Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asas

Bardzo Nie lubię prawadzącej program Najsłabsze Ogniwo Kazimiery Szczukisuki

Polecane posty

Gość asas

Jest wredna i chamska dla ludzi, traktuje ich poniżej poziomu.Tym samym udowadnia swoją "kulturę".Widac zżerają ją kompleksy do swojej wątpliwej zresztą urody bo pamietam jak wyżywała sie chamsko na ejdnej uczestniczce(bardzo ładnej zreszta" i mimo iza tamta całkiem niezle odpowiadała, to raz jej sie udało odpowiedziec Sczuka jakoś ją pustakiem nazwała czy cos takiego... Moim zdaniem to pseudointelektualistka, a tak naprawde zakompleksiona chamka....jak ja widze to naprawde podzielam jej poglad o aborcji hehe mogli ja usunac zanim sie odezwała

Gość asas
tzn raz tylko nie odpowiedziała(ta łądna laska co o niej pisałam), a Sczuka mimo to, ze całkiem niezle jej szło nazwała ja głabem i pustakiem.. Nie ma czasem jakiejs ustawy, mowicej o tym ze nei wolno obrazac publicznie ludz...jest tu jaksi prawnik? mozna jej jakis proces wytoczyc...o zniewazenie .czy cos w tym stylu?

Gość ja tez nie znosze Szczuki
Kazi, koszmar nie baba, chamstwo straszne!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kolt
jak ci się nie podoba to po co oglądasz ?? a ludziom gdyby to przeszkadzało, to by tam nie jeździli i wybrali inny teleturniej :) po co tyle zamieszania ?? żeby się Kazimiera cieszyła, że o niej gadają ??

Gość ja tez jej nie lubie

Gość dokolo
Nie chodzi tylko o program przeciez ona jest wszedzie........wielka feministka...załozycielka ZIELONYCH .. i autorka smiesznych ksiazek ze niby aborcja jest cacy, a kocioł be bo zakazuje... ta kobieta widzi swiat na czarno-biało jak dziecko...

Gość misia pisia
Głupstwa opowiadacie. Taka jest konwencja programu. Wymagane jest , żeby prowadziła ten program kobieta o wyglądzie surowej nauczycielki i puszczała im złośliwe uwagi. Panią Szczukę miałam okazję widzieć w innych programach , jako gościa w dyskusjach - i tam była zupełnie inną osobą , miłą , sympatyczną. Tak, jak Hubert Urbański ma niby budować napięcie , tak Kazimiera Szczuka ma być wredną belferką

Gość taka prawda
Na pewno podpisuja jakąś umowe, ze zgadzaja sie na warunki programu. Poza tym inteligencja kogoś kto z WŁASNEJ NIEPRZYMUSZONEJ WOLI zgłasza sie do takiego programu jest wątpliwa. Poza tym ten program jest właśnie dla takich osób jak Ty autorko/autorze topiku, wiec nie bulwersuj sie teraz. Oglądajac bzdury popierasz deblilizm mediów wiec nie marudz:classic_cool:

Gość ja tez nie znosze Szczuki
Kazia Szczuka nie jest znana tylko z tego programu, prowadziła jako krytyk literacki kilka programów, miedzy innymi Dobre książki i Pegaz, w którym z Manuela Gretkowską pokazała całe swoje chamskie oblicze, ona nie jest prowakatorką, tylko zakompleksioną frustratką, która uwielbia narzucac swoje zdanie i nie znosi sprzeciwu.

Gość całosc
nie bo jak mozna nie zauwazyc chamstwa?

Gość całosc
oto ejden z jej tekstów Danuto, ty jesteś pracownikiem administracyjnym w szkole muzycznej? - Tak. - Tam chyba lepiej grają niż wy? - Na pewno. - Są tam jakieś trąby i cymbały? - Tak. - To zupełnie jak u was!

Gość ja tez jej nie lubie
alez z tej Szczcuki chamka ! 😡 i pewnie jest jeszcze dumna z tego jaki ostry ma jezyk !

Gość misia pisia ma racje
to konwencja. Zobaczcie sobie ten program na innych zagranicznych stacjach, Szczuka to jeszce nic. Co nie znaczy,ze mi sie ta konwencja podoba

Gość kolt
dajecie się podpuszczać jak dzieci, przecież ona te teksty CZYTA !!!

Tak... Tez nie przepadam :O CZy to jest rezyserowane, czy Ona to czyta - dla mnie to nie istotne. Lubilam teleturnieje typun 1 z dziesieciu. Tu tez ciekawe pytania padaly to ogladalam. Jednak pani prowadzaca mnie zniechecila i odpuscilam sobie...

o pani Szczuce w telewizorze widziałam parę wywiadów również widziałam ten teleturniej cały no i: 1 - pseudointelektualistka 2- ocenia innych - a nie siebie 3- sieje jadem i przeintelektualizowanymi wywodami na temat tego jak jest oczytana i z jakiej rodziny pochodzi. 4- w książce opisała matkę z ojcem tak że się poobrażali 5- burek który najwiięcej szczeka ma najmniej do powiedzenia i 6 lubię ją oglądać bo wtedy myslę tak: ale można zwariować i jeszcze wmawiać innym że się nie zwariowało, a każdy przecież i tak widzi - i straszno i śmieszno.

mie sie p. Kazia podobuje bo to nietuzinkowa i odwazna kobieta a do tego miarkuje , ze inteligentna i... ma cos w sobie seksownego. takie kobitkie chcialbym zobaczyc jej grymas podczas orgazmu. jednem slowem pobudza wyobraznie.

Gość ile ona ma lat
?????

Gość gość
zupełnie nie mogę no dlaczego tak :(