Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 moje uszanowanie

Jeste艣 cudem -

Polecane posty

Go艣膰 jak m贸wie ze ja to ja
faktycznie, pokrzepiajace :-) dziekuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jakie to pi臋kne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku jejku
sliczne... naprawde poczulam sie jak cud... kurcze, skad Ty to wzielas? jestes cudem... kto by pomyslal?! super, super....!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uhm
jasne, wszyscy jestesmy cudami. te wszystkie gady, ktore sie morduja po irakach tez. kumbaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak tak jest
Ka偶dy chce by膰 wielkim, dltego jest ma艂ym. Ka偶dy chce co艣 dawa膰, dlatego nic nie ma. Ka偶dy chce co艣 znaczy膰, dlatego jest s艂ug膮. Wszystko inaczej i wszystko na przek贸r. Kielich wypity, Chleb po艂amany, S艂owo zbyt proste, ciche, bezradne. Gdyby mo偶na zobaczy膰 od 艣rodka, zrozumie膰 tajemnice, dotkna膰 kszta艂t贸w ducha.... gdyby艣 nie wywr贸ci艂 wszystkiego do g贸ry nogami, nic nie by艂oby prawdziwe. Bez Twojej mocy we mnie nic nie by艂oby 艣wi臋te. i to dlatego jestem cudem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje uszanowanie
Ka偶dy z nas jest anio艂em z jednym skrzyd艂em, mo偶emy lata膰, tylko obejmuj膮c si臋 nawzajem. Luciano de Crescenzo aniokli kochane :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no tak a jakze inaczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze wiedzie膰
:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Je艣li kt贸rego艣 dnia
Je艣li kt贸rego艣 dnia poczujesz, 偶e chce Ci si臋 p艂aka膰, zadzwo艅 do mnie... Nie obiecuj臋, 偶e Ci臋 rozbawi臋, ale p艂aka膰 b臋d臋 z Tob膮... Je艣li potrzebowa膰!kt贸rego艣 dnia zapragniesz uciec, nie b贸j si臋 do mnie zadzwoni膰... nie obiecuj臋, 偶e Ci臋 zatrzymam, ale mog臋 uciec z Tob膮... Je艣li kt贸rego艣 dnia nie b臋dziesz chcia艂 nikogo s艂ucha膰... zadzwo艅 do mnie... obiecuj臋 by膰 bardzo cichutko i ca艂y czas milcze膰... A je艣li kt贸rego艣 dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze, przybiegnij do mnie szybko... mog臋 Cie wtedy potrzebowa膰... wklejajcie tu takie fajne teksty je艣li mozecie... czasem mi si臋 przydaja i by艂abym bardzo wdzi臋czna :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Je艣li kt贸rego艣 dnia
prosze臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to pro艣 dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajne

Udost臋pnij ten post

moje uszanowanie dzi臋ki ,偶e mi m贸wisz 偶臋 jestem cudem ja zawsze my艣la艂am ,偶e jestem wypadkiem przy pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje uszanowanie
cari, moje uszanowanie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ........___
„ (...) pr贸bowa艂em t艂umaczy膰 rodzicom, 偶e 偶ycie to taki dziwny prezent. Na pocz膮tku si臋 je przecenia: s膮dzi si臋, 偶e dosta艂o si臋 偶ycie wieczne. Potem si臋 go nie docenia, uwa偶a si臋, 偶e jest do chrzanu, za kr贸tkie, chcia艂oby si臋 niemal je odrzuci膰. W ko艅cu kojarzy si臋, 偶e to nie by艂 prezent, ale jedynie po偶yczka. I pr贸buje si臋 na nie zas艂u偶y膰. Ja, kt贸ry mam sto lat, dobrze wiem o czym m贸wi臋. Im bardziej si臋 cz艂owiek starzeje, tym wi臋kszym smakiem si臋 musi wykaza膰, 偶eby doceni膰 偶ycie. Musi by膰 wyrafinowany, sta膰 si臋 po trosze artyst膮. Byle kretyn umie si臋 cieszy膰 偶yciem w wieku dziesi臋ciu, dwudziestu lat (...)”

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ......_______

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to wszystko ma jaki艣 sens
;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wpisuj臋 si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescie cudokami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edi420
Bo偶e, ludzie to analizowanie dos艂ownie ka偶dego s艂owa jest BEZ SENSU! popatrzcie na ten tekst jako na ca艂o艣膰 i wtedy stuknijcie sie w czo艂a

Udost臋pnij ten post