Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdm

kto z was sluchał kiedyś zespołu Stare Dobre Małżeństwo?

Polecane posty

Gość sdm

moj maz mowi ze to wiocha, a mi osobiscie sie bardzo podobali swego czasu, ostatnio sciagnelam z internetu i sobie przypomina, 🌻

Gość jasne że tak
ściągnij sobie jeszcze kraine łagodności :)

Gość SDM
no pewnie,ze tak!kiedys bardzo duzo i bardzo czesto, a teraz juz troche mniej...a szkoda.Bylam nawet na ich koncertach-naprawde, swietna zabawa!Sa rewelacyjni!ale moj brat mowi,ze to gorsze niz Disco polo...no ale coz-sa gusta i gusciki:)Ja mam wszystkie plyty,i wiekszosc piosenek znam na pamiec...

Gość jasne że tak
też niejednokrotnie bawiłam się na ich koncertach:)

na plycie SDM \' bieszczadzkie anioly jest taka piosenka o sieci ERA GSM reklamujaca te siec cyt: a gdybym byl przed twoja era a gdybys byla przed moja era \" gdyby oboje mieli te sama siec komorkowa to by sie przed salonem spotkali i zyli dlugo i szczesliwie...

Słuchał, słuchał (a raczej słuchała) i nadal słucha. Dobre rzeczy. Chyba sobie "Noc albo oczekiwanie na śniadanie" włączę. ;)

dawno temu, w swietnym miejscu uslyszalem jak genialnie mozna zaspiewac opadly mgly...

nie, to bylo w ruinach zamku, wieczorem jak deszcz delikatnie kropil, to byla prawdziwa magia, roznoszaca sie cichym spiewem po calym zamku

W ruinach pewnego zamku kiedyś ze znajomymi zabraliśmy się za folkowanie.Mieliśmy tylko gitarę, flet i własne głosy, ale.. Było tak gęsto od czarów, że myślałam, że odlecę. SDM wiocha? W żadnym wypadku!

tam nie bylo nic procz jednego glosu, ktory wystarczyl zeby spora watacha sluchala w ciszy nawet bez glosniejszego oddechu zeby nie zaklocic tego spokoju

mis jest przy innym czarnuchu ;) sam sie sobie tez zdziwilem, ale to byly najpiekinejsze chwile z SDM i szczerze przyznam, ze nikomu nie udalo sie tak genialnie tego zaspiewac. dla mnie nawet oryginal wymieka ;) na osiolku jest tego sporo, moge cos wyslac jesli chcesz

Cholera teskni sie do tych czasow ;) przez pewien czas zasluchiwalem sie w czarny blues o czwartej nad ranem, wlasnie o czwartej nad ranem... ;)

ja wlasnie przyspieszylem zycie i dla mnie teraz jest czwarta nad ranem ;)

Ich piosenki zaistniały w moim życiu niemal 20 lat temu - podobnie było z moim mężem. Towarzyszą nam do dziś, choć obecnie częściej słuchają ich nasi nastoletni synowie. Kiedyś we dwoje, od kilku lat już we czwórkę pędzimy na koncerty SDM-u - tak się składa, że w naszym mieście mamy możliwośc raz do roku posłuchać ich na żywo. Pozdrawiam wszystkich, którym gdzieś w sercu ciągle leciutko gra \"gitara Gienka\", myśli czasami pędzą na spokanie \"u studni\", a snami opiekują się \"bieszczadzkie anioły\" :)

Gość Jurielka
mam płytkę , bardzo lubię słuchac i znam na pamięc słowa :)

ja kiedys sluchalam, ale juz malo co pamietam...najbardziej lubie \"dotykaj mnie\" jest taka zmyslowa, hehe

Uwielbiam ten zespol,szczegolnie ,,Jest juz za pozno , nie jest za pozno \'\', ,,Na brooklinski most\'\',,,Wedrowka zycie jest czlowieka\'\' i wiele innych.Jak moge nie lubic skoro uwielbiam poezje Stachury. ,,Może się stanie raz jeden cud...

Gość oj czepiacie sie
"dotykaj mnie "to na pewno tomasz zoltko a z sdm to "spotkamy sie u studni"

Gość szminka
ja tez ich uwielbiam sa super.wiocha??????? disco polo???????????? ktos po prostu sie nie zna na muzyce ktos mocno ograniczony hip hopem tani winkiem i niewiem czym jeszcze.sluchali ich moi rodzice i ja jak mam dola i oby jak najdluzej bo KOJA DUSZE

Gość Taka jedna dziewuszka
Moja siostra strasznie sie podnieca SDEMEM.Wtym roku była na Bieszczadzkich Aniołach.Była zachwycona.W ogóle to szweda się za nimi po całej niemal Polsce.Czasem dolatuja mnie kawałki SDM ,przyznam ,ze to piekna muzyczka :) Nie rozumiem jak można ja przyrównać do disco pola.To muzyka dla wrażliwców. Ale ja i tak wole Grzesia T.:)