Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezrobotna22

STRACIŁAM PRACĘ, bo szef zauważył, że ciagle wchodzę na forum!!!

Polecane posty

Gość no coz tak to bywa
w koncu placil ci za cos innego, niz rozmowki na forum

Gość łechłech
akurat stracilas prace bo bylas beznadziejna pracownica co to sie opierdala zamiast pracowac dlatego cie zwolnil

Gość Bezrobotna22
Niezupełnie. Zawsze była jedna z najlepszych pracownic. Ja się chyba uzależniłam od forum. Musiałam co chwilę sprawdzić czy juz coś nowego na temat moich tematów ktoś napisał

Gość Bezrobotna22
Teraz wiem, że to był mój bład. Na forum nie ma pozytywnych osób. Ani słowa pocieszenia, nie mówiąc o pomocy. Wredni ludzie, którzy cieszą sie z czyjegoś nieszczęścia.

Gość kasiulencja
dostalas juz nauczke wiec szybko sie wyleczysz ;-) glowa do gory znajdziesz sobie lepsza ;-)

Gość Bezrobotna22
Idę dziś na rozmowę kwalifikacyjną do Biedronki. Potrzebują ludzi do przenoszenia wózków widłowych. Tylko trochę się martwię bo taki wózek dużo waży a ja jestem już w 14 miesiącu ciązy. :-o

Gość Bezrobotna22
Tak jak napisałam wcześniej - sami wredni ludzie na kafeterii. Ja wyleczę sie z tego nałogu, by nie stać się taka sama. Myślałam, że to forum pomocy, wsparcia. ja przez 1,5 roku wspierałam innych, a jak sama potrzebuję wsparcia to co otrzymuję? Poczytajcie wyżej i pewnie niżej.

Gość kasiulencja
Nikt cie nie chce zodolowac, przeciez naspailam ze nzajdziesz sobie lepsza, choc praca w biedronce to chyba raczej nie dla ciebie. O ile sie nie myle to ciaza trwa 9 miesiecy a ty jestes juz w 14?????to cieakwe

Gość mysle ze ta ciąza
to kit!!! nikt by cie nie zwolnil jak jesteś w ciąży!!!

Gość Bezrobotna22
o tej biedronce to nie ja. Tylko ktoś inny. Wiecie, ale nie zamierzam pracować w Biedronce, nie po to kończyłam studia.

Gość kasiulencja
no przeciez, biedronka jest beeeee.sproboj wedlug swoich kwalifikacji.napewno sie uda.!!! badz dobrej mysli najwzenijsze jest pozytywne myslenie ;-)

weż nie żartuj!! Dla mnie to śmierdzi prowokacją. A jeżeli nie to powiedz jak to się stało, że szef zauwazył Twoje zauoczenie forum? Jakoś sobie tego nie wyobrażam żeby mnie tak ktoś sprwadzał, a jezeli by sprawdzali to bym nie siedziała na kafe non stop!

Myślenie, że jest to forum wsparcia itd to skrajna naiwność. Przecież to otwarte forum, bez obowiązku logowania się, swoisty Hyde Park! Nietrudno przewidzieć skutki tej konstrukcji (która zresztą odpowiada mi). Daj już sobie spokój na dziś z Kafeterią. Znajdź jakąś pracę. Zarób jakieś pieniądze. Na to forum wejdź sobie wieczorem, dla rozrywki, ot co - nic więcej. To tylko internet. Chyba że chcesz skończyć tak jak ja :-o

Gość gość
było nie łazic na forum i pracy pilnowac .