijani kierowcy,szaleni młodziankowie mogą popierdzielać spokojnie,co najwyzej fiknął kozła w jakąś gnojowicę...

tak powycinajcie drzewa przydrożne... wtedy samochody zamiast wjeżdżać w drzewa będą wjeżdzały w domy, na prywatne posesje, w szkoły znajdujące sie przy drodze... bedzie gineło więcej ludzi. A jak ktoś debil i nie rozumie, że od niego może zależeć życie innych osób, to niech nie jeździ! nie powinni takim dawać prawa jazdy i tyle... najłatwiej to wyciąć drzewa . A wariat dalej będzie jeździł...

Gość
A pomyśleliście, że przydrożne drzewa to kilometry sześcienne drewna? Ciekawe jaka firma to zrobi i czy się z tego rozliczy? :? Dbanie o kierowców to przykrywka dla zajebistego interesu. takie głupie toto nie jest... A ten kto pieprzy że drzewa na drodze są zagrożeniem, to za przeproszeniem dupa nie kierowca. Zupełnie taki sam jak moje znajoma która mimo, że między blokami bylo 15 metrów odległości i tak zarysowala bok :? Raz, że trzeba umieć jeździć, dwa, że trzeba jeździć ostrożnie. Czemu od razu nie wleziecie do jakiegoś dołu i się nie zalejecie cementem, jak wam ta zieleń przeszkadza?

I na to znajdzie się sposób! Przeciez mozna wyburzyć domy stojące przy drogach, a co!

Gość misięwydaje
że najlepiej jaość polskich dróg poprawiłoby... zrobienie ich na nowo. a drzewa...proszę zostawić w spokoju. :classic_cool:

Gość agatha cr
ale w sumie rzadko spotyka sie w innych krajach tyle drzew przy drogach co u nas.. ja mysle że ta nasza wyjątkowosc akurat w tym przypadku wychodzi na + nie małpujmy od innych!!!! :D

Gość tak sobie myśle że
że należałoby odnowić - solidnie a nie pół środkami drogi, wyciąć drzewa i posadzić krzewy. Jak zatrzymiesz się na drzewie- to marne szanse na przeżycie, krzewy w dużej czści wyhamują twój samochód. Dodam że najprawdopodobniej potem z samochodem będzie bardzo krucho, ale więcej ludzi przeżyje a to chyba się bardziej liczy, niż jakiś tam samochód

Gość misięwydaje
ludzie giną na drzewach przydrożnych bo omijają dziury w drogach i jeżdża zachodnimi wariatami po wschodnich wertepach jak downy ostatnie:(. to proste. dlatego nie zamierzam posiadać samochodu nigdy. codziennie mijam PROSTY odcinek gdzie w jednym miejscu jest 5 krzyży. to mi daje do myślenia. bo ja myślę ogólnie.

Gość misięwydaje
zachodnimi BMV -kami chciałam napisać.

wydaje mi sie ze nie nalezy tu generalizowac,bo wiadomo ze wyciecie wszystkich drzew do nieczego nie prowadzi i w sumie rownie dobrze moznaby bylo usunac latarnie itd,jednak sa miejsca gdzie tych drzew byc nie powinno...w moim miescie jest masa skrzyzowan gdzie drzewa dosc skutecznie utrudniaja widocznosc...a tak chyba nie powinno byc...??

Gość misięwydaje
drzewa na skrzyżowaniach? a mieszkasz w Białowieży? ciekawe. ja zauważyłam tylko takie skrzyżowanie, że staruszka lat 80 nie ma szans przejść nawet połowy w czasie gdy jest zielone. kiedyś codziennie je mijałam i zawsze mnie frapowało ile w tym mieście jest daltonistów, że nikt tego nie widział:( a potem się wyprowadziłam i moje życie zmieniło się sto osiemdziesiąt stopni ale ostatnio znowu tamtędy szłam i ...dalej to samo. ale to chyba wszystkich tu bawi...ja ne wiem...:(

Gość misięwydaje
a jakbyście chcieli wszyscy wiedzieć to jest naukowo udowodnionym, że drzewa przy drogach są czymś o wiele bardziej pożytecznym niż wasze smarowanie w sieci bez sensu i ...tyle wam powiem smerfy:)

Gość Oj jacy wy mądrzy jesteście
i święci