Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy facet*

zdanie faceta!!!

Polecane posty

Gość hahhahahah ale sie uśmiałam
ty się nazywasz prawdziwym facetem? :D -połowo mężczyzny! :p

Gość JatOjahahahaha
Ej, spokojnie.. ;-) od razu się wkurzasz..

Gość JatOjahahahaha
Tak, ale nas wrzuciłeś do jednego worka.. ludzie są różni, my też nie twierdzimy, że masz problemy i nie masz się czym zająć, pakujesz na siłowni ile wlezie a Twoim jedynym pozywieniem są sterydy.. A jak dziewczyny lubią być plastikowe.. ;) ich sprawa. A że się wyżalamy na nasze tematy .. hm.. kosmetyczne - po to mamy forum, a każda kobietka choćby małymi kroczkami dąży do ideału...

Gość JatOjahahahaha
Oj, myślę że raz - nie dosięgłabym, a dwa - nie wytrzymałbyś tego :D Ja ogólnie tylko czasem łapię doły, chociaż mam większość ''minusowych'' przypadków ze sobą ;)

Faceci tez maja doly czasem nawet placza nawet ci ktory wydaja sie twardzielami ale sie do tego nie przyznaja Facet to tez czlowiek a nie \"dzika swinia\" :D

Gość JatOjahahahaha
Co Ty nie powiesz? :> Najwidoczniej nie trafiłam jeszcze na takiego "prawdziwego" faceta, heh .. Ja strasznie nie lubię, jak facet się wyżala mi non stop - moze to mój błąd, bo w końcu on ma prawo .. ale heh.. dla mnie facet powinien być taką ostoją, kimś.. silnym. I to on powinien mnie pocieszac.. a nie że non stop wszystko mu nie pasuje, jaki to on biedny itp. Sama się nie lubie wyżalać i wymagam tego od faceta ;P Ale wredota ze mnie ;)

Ja wiem jedno na pewno NIe wchodz babie droge jesli sie zbliza okres Jak sie spoznia to tez sie lepiej trzymaj z tylu :D pod arunkiem ze jest mloda Jak kobieta przechodzi menopauze (pozdrawiam panie ze sklepu spozywczego) to najlepiej sie wogole nie odzywac :D

Gość JatOjahahahaha
Gdzie uciekłeś prawdziwy facecie? ;-) Ja narazie kuśtykam na kolacyjkę - potem wrócę rzecz jasna, bo coś dobrze mi się z Tobą prowadzi konwersację..

Gość jhkjhnb....
A ja uwazam, że ty masz racje teraz wiekszosc dziewczyn nie ma innych problemow jak wyglad. Faktem jet to ze trzeba wygladac dobrze , ale nie doprzesady jak np. ma tapete spódnice ledwo przykrywajaca tyłek i buty na obcasie ze moze noge złamac no i chuda jak patyk bo przeciesz terzeba byc na topie anoreksja w modzie. Moim zdaniem własnie przez takie dziewczyny faceci nas postrzegaja za idjotki na zycie na tym nie polega . JEdne interesuja sie kosmetykami inne czym innym ale to sie robi juz meczace ten pend za modo. Uwazam ze mozna byc normalnym ładnie wygladac atrakcyjnie i bez tapety bez idealnych rozmiarów i długich paznokcji.

Prawdziwy facet---> za to Twoj topik jest dowodem prawdziwych problemow, nie ma co. No i kobiety o co chosi?? Ja lubie jak te rozowe mi migaja przed oczyma, tak swiatecznie sie robi:), jest sie z czego posmiac, dowartosciowac sie mozna no same plusy. Zawsze musi byc kontrast zeby cos bylo lepsze takze ja popieram wszystkie lalki barbie. I wiesz co jezeli one maja problemy tylko dotyczace wygladu to nie mow, ze nie chcialbys byc jedna z nich?? Ja akurat nie obrazilabym sie gdyby moim najwiekszym problemem byly rozdwojone koncowki.

Gość facet jesteś na forum dla
kobiet! a jak ci coś nie pasuje, poszukaj sobie inengo i tam głoś swoje poglądy :)

Peawdziwi facet - może i Twoja teoria ma jakies głebsze podwaliny , ale ma jedną poważną lukę . Nie myslę WYŁĄCZNIE o a)biuście b)paznokciac c)wlosach d) innych malo istotnych Ale takie myslenie to jeden z atrybutów kobiecości ;) . Bez tego bylibysmy do siebie tak podobni , że poznawanie byłoby mniej ciekawe :)

To byla moja prosba do was kobiet aby ne przesadzac Ale jesli okazywane zyczliwosci jest czyms zlym to fakt mam problemy!! Moge sie wypiac na was wszystkie i smiac sie z glupoty niektorych lalek...ale wole delikatnie zasugerowac co powinno sie zminic Zyjemy w wolnym kraju mam prawo swobodnie wyrazac swoje mysli...

Gość my kobiety też mamy takie
prawo!

Gość nodi19
ten prawdziwy facet fajny jest :)

Gość przynajmniej nie jest
antyfeministą:) .....chyba!

hey prawdziwy facet , sorki a nie masz innych problemow ?!, sam prawisz moraly a popatrz na siebie i swoj problem hehe zal pupe sciska;))

Gość mee mee mee
czytaj uwaznie nie po lebkach anim sie wypowiesz

Gość przecież to forum
"zdrowie i uroda". jakich tematów tu oczekujesz?