Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje uszanowanie

Jesteś cudem -

Polecane posty

Gość jak mówie ze ja to ja
faktycznie, pokrzepiajace :-) dziekuje

Gość jakie to piękne

Gość ojejku jejku
sliczne... naprawde poczulam sie jak cud... kurcze, skad Ty to wzielas? jestes cudem... kto by pomyslal?! super, super....!!!!

Gość uhm
jasne, wszyscy jestesmy cudami. te wszystkie gady, ktore sie morduja po irakach tez. kumbaja

Gość tak tak jest
Każdy chce być wielkim, dltego jest małym. Każdy chce coś dawać, dlatego nic nie ma. Każdy chce coś znaczyć, dlatego jest sługą. Wszystko inaczej i wszystko na przekór. Kielich wypity, Chleb połamany, Słowo zbyt proste, ciche, bezradne. Gdyby można zobaczyć od środka, zrozumieć tajemnice, dotknać kształtów ducha.... gdybyś nie wywrócił wszystkiego do góry nogami, nic nie byłoby prawdziwe. Bez Twojej mocy we mnie nic nie byłoby święte. i to dlatego jestem cudem

Gość moje uszanowanie
Każdy z nas jest aniołem z jednym skrzydłem, możemy latać, tylko obejmując się nawzajem. Luciano de Crescenzo aniokli kochane :-)

Gość no tak a jakze inaczej

Gość dobrze wiedzieć
:-)

Gość Jeśli któregoś dnia
Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać, zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale płakać będę z Tobą... Jeśli potrzebować!któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić... nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę uciec z Tobą... Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać... zadzwoń do mnie... obiecuję być bardzo cichutko i cały czas milczeć... A jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze, przybiegnij do mnie szybko... mogę Cie wtedy potrzebować... wklejajcie tu takie fajne teksty jeśli mozecie... czasem mi się przydaja i byłabym bardzo wdzięczna :-)

Gość Jeśli któregoś dnia
proszeęęęęęęęęęęęęęęęęęę

moje uszanowanie dzięki ,że mi mówisz żę jestem cudem ja zawsze myślałam ,że jestem wypadkiem przy pracy

Gość moje uszanowanie
cari, moje uszanowanie :-)

Gość ........___
„ (...) próbowałem tłumaczyć rodzicom, że życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia: sądzi się, że dostało się życie wieczne. Potem się go nie docenia, uważa się, że jest do chrzanu, za krótkie, chciałoby się niemal je odrzucić. W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka. I próbuje się na nie zasłużyć. Ja, który mam sto lat, dobrze wiem o czym mówię. Im bardziej się człowiek starzeje, tym większym smakiem się musi wykazać, żeby docenić życie. Musi być wyrafinowany, stać się po trosze artystą. Byle kretyn umie się cieszyć życiem w wieku dziesięciu, dwudziestu lat (...)”

Gość ......_______

Gość to wszystko ma jakiś sens
;-)

Gość wpisuję się

Gość jestescie cudokami

Gość edi420
Boże, ludzie to analizowanie dosłownie każdego słowa jest BEZ SENSU! popatrzcie na ten tekst jako na całość i wtedy stuknijcie sie w czoła