Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucille

ODZIEŻ DLA CIĘŻARNYCH- SKADNAL!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
Ja kupiłam wietnej jakości jeansy dla ciężarnych w H&M i rajstopy. Juyż drugą ciązę będę nosić te rzeczy! :-) Pod koniec ciąży to ja miałam ok 67 kg! :-)

Gość z kosmosu piszę
ja była w ciazy dwukrotnie nie miałam problemów z ciuchami, przed ciaża nosiłam 36-38 w końcówce ciaży 38-40. uwielbiam dziny, więc kupiłam uzywane na allegro z elastycznym pasem, po ok. 25-35 zł za sztukę, markowe, oczywiście najpierw się dobrze wynierzyłam, pasowały jak ulał nie wiem jak u was, ale ja w zwykłe bawełniane majty nieciażowe wchodziłam całą ciążę, nosiłam ja pod brzuchem, nie polecam specjalistycznej naciąganej na brzuch bo i duzo kosztuje a potem nie załaożysz tuniki bluzeczki bardzo dużo modeli jest na allgero, ja w zasadzie nic nie kupiłam w sklepie stacjonarnym choć HM czy Mothercare mam pod nosem, jedynie jakąś tunikę w HM bo była akurat przecena z 69 na 49 zł. staniki - nosiłam zwykłe bawełniane dla mam karmiących jak mi już cycochy pod koniec ciazy znaczaco urosły - na allegro duzy wybór i ceny ok, można kupic za 20 zł 3-pak i do tego wybrac kolor, a np canpol baby kosztuje ok. 20 zł w sklepach typu auchan czy tesco, ja nie polecam drogich staników do karmienia, zawsze sie zaplamią mlekiem chocbyście nie wiem jak pilnowały się z wkładkami teraz na zimę duzy wybór legginsów dla ciążówek jest na allegro, są grube i rozciągliwe, do tego długa bluza, sweter, kozaki miałam tez dwa pasy ciażowe które mnie ratowały, wiecie takie kominy żeby nie było widac przykrótkiej bluzki, tez niewiele kosztują, uzywałam tez apaszek a raczej szali do wiązania na brzuchu (kokarda z boku) w zestawieniu z dzinami i bluzką nieciazową fajnie to wyglądało ...warto pokombinowac bo te typowe ciuchy ciążowe nie wyglądaja potem ładnie na sylwetce po porodzie no chyba że zostana kilogramy, ja mam taki jeden sweterk z HM który kupiłam w ciuchaczu za 11 zł z wszywką HM Mama, jest odcięty pod pasem i nosze go nieraz ale wyglądam w nim jakbym była w 5 miesiącu

Gość z kosmosu piszę
aha i szukając ciuchów dla siebie cześciej widziałam fajniejsze dżinsy na rozmiar od 42 do 46 na allegroo niz w rozm. np 38 i czasem żalowałam że nie mam większego rozmiaru:)

Gość gość
www.allegro.pl/sweterek-ciazowy-b-p-c-mama-48-50-i3732106428.html www.allegro.pl/tunika-ciazowa-dorothy-perkins-i3732106413.html

Gość gość
pierwszy link się popsuł www.allegro.pl/sweterek-ciazowy-b-p-c-mama-48-50-i3732106428.html

Gość gość
tak ja w H&M chciałam rozmiar 38 a pani z uśmiechem na twarzy stwierdziła że 36 teraz jest w modzie dla ciężarnych poczułam się jak słoń no i poszłam na bazarek i kupiłam 38 ma de in China cóż

Gość gość5555
Naprawdę sa super ciuszki i co najważniejsze duuże rozmiary;)

Gość gość
Najlepiej wybrac sie do second hand'u. Wszystkie moje kolezanki w Polsce ubieraly sie w szmateksach. Ja mieszkam w UK wiec problemu nie ma, ale i tak nie kupowalam drogich ubran, bo to sa ubrania na 3 miesiace. Mialam 3 pary spodni ciazowych z HM (chodzilam do pracy, wiec jakos trzeba wygladac). Na gore wiekszosc rzeczy mi pasowala prawie do konca. Dokupilam tylko jakies t-shirty w primarku za smieszne pieniadze i tyle :)

Gość gość
jest taka firma happymum, tam znalazlam wszystko

Gość gość
olamakar xxxxxxxxxxx happymum może i ma wszystko ale ceny maskaryczne, wybacz ale za dżinsy z panelem 219 zł nie dam, top kosztuje 119 zł z najnowszej kolekcji

Gość gość
zacofana to ty jestes, skoro musisz wyjsc poza rozmiar 42, nie doszłam do 38 nawet! takze nie wiem skad to oburzenie, wstyd mi było wchodzic do sklepu z odzieza ciążową, chodziłam nadal do swoich sklepów, tylko brałam rozmiar większe i tak do konca... masakra co za mamuski....;/

Gość gość
happymum jest drogie ale rewelacyjne. I tylko tam znalazlam na siebie ciuchy. 36 w H&M jest na mnie zwyczajnie za duże. Nie rozumiem dlaczego ciążowe 36 musi byc o tyle wieksze od zwyklego. Nogi mi rosną w tej ciązy czy brzuch?

Gość gość
Ja kupiłam spodnie z panelem w zwykłym sklepie w galerii za 62 zł więc może trzeba poszukać też w zwykłych sklepach tańszych rzeczy. Z tym, że zapobiegawczo wzięłam rozmiar xxl bo przymierzałam s, m i l i nie widziałam różnicy między nimi :) nie było xl więc wzięłam te większe żeby potem panel mi nie uciskał brzucha a w pasu mają regulację gumką więc nie ma problemu. Jako ciekawostkę napisze Wam, że na allegro wpadła mi w oko taka fajna bluzka ciążowa za 39 zł. Potem szukałam czegoś w sklepie internetowym dla ciężarnych i tam była ta sama bluzka (na bank ta sama bo nawet to samo zdjęcie z allegro tam było) i kosztowała 89!

Gość gość
też polecam Happymum, jestem zadowolona z tych rzeczy :)

Gość gość
Fajne i niedrogie ciuszki można kupić na esente.pl lub Allegro login Firma_Esente. Jest też sklep stacjonarny w Wawie na Mokotowie. Dostępna jest odzież ciążowa polskich producentów w bardzo dobrej jakości. Polecam

Gość gość
Ja też szukałam ostatnio. Niestety choć rozmiary i w HM i CA są to już kolorystyka jak na pogrzeb a nie na oczekiwanie. No i poszłam do Happymum. Wydałam sporo, ale przynajmniej wyglądam na szczęśliwa mamuśkę. We wcześnieniejszej ciązy kupowałam w HM i Zara. Było dużo lepiej z kolorystyka. Miałam jedne spodnie z Happy mum. Teraz mi się przydadzą. Problem w tym że wtedy brzuch miałam w zimie, teraz w lecie. Bieliznę nosiłam normalną. Podczas karmienia polecam lepsze biustonosze. Zwykle z tesco czy auchana uciskały mi biust i robiły się zastoje.

Gość AnnazDG
Ostatnio kupowałam fajną odzież ciążową w nowym sklepie na ulicy Modrzejowskiej 20 w Sosnowcu. To jest sklep w bramie Promenada, obok salonu ślubnego. Całkiem fajny wybór i ceny przystępne. Mam od nich wizytówkę, jest to sklep Nireti. Ja jestem zadowolona.

Gość Maryna144
Tutaj macie ciekawy artykuł  http://magicfood.pl/jak-byc-atrakcyjna-w-ciazy/ na temat odzieży dla kobiet ciężarnych. W szczególności polecam kobietom które chcą czuć się atrakcyjnie podczas ciąży (więc chyba dla każdej z nas). :))))

Gość gość
Najwygodniejsza a przy tym ladnie wygladajaca jest bielizna z Alles.pl uwielbiam robic sobie tam prezenty :P

Gość kejka2
Wiem o czym mówisz, ale z tym nic nie zrobimy, musimy szukać najlepiej jakiegoś dobrego sklepu z ciuchami dla kobiet w ciąży oraz dla kobiet karmiących. Ja proponuje https://www.mytummy.pl/ , zobaczcie sobie jakie ładne ubrania mają. Można się ubrać ładnie i być jednocześnie w ciąży.

Gość gość
Dlatego ja nie kupuje ubrań które nazywają się ciążowe ... Raz, że są brzydkie, babciowe, tak jakby kobieta w ciąży była starsza o lat 30 od razu to dwa, że są droższe. Legginsy bez dużej gumki w pasie, niskie spodenki, tuniki szersze i wystarczy :)