Michalina89 0 Napisano Październik 29, 2006 Tak, anika123 - ta wypowiedź była do Ciebie. Nie bój się, moim zdaniem w 100% nie jesteś w ciąży. clint eastwood - po prostu uważam, że nie ma możliwości, żebyś była w ciąży i dlatego proponuję się powstrzymać od Postinoru. Taką dawką hormonów zupełnie rozregulowałabyś sobie organizm i przez dłuuugi czas dochodziła do siebie, a moim zdaniem nie powinnaś się bać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uno problemo zmartwiona Napisano Październik 30, 2006 Dziewczyny chcialam sie Was zapytac i licze ze odpowiecie. Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne i w trakcie jak i po z prezerwatywa wszystko bylo ok, bo sprawdzalismy. Tylko zastanawia mnie jedno: zanim sie kochalismy to On mial majtki i dotykal swoim czlonkiem w okolicach warg sromowych,ale tak ze nie trafial na wejscie do pochwy, nie mial w tedy wytrusku. Bardzo sie boje i teraz jeszcze zostal mi tydzien do okresu ,ktory mam nadzieje ,ze dostane. Prosze pomozcie, odpiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anika123 Napisano Listopad 1, 2006 uno problemo zmartwiona - jeśli Twój chłopak nie mial wytrysku i miał na sobie majtki to napewno nie jesteś w ciąży ! spokojnie;) ja jeszcze niedawo miałam podobny problem;) michalina89- dzieki za odpowiedz :) mam nadzieje ze masz racje... chcę mieć dzidzie ale jeszcze nie teraz;) pozdrawiam Cię papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uno problemo zmartwiona Napisano Listopad 1, 2006 anika 123 a Twoj chlopak tez mial majtki na sobie i tez byly to dni plodne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uno problemo zmartwiona Napisano Listopad 1, 2006 juz przeczytalam Twoj poprzedni post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmartwionaONA Napisano Czerwiec 19, 2007 Proszę o odpowiedzi:(wczoraj uprawialam peeting ze swoim chlopakiem....boje się,że przeniósł swoje nasienie na palcach...:(( zakładając, że tak się stało, czy jest możliwe, że doszło do zapłodnienia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 19, 2007 Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość severussa Napisano Czerwiec 19, 2007 Na pewno nie jesteś zapłodniona. Nie martw się. Nasienia nie można przenieść rękoma do pochwy i spowodować aby doszło do zapłodnienia. Aby tak się stało penis musi znaleźć się w pochwie i to jest jedyna droga. A tak nawiązując do Twojej wiedzy proponuje byś udała się do ginekologa. On wszystko Ci wyjaśni. Dowiesz się o ciele kobiety i mężczyzny. Oczywiście nie będziesz musiała być badana. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 19, 2007 Wten sposób wpadają dziewczyny, które myślą tak, jak to zostało napisane. nasienie spokojnie mozna przenieść do pochwy, do zapłodnienia wiele nie trzeba, prócz sprzyjającego śluzu, otwartej szyjki i owulacji, szans na ciążę nie ma więcej niż 40% w każdym cyklu ale ryzyko ciąży jest realne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość severussa Napisano Czerwiec 19, 2007 Droga ngLko. To co piszesz to straszne rzeczy. Mylis się niestety. Nasieni, które już znalazło się na powietru nie jest w stanie być zdolne do zapłodnienia w naturalny sposób. Tak, więc nie strasz dziewczyn. Studiuję na Akademii Medycznej, więc coś na ten temat wiem. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 19, 2007 severussa - proszę w takim razie o naukowe źródło tego stwierdzenia. Tytuł, autor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 19, 2007 Dla wyjaśnienia - jeśli się mylę, chciałabym się upewnić że jest tak, jak piszesz.Przy okazji jest to dziedzina, którą się interesuję i chętnie dowiem się czegoś, z czym do tej pory się nie spotkałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cilestka Napisano Czerwiec 19, 2007 czesc dziewczyny-widze ze niektore tutaj znaja sie bardzo dobrze na antykoncepcji itp..takze bardzo prosze o odpowiedz.myslalam ze wiem wszystko ale cos mnie zaniepokoilo. otóz biore tabsy cilest 7 miesiecy i ostatnim razem gdy mialam zrobic 7-dniową przerwę nie zorbilam jej-przyznam ze wygodniej bylo mi bez okresu akurat przez ten czas,poniewaz mialam wazny wyjazd i na pewno nie umililby go okres..za tydzien koncze to opakowanie,ale od kilku dni krwawie,myslalam ze normalnie powinnam dostac okres po skonczeniu nastepnego opakowania-w przerwie 7 dniowej..na poczatku mialam sluz a teraz krawie.czy to normalne?prosze odpowiedzcie mi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cilestka Napisano Czerwiec 19, 2007 ngLko napisz mi prosze bo widze ze sie znasz na tym..dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 20, 2007 Cilestko - nie robiąc przerwy możesz mieć plamienia czy przedwczesne krwawienie w trakcie brania drugiego opakowania. Zdaje się, że taka informacja widnieje również na ulotce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cilestka Napisano Czerwiec 20, 2007 dziekuje i pozdrawiam. :) buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehh..... Napisano Czerwiec 20, 2007 Severussa, proponujęy uważać na wykładach... Rozmawiałam z moim ginekolgiem i nasienie można przenieść również na ręku. To, że znalazło się na powietrzu nie ma znaczenia, przecież się nie utlenia? Wystarczy nawet odrobina za paznokciem i sprzyjające dni płodne i może być problem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 20, 2007 Ale glupoty pisza i strasza choc zalozycielka tego topiku tez nie mysli racjonalnie jak mozna zajsc w ciaze jesli cos jest na majtkach pozatym plemniki zyja w plynie wiec on je chroni pozatym musi sie dostac dokladnie w to miejsce a to nie jesty takie proste;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehh..... Napisano Czerwiec 20, 2007 Na majtkach, a wprowadzone na palcu głęboko do pochwy to dwie różne rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmartwionaONA Napisano Czerwiec 20, 2007 dziewczyny dzieki za odpowiedzi!! Mam nadzieją,że to Ty severussa masz racje,ale oczywiście innye odpowiedzi również biorę pod uwagę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmartwionaONA Napisano Czerwiec 20, 2007 severussa dodam,że to był 14 dzień cyklu:/ czy uważasz że nadal jest to niemożliwe jeśli chłopak nie był czysty?? chyba zaraz zwariuje tym bardziej,że okres będe miała dopiero za 2 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bogdan-1953 Napisano Lipiec 6, 2007 Dziewczyny bądźcie rorważne - SEXS jest przyjemnością - lecz jego nieprzewidziane skutki mogą być poważne - zbezpieczajcie się jak możecie ! Polecam kremy , tabletki oraz prezerwatywy ? Kochajmy się póki czas !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinka1988 Napisano Lipiec 9, 2007 hej wiem ze niektore pytania sa beznadziejne tutaj ale dziewczyny uwierzcie ze w takiej sytuacji niektóre dziewczyny panikuja przedewszystkim dlatego ze nic o tych sprawach nie wiedzą. badzmy tolerancyjne. Sama kiedys miałam podobne przezycia ponad rok temu. kochalam sie pierwszy raz bez zabezpieczenia po 45h wzielam prostinor obecnie od 12 miesiecy biore pigolki jak macie jakies pytania piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rybak69 Napisano Sierpień 10, 2007 Moja dziewczyna ma schizy. Chciałbym się dowiedzieć czy możliwe jest zajście w ciążę, jeśli penis przed wytryskiem dotykał warg sromowych? Czy plemniki mogą przemiescic się do wnętrza pochwy? Proszę o pomoc, ona bardzo się martwi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kazgovan Napisano Styczeń 23, 2008 najlepiej sie kochać w lateksie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meggany 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Mam problem. Kilka miesięcy temu odchudzalam. Miałam powazna niedowagę okres mi zanikną. Po 3 miesiącach się pojawił. Niestety raz. teraz się spoznia 10 dni. Bole mam tak jakbym miała dostać w kazdej chwili. Lecz boję się ze moge byc w ciazy poniewaz uprawiamy peeting. Raz się zapędzilismy... i powiem tak szczerze bo nie mam pojecia jak to ujac. wszedl. czy to mozliwe abym byla w ciazy? Nie mial wytrusku. Natychmiast zareagowałam aby nie robil tego. Ale zawsze mi się okres spozniał. od tamtego zdazenia mina juz ponad miesiac a ja się boję. prosze was o rade.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meggany 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 Mam problem. Kilka miesięcy temu odchudzalam. Miałam powazna niedowagę okres mi zanikną. Po 3 miesiącach się pojawił. Niestety raz. teraz się spoznia 10 dni. Bole mam tak jakbym miała dostać w kazdej chwili. Lecz boję się ze moge byc w ciazy poniewaz uprawiamy peeting. Raz się zapędzilismy... i powiem tak szczerze bo nie mam pojecia jak to ujac. wszedl. czy to mozliwe abym byla w ciazy? Nie mial wytrusku. Natychmiast zareagowałam aby nie robil tego. Ale zawsze mi się okres spozniał. od tamtego zdazenia mina juz ponad miesiac a ja się boję. prosze was o rade.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Wrzesień 26, 2008 bez wytrysku raczej nie będzie ciąży. Jeżeli masz wątpliwości to zrób test, albo badanie krwi będziesz mieć pewność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach