Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje uszanowanie

Jesteś cudem -

Polecane posty

Gość moje uszanowanie

Jesteś cudem Każda sekunda naszego życia jest jedyną chwilą w dziejach wszechświata, chwilą, która już nigdy się nie powtórzy... A czego uczymy nasze dzieci? Uczymy je, że dwa i dwa to cztery, że Paryż jest stolicą Francji...Kiedy zaczniemy je uczyć, czym są?Każdemu dziecku powinniśmy powiedzieć: „Wiesz, czym jesteś? Jesteś cudem. Jesteś jedyny. Przez wszystkie lata, setki lat, które dotąd minęły, nie było jeszcze dziecka takiego jak Ty...Możesz zostać Szekspirem, Michałem Aniołem, Beethovenem. Stać Cię na wszystko. Doprawdy, jesteś cudem. Czy, gdy dorośniesz, będziesz mógł zranić kogoś, kto podobnie jak Ty jest cudem?”Musisz wziąć się do pracy- wszyscy musimy- by uczynić ten świat godnym jego dzieci. (Pablo Casals) i niech kazdy kto ma doł se to przeczyta :P tak ode mnie :-)

Gość ktoś tam se
Nie mogę zostać Szekspirem, bo Szekspir już był Szekspirem. I szlag trafia cud, bo nie nauczył się podstaw logiki:P

Gość moje uszanowanie
bo to metafora taka :-)

Gość ktoś tam se
metafora - trudne słowo:) Idzmy dalej - skoro mamy nie uczyć dzieci, ze 2 x2 = 4, oraz , że Paryż to stolica Francji, to jak mamy do nich gadać, że bedą Beethovenem czy Szekspirem, jak oni nie bedą wiedzieć, co to choroba za jedni, bo ich tego nie nauczylismy:) Coś to naiwne razem.

A_i_s_z_a >>>>>>>>>> nie zrozumialas tego ,bo to nie Ty masz byc cudem tylko ja , jak bedzie nas wiecej (znaczy sie tych cudow) to juz nie bedziemy cudami tylko normalnymi 🖐️ Jestem cudem :)

Ale.. chyba przekaz tego nie mówi o tym że mamy nie uczyć się ile to jest 2+ 2 tylko żebyśmy robili to w jakimś celu i wierzyli w siebie, znali swoją wartość i nie ograniczali się do tego co każą nam się nauczyć inni, nie musimy iść tymi ścieżkami.. ;). Mi się podoba

Gość ktoś tam se
Nie , ja po prostu pokazałem na dwóch zdaniach jakim nonsensem jest ten tekst:P Jak Coelho dla ubogich. Już cytuj Nietzschego, jak musisz coś z sensem czytować. A co do jebania - gratuluję slangu.

Gość moje uszanowanie
ignautka, dziekuje :-) bad boy, jestes cudem :P jeb jeb jeb- nie tak agresywnie :-)

Gość cooooolki
bardzo mądre, jakże proste, a tak trudne do wykonania dla większości.

Gość ktos tam se
jestem glupia i mam wszy. oprocz tego moj poziom inteligencji ogranicza sie do poziomu kolesia, ktory z wyjatkowym zaangazowaniem dlubie w nosie (ten koles to moj chlopak). jestem zajebista i mam duze cycki. wierzycie mi? tak? o jak super!!! jak to dobrze ze nie jestem taka niedobra jak ci, co przeklinaja. gratuluje im slangu

Gość ktoś tam se
jak mam cycki jak jestem facetem, drogie pole buraczane z podszywaczem w tle:) :) napisz jeszcze, że nie mam orgazmu, jestem brzydka i gruba...aha i owłosiona.

Gość hej hej hej
jestescie cudami a tak sie klocicie :P nieladnie :-)

Gość ktos tam se
do tego jestem transwestyta (owlosionym i niedomytym i czytajcie wyzej jakim jeszcze) i mam rozdwojenie jazni chce byc prawdziwym facetem ale to nie moja wina ze taki niedorozwoj ze mnie jeszcze do tego mam nick jak baba powinienem sie utopic

Gość moje uszanowanie
oreore... dziekuje :-) oh ah, ale sie wzruszylam

Gość ktoś tam se
to ktos - jest rodzaju żeńskiego?????? Ja, ale mi pojechałeś troglodyto:) :) No ty chyba rzeczywiście jesteś cudem, bo nie wiesz, co to takiego rodzaj gramatyczny:) :) :) No, ale kontynuuj, może coś fajnieszego wymyslisz bo narazie to ...ziewwwwwww

Gość ktos tam se
ja zapewne wiekszosc z was zauwazyla, jestesm nienormalny bo pisze na zmiane sam ze soba udajac ze ktos sie pode mnie podszyl. ale jestem zalosny, nie? i pomimo, ze wyraz "ktos" nie ma rodzaju zenskiego, to brzmi to cokolwiek pedalsko. nieprawdaz? chyba umre z zachwytu!!!

Gość mamo mamo ja raczkuje
PRZESTANCIE!!!!!!

Gość Zdziczała róża
Mądre słowa, aż mnie dowartościowały :)

Gość moje uszanowanie
oh Różyczko, cieszę się

Gość ktoś tam se
nie wiedziałem, że pedały w rowerze są rodzaju zeńskiego:) :) Go on! :)

Gość ktos tam se
pedaly w rowerze.... nie no faktycznie, czuje sie zgaszony zenada

Gość ktoś tam se
wzajemnie :) Degusta:) I zieeeeew:)

Gość ktos tam se
no chyba bede plakac ide stad bo powialo tępotą z szacunkiem do wszystkich normalnych (poza mna bo ja nie jestem normalny, w koncu nikt o takim nicku nie moze byc normalny. pozdro 4 all, milego dnia)

Gość ktoś tam se
Raczej kompletnym brakiem umiejętnosci powalenia przeciwnika. Nawet słownie:P

Gość moje uszanowanie
nie podoba mi sie to :( ja napisalam ten topik po to, zeby wszystkim bylo milo i zeby wszyscy uwierzyli jacy sa cudowni a Wy sie klocicie....

Gość Ty też jesteś cudem